Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Αρκεί το χέρι μου για call εναντίον LAG παίχτη στο PLO100;

dmelissourgos

Recommended Posts

Έχουμε μείνει 3 παίχτες σε 6-max table στο Pot Limit Omaha με blinds 0.50/1. Ο μόνος λόγος που μένω είναι γιατί ο Villain παίζει εντελώς LAG, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει tiltarei ή αν άλλαξε το στυλ του επίτηδες, διότι δεν έχουν γίνει πολλά showdown. Παίζεται, λοιπόν, η εξής παρτίδα:

Hero is seated with €51.79

Villain is seated with €123.10

Player is seated with €97.31

Player Posts small blind of €0.50

Hero Posts big blind of €1.00

Dealing cards

Hero: Ac 6h 4h 7d

Villain Raises to €3.00

Player Calls €2.50

Hero Calls €2.00

Flop: Ah 2c 3d

Player Checks

Hero Checks

Villain Bets €9.00

Player Folds

Hero ??

Αρκεί το top pair με το gut shot για να κάνω το call;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σίγουρα κανείς call και επανεκτιμείς την κατάσταση στο turn .. σου μένουν 41 euro σε pot 27 και πολύ πιθανό να δεχτείς και second barells οπότε αναλόγως πράττεις

το ότι παίζει LAG δεν σημαίνει ότι δεν έχει στο range του και άσσο .. είναι κλασικό λάθος να " υποτιμεις " το range ενός LAG και να την πληρώνεις στο τέλος

Σκέφτηκα πιο πολύ σαν τον giorgoskey και έκανα το call με φόβο να υποτιμήσω το φύλλο του και με φόβο να φάω ξανά bet στο turn. Το turn βγαίνει το 6s και μας δίνει 2 top pair. Ο LAG παίχτης όμως μετά το check μου ξαναποντάρει και μάλιστα το pot. Τώρα τι κάνουμε;

Τώρα είναι που μπλέξαμε φίλε μου ...... η είμαστε άρχοντες η κρεμαστήκαμε πίσω από την φλοπατη κέντα του η το σετάκι του και τρέχουμε και δεν φτάνουμε .

Προσωπικά shovaro και περιμένω ...... να μην τριτώσει σπαθί.

ο villain παίζει εντελώς lag + κανείς αυτό το call oop + το τύρν είναι ένα πολύ καλό φύλλο για εσένα = μάπα

δν εμπ λεξες καθόλου πειρες απόφαση στο φλοπ την οποία πρέπει να ακολουθήσεις κ στο τύρν αν δν ξέρεις τη να κανείς σε αυτό το τύρν μην καλλάρεις το φλοπ

Και εγώ σύμφωνο φίλε μου πως αφού callarame το flop παίζουμε και στο turn (μάλιστα υα shovara κιόλας όπως έγραψα και ποιο πάνω) αλλά όχι ότι το board ως εδώ δεν είναι για μπλέξιμο ειδικά με lagarismeno villain που έχει ένα range πελώριο

τη ενοειτε με το "μπλέξιμο" ? έχεις ένα πλάνο για το χαντ από το φλοπ δν καλλάρεις με το gutshot oop προφανώς... ανοίγει καλό τύρν άρα shovareis αν έχει αυτό που κάνει represent gg πάμε next hand ...

Με την ίδια λογική shovara κι εγώ. O LAG παίχτης ανοίγει Jc 2h Kc 3h για τα 2 χαμηλότερα ζευγάρια. Το 9s στο river δεν ανέτρεψε τις ισορροπίες και έτσι πήραμε το pot. Σημειώστε ότι ακόμα και στο flop, που κάναμε call, ήμασταν μπροστά 55-45.

• 2 weeks later...