Johnny22 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 2κ for 50nl HU @stars στα 8k profit γυρνάω 6k στον staker και λήγει το deal Edit modertor: Το μήνυμα έχει μετατραπεί από greeklish. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο Ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 nick -site ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 JohnLemon22 @ ptrI guess αυτο που θα δεις δεν ειναι stats ειναι τσιρκο, καθως σχεδον παντα επαιζα σαν recreational gambler η μετα απο βολτες το βραδυ η αντι για πασιεντζα το μεσημερι.Αντιστοιχα "stats" me ψευτοκερδη εχω και ongame/ladbrokes σε λιγο μεγαλυτερα stakes,αλλα νομιζω ξερω το game αρκετα καλα για να κερδισω ανετα το 50nlhu.Τελειωνοντας τη στρατιωτικη μου θητεία σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το poker για πρωτη φορά για να κερδισω λεφτα.Στοχος ειναι 2κ->10κ -6κ(back to the staker)=4k για 100nl hu και αν δεν εχω βαρεθει βλεπουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 αν θες παίκτη na sou καρφώσει 10-15 buy in στη διαδρομή pm me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2011 Αν πανε ολα καλα I will takearisk lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsakatsoukas Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2011 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts