kersor Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Καλησπερα σε ολους.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορει ενας απλος πολιτης να βγαλει αδεια χαρτοπαιχτικης λεσχης και πο πρεπει να απευθυνθει για αυτο.Ευχαριστω!! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Καλησπερα σε ολους.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορει ενας απλος πολιτης να βγαλει αδεια χαρτοπαιχτικης λεσχης και πο πρεπει να απευθυνθει για αυτο.Ευχαριστω!! Παράθεση
kersor Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 χαχαχααχχαξα....δηλαδή δε παίζει με τίποτα έτσι??? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 χαχαχααχχαξα....δηλαδή δε παίζει με τίποτα έτσι??? Σρι η αλήθεια είναι ότι δεν έxω ιδέα, απλά μου φάνηκε αστείο. Πιστεύω κάποιος που γνωρίζει, να σου απαντήσει. Παράθεση
ndkmicron Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 αααααααααααααχαχαχαχαχαχαααΚαλα, κανενας σεβασμος σε εναν επαγγελματια που ρωταει να μαθει Παράθεση
skaki1 Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2011 μπορεις να βγαλεις αδεια για χαρτοπαικτικη λεσχη αλλα μην νομιζεις οτι θα μπορουν οι πελατες σου να παιζουν τυχερα η μικτα παιχνιδια με χρηματα.επιτρεποντε μονο τα τεχνικα η μικτα παιχνιδια χωρις χρηματα.με χρηματα θα εισαι "παρανομος".αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω λεπτομεριες Παράθεση
kersor Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2011 δλδ με λιγα λογια μονο καμια δηλωτη για πλακα νομμιμα...ουτε κατα δοιανια ποκερ?Ηξερα οτι απαγορευεται απλα στη σελιδα νομοσχεδιων της κυβερνησης www.opengov gr μιλαγε για αλλαγεσ στα τυχερα παιχνιδια και στο ποκερ και τη δημιουργια λεσχων.αν ξερεισ κατι πανω σε αυτο ενημερωσε με.Ευχαριστω.. Παράθεση
skaki1 Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2011 δεν εχω διαβασει ακομα ολο το νομοσχεδιο που ειναι για ψηφιση αλλα δεν νομιζω να λεει για ποκερ τιποτα.και εγω περιμενω την ψηφιση του να το μελετησω ολο και να δω τι θα κανω.εγω εχω ηδη λεσχη αλλα........................περιμενε την ψηφιση του ν/σ.πιθανον να μπορουν να περασουν τα ηλεκτρονικα τραπεζια ποκερ Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2011 Είχα την εντύπωση ότι μπορείς να παίξεις και πόκερ αλλά με μάρκες που δεν γράφουν «αξία» (νούμερα) πάνω. Δεν ισχύει αυτό; Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2011 ΌχιΑπλός, λιτός και απέριττος!!!! Παράθεση
Δημητρης Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2021 στις On 22/7/2011 at 9:16 ΜΜ, ο/η skaki1 είπε: μπορεις να βγαλεις αδεια για χαρτοπαικτικη λεσχη αλλα μην νομιζεις οτι θα μπορουν οι πελατες σου να παιζουν τυχερα η μικτα παιχνιδια με χρηματα.επιτρεποντε μονο τα τεχνικα η μικτα παιχνιδια χωρις χρηματα.με χρηματα θα εισαι "παρανομος".αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω λεπτομεριες ενδιαφερει εμενα μπορεις να δωσεις πληροφοριες; Παράθεση
HawkMarshall2 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2021 στις On 10/6/2021 at 2:11 ΠΜ, ο/η Δημητρης είπε: ενδιαφερει εμενα μπορεις να δωσεις πληροφοριες; 10 χρόνια μετά; Περίμενε, θα απαντήσει όπου να 'ναι. 😁 rox 1 Παράθεση
Recommended Posts