Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Πολυνομοσχέδιο "φωτιά" από τον Βενιζέλο, ρύθμιση της αγοράς

Recommended Posts

Οκ.Από ότι διαπιστώνω κανείς δε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ για τη πρόταση μου να δημιουργηθεί ένα όργανο εκπροσωπησης μας ώστε να θέσουμε την δική μας οπτική και να το παλέψουμε για καλύτερους όρους.Σεβαστό.Πιστεύω ότι υπάρχουν σημεία στο νομοσχέδιο στα οποία θα μπορούσαμε να προτείνουμε αλλαγές οι οποίες θα συμφέρουν και εμάς ως παίκτες και αυτούς.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενος τέτοιου οργάνου ας έρθει σε επαφή μαζί μου μέσω της κοινότητας η στο εμαιλ photis641 @gmail .com .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην Ελλάδα ζούμε (ανάθεμα την τύχη μας βέβαια) κάποιο παράθυρο θα βρεθεί. Το πρόβλημα είναι ότι οι άσχετοι εκεί πάνω δεν νιώθουν μια... στάνταρ κάτι θα βρεθεί.

Σε καταλαβαίνω φίλε ,αλλά δε θα συμφωνήσω.Θα ήταν καλό να κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας και μετά να αφεθούμε στη τύχη.Όποιος παίζει με σοβαρότητα πόκερ το καταλαβαίνει αυτό.Είναι βασική αρχή.

ΚΑΛησπερα,με το νεο νομοσχεδιο θα απα γορευει στις τραπεζες συναλλαγες με τετοιεσ εταιριες και απο ελλαδα θα απαγορευεται και να μπαινεις σε τετοιες εταιριες.ολοι ι ελληνες που εχοθμε λεφτα σε αυτες τις εταιριες θα μας δωθει καποιο χρονικο περιθωριο για να παρουμε τα λεφτα μας πισω η θα το περασουν ετσι ξαφνικα και θα υπαρξει κινδυνος να τα χασουμε κιολας?

μην ανησυχείς φίλε μου αυτή η τροπολογία δεν προκιτε να εφαρμοστή ποτέ !!!ειναιτελειος εκτός πραγματικότητας !!!

μακάρι να έχεις δίκιο φίλε , αλλά εδώ μιλάμε για ελλάδα ...