Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Winrate σε PLO50

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με omaha hi μιας και βλέπω οτι ασχολήσε και από τότε που άλλαξε το forum δεν μπορώ να βρώ πως ανεβάζω νέο μήνυμα για συζήτηση...Ποιό θεωρείς οτι είναι ένα ικανοποιητικό winrate για stakes μέχρι 0,50 blinds σε sites με χαμηλό ανταγωνισμό όπως το poker.gr και πόσα buy in s χρειάζονται για multitabling 4 τραπεζιών σε omaha 0,50.Τέλος θα ήθελα αν μπορείς να ανεβάσεις το μήνυμα στο forum ώστε να μπορέσουν και άλλοι να συμμετάσχουν στη συζήτηση.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ένα ικανοποιητικό winrate σε αυτά τα όρια θα ήταν για μένα οτιδήποτε πάνω από τα 5bb/100. Στην Pokerstars θα ήταν και λιγότερο, αλλά δεδομένου του χαμηλού επιπέδου στην poker.gr κάτι τέτοιο μου φαίνεται εντάξει. Φυσικά υπάρχουν και παίχτες που γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι και σε PLO50 έχω δει και winrate 20bb/100.

Τώρα όσον αφορά στα buy in που πρέπει να διαθέτεις υποθέτω πως λόγω της αυξημένης διακύμανσης σε σχέση με το holdem θα χρειαστείς λίγα παραπάνω buy ins. Εγώ θα σου πρότεινα ένα bankroll 2000-2500 για να παίξεις με ασφάλεια. Το multitabling δεν παίζει μεγάλο ρόλο στο bankroll σε τόσο λίγα τραπέζια. Το υπολογίζεις όπως θα το υπολόγιζες να άνοιγες 1 τραπέζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites