domitianos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 παιδια, δεν εχω καταλαβει πως παιρνει καποιος vip stellars στην pokerstars ; Μμπορειτε να μου εξηγεισετε πώς; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 εχει να κανει το ολο "συστημα" με τα fpp ...οσο παιζεις παιρνεις και fpp ...στην αρχη εισαι bronze star...και αναλογα με τα fpp Που θα παρεις μεσα σε ενα διαστημα γινεσαι silver star ,golden star, supernova και supernova elit....το καθε επιπεδο εχει και τα δικα του προτερηματα...δεν ξερω ποια βεβαια καθως ειμαι bronze star δηλαδη τιποτα(ειναι το βασικοεπιπεδο,το αρχικο)...αλλα εχει κατι freeroll με 10,000$ added 100.000$ addedκαι τετοια...και τα vip stellar rewards που οταν φτασεις σε εναν αριθμο fpp μπορειςνα παρεις $.....το που βρισκεσαι και το ποσα fpp θελεις για να φτασεις καπουτα βλεπεις ολα στο ταμειο της σταρς... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 παιδια, δεν εχω καταλαβει πως παιρνει καποιος vip stellars στην pokerstars ; Μμπορειτε να μου εξηγεισετε πώς;Οταν συμπληρωσεις 750 VPP δικαιουσαι να παρεις 10$Με το που τα συμπληρωνεις...πατας την επιλογη Cashier / VIP Store / VIP Bonuses and Cash Rewards / τσεκαρεις την επιλογη 2011 - 750 VPP Stellar Reward - 10$ και πατας Buy this item ! Πληρωνεις το 1 fpp που θα σου ζητησει και προσθετεις 10$ στο λογαριασμο σου!Αυτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
domitianos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Και τα fpp πως τα παιρνει καποιος; Ανάλογα με τον χρονο που παιζει ή αναλογα με τα κέρδη ή κατι άλλο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 http://www.pokerstars.com/vip/earn/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Και τα fpp πως τα παιρνει καποιος; Ανάλογα με τον χρονο που παιζει ή αναλογα με τα κέρδη ή κατι άλλο;Αναλογα με τα buy in που πληρωνει!! Μπες εδω και ριξε μια ματια με προσοχη και θα καταλαβεις -----> http://www.pokerstars.com/vip/earn/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Και τα fpp πως τα παιρνει καποιος; Ανάλογα με τον χρονο που παιζει ή αναλογα με τα κέρδη ή κατι άλλο;Ανάλογα με το rake που έχει πληρώσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
VaGreece Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 martin με προλαβες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts