gsbets Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2007 χαιρετω..ψαχνω αυτο το καιρο να αγορασω καλες μαρκεςγια ποκερ.εχω καποιες πολυ απλες και κλασσικες , οι οποιες ομως δεν ειναι καθολου καλες.σκεφτομαι να παρω κατι καλο.επειδη δεν ξερω που μπορω να παω και να ''δω''θελω να μου προτεινετε κατι.σκεφτομουν το world poker tour set.ειναι με μεταλλο μεσα νομιζω και τις εχεισε ελληνικο site 190 euros (300 chips), αν κ στα ξενα ειναι περιπου στα 120$ .πια ειναι η καλητερη ποιοτητα ? πηλινες?εχετε να μου προτεινετε καποιο site?ευχαριστω(τωρα που πηραμε και ειδικο τραπεζι ποκερ, χωρις καλες μαρκες δε λεει) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2007 και απο που πηρες φιλε μου ειδικο τραπεζι ποκερ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 θα ρωτησω και μαγαζι αν ενδιαφερεσαι , γιατι δε το θυμαμαι τωρα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 εχει κανεις καποιο γνωστο σετ , απο clay chips , i world poker tour set?να μου προτεινει κατι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giapap Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 AKH TO ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΕΤ.ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 90-100€(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
boboakis Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Εγω παντως φιλε πηρα μια κασετινα με 1000 μαρκες ποιοτητας καζινου απο το ebay με μονο 90 euro.Αν εχεις πιστωτικη κ ξερεις να δουλευεις το ebay ψαξε το,εχει πολλες καλες ευκαιριες..Γνωμη μου ειναι πως οι κασετινες που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι αρκετα ακριβες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα για να παω να δω πριν αγορασω κατι?γενικα ποιες ειναι οι καλητερες μαρκες?claycompositeη αυτες με το μεταλλο μεσαοπως το set wpt.π.χhttp://www.excaliburelectronics.net/Mer ... _Code=WSOP Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
boboakis Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 http://cgi.ebay.com/1000-PRO-EXCLUSIVE- ... dZViewItemΟι δικες μου οι μαρκες ειναι αυτου του στυλ.Απλα να κοιταξεις αν παρεις απο ebay να λεει ships to europe γιατι ειναι λιγοι αυτοι που στελνουν σε Ελλαδα.Απο μαγαζια στην Αθηνα δεν ξερω γιατι ειμαι απο Ροδο:woohoo: αλλα λογικα κατι θα υπαρχει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2007 Opoios thelei oikonomikes markes keramikes 11,5gr exei to Plus (ta germanika supermarket) mia kasetina me 200 chips (DICE).Einai autes: To set me 200chips (50red, 50blue, 50white, 50black) exei episis mesa 2 patsiardes trapoules, 5 akura zaria, ena pani san tsoxa kai ta buttons, omos exei polu oraia thiki.Kostizei 20euros Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Giapap έγραψε:AKH TO ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΕΤ.ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 90-100€(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ).vgale to pistoli ase toys A hsyxoys kseroyn an kanoyn poly kala thn doyleia toys .oso to exeis ekei den prokeitai na pareis dekara apo kanenanegw pantws olo fold tha kanw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 κατα ποσο αξιζει να παρεις κατι τετοιο???http://www.royalpokersupply.com/index.p ... f3b4575246 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts