ifestos1984 Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Παίζω εδώ και 2 χρόνια, αγόρασα τα βιβλία του Harrington και διαβάζω βλέπω σημαντική βελτίωση σε mtt σε πολλά μικρά 1.20 μέχρι 3 είμαι μέσα στις πληρωμές. Έλεγα να αρχίσω τα freeroll για 2 λόγους φτηνό παιχνίδι να περνάω την ώρα μου και δοκιμάζω καινούργια πράματα ανέξοδα! Μπορεί να μου πει κάποιος κάποιες εταιρίες εκτός PKR και Stars που παίζω ήδη που να έχει πολλά freeroll και ας μην είναι κ πολύ γνωστή. Θέλω πχ κάθε 2 ώρες να έχει που να δίνει κάτι αξιοσέβαστο για τον κόπο μου. Ξέρω ζητάω πολλά, αλλά μπορεί να ξέρετε κάτι!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 bwin Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifestos1984 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 ευχαριστώ ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts