pokerland Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Το μεγαλύτερο bad beat jackpot στην ιστορία δόθηκε πριν λίγες ημέρες στο δίκτυο της Boss Media, καθώς ανήλθε στα €1.265.583 και ‘δράστης’ του ‘χτυπήματος’ ήταν ένας τυχερός-άτυχος παίκτης που έχασε το pot με καρέ ρηγάδων κόντρα σε καρέ άσων!!*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BOSIOS Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 ..>>.. Η Boss Media του 2 τοις εκατο και των 5000 πελατων σε ημερησιο traffic // μπορεσε και εδωσε ΕναΔιακοσια μυριο - σε κατι τυχχχχερααα.ΑΑ τυπακια που παιζανε σε μικρομεσαια blinds //. τι λετε ρε καριεριστες της ψευτιας ?? ( και εννοω τα poker-rooms ..) Μα και μονο τα nicknames να δεις, το πραγμα φωναζει . "OmgoMgomGo" // ΣΑΝ να τα διαλεξε καποιος προφεσορας τμηματος marketing. ΚΑΙ Η ΠΑΣΑ ?? ΩΩωωω , τι εκπληξη ηταν αυτη !!, τι ωραιο τελος // ---> Αce on the river . TOΣΟΟΟοο , ...τοοοΟΟσοΟΟ .. , ΤΟΣΟ εξοφθαλμα ΣΤΗΜΕΝΟ !! κ ρωταω εγω // αφου εχουν την διαθεση να γυρισουν 1,2 απο τα κερδη τους πισω , γιατι δεν τα δινουν μεσα απο ενα προγραμμα επιθετικου rakeback , με το οποιο θα οφεληθουν και οι 6000 παιχτες τους και μαλιστα επι μακρον?? // δεν θα αυξηθουν οι αριθμοι τους ετσι κ καλυτερα >> θα αναρωτηθει ποτε κανεις το γιατι εξαντλουν την γενναιοδωρια τους σε μια στιγμη και 6-8 ανθρωπους ?? και ποιοι ειναι αυτοι οι τυχεροι κυριοι εν τελει ?? .. Θα ΜΑς πει κανεις ..>> μπααα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
billytrick22 Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Πίσω από κάτι στημένο εμφανίζεται πάντα ένας Έλληνας Ηρακλής Πουαρώ!Edit Moderator: Το μήνυμα έχει μετατραπεί από greeklish. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iced07 Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Πίσω από κάτι στημένο εμφανίζεται πάντα ένας Έλληνας Ηρακλής Πουαρώ!απλά τρομερό +1Edit Moderator: Το μήνυμα έχει μετατραπεί από greeklish. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BOSIOS Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 ..>> Άφησε τους χαρακτηρισμούς , φιλε . εχεισ να μας πεις ΚΑΤΙ πανω σε αυτΑΑ που λεω ? // κΟΥ-κΟΥ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 @BOSIOS Εγώ έχω κάτι να πω πάνω σε αυτά που λες...>>.. Η Boss Media του 2 τοις εκατο και των 5000 πελατων σε ημερησιο traffic // μπορεσε και εδωσε ΕναΔιακοσια μυριο - σε κατι τυχχχχερααα.ΑΑ τυπακια που παιζανε σε μικρομεσαια blinds //. τι λετε ρε καριεριστες της ψευτιας ?? ( και εννοω τα poker-rooms ..) Έχεις υπολογίσει ότι από το ποσό του extra rake που κρατείται για το bad beat jackpot δεν συγκεντρώνεται το 1,2 εκατομμύριο σε τόσο καιρό που τρέχει η καμπάνια;Μα και μονο τα nicknames να δεις, το πραγμα φωναζει . "OmgoMgomGo" // ΣΑΝ να τα διαλεξε καποιος προφεσορας τμηματος marketing.Sorry αλλά το "OmgoMgomGo" δεν είναι και το πιο εμπνευσμένο screename που έχω ακούσει.ΚΑΙ Η ΠΑΣΑ ?? ΩΩωωω , τι εκπληξη ηταν αυτη !!, τι ωραιο τελος // ---> Αce on the river . TOΣΟΟΟοο , ...τοοοΟΟσοΟΟ .. , ΤΟΣΟ εξοφθαλμα ΣΤΗΜΕΝΟ !! Και ο άσσος στο river στημένος ήταν;κ ρωταω εγω // αφου εχουν την διαθεση να γυρισουν 1,2 απο τα κερδη τους πισω , γιατι δεν τα δινουν μεσα απο ενα προγραμμα επιθετικου rakeback , με το οποιο θα οφεληθουν και οι 6000 παιχτες τους και μαλιστα επι μακρον?? // δεν θα αυξηθουν οι αριθμοι τους ετσι κ καλυτερα >> θα αναρωτηθει ποτε κανεις το γιατι εξαντλουν την γενναιοδωρια τους σε μια στιγμη και 6-8 ανθρωπους ?? Γιατί και αυτή είναι μια εναλλακτική διαφημιστική καμπάνια ανάλογη του τεράστιου rakeback που δίνουν άλλες εταιρίες. Κι αυτό για να μαζέψουν κόσμο το κάνουν.και ποιοι ειναι αυτοι οι τυχεροι κυριοι εν τελει ?? .. Θα ΜΑς πει κανεις ..>> μπααα...Αν κάποιος έβγαινε και έλεγε ότι "εγώ είμαι που τα κέρδισα" εσύ θα πειθόσουν ότι το bad beat jackpot δεν είναι στημένο;Και γενικότερα ποιος ο λόγος να βλέπουμε φαντάσματα και θεωρίες συνωμοσίας παντού; Γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι ήταν μια αληθινή καμπάνια; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BOSIOS Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 φιλε μου , >> να τα δεχτω ολα , ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ οσα λες..// εχεις ΕΣΥ δικιο !,αλλα δεν μου απαντας στο πιο βασικο --Τι σοι επιτυχημενη καμπανια ειναι αυτη , και ΠΟΣΟ δυσπιστος οφειλεισ να εισαι απεναντι σε τετοιες ειδησεις , οταν μοιραζονται τοσα ΠΟΛΛΑ , σε τοσο ΛΙΓΟΥΣ, τοσο ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ?? κατσε και σκεψου , οτι με 1.2 διαθεσιμα, για καμπανιες προσελκυσης πελατων ..., θα μπορουσε η πλατφορμα να βγαινει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και να προσφερει 20.000 ευρώ εγγυμενο φριρολ , ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... Η ΘΑ μπορουσε να βρει αλλους τροπους , ωστε αυτο το ποσο να μοιραστει σε 200 η 500 ανθρωπους ..και παει λεγοντας // Εισαι λαθος αν πιστευεις οτι ιντερνετικες πληρωμες των 400.000 ευρω , μπορει να ειναι και καθαρες // και οτι ΔΕΝ ξερει ΑΥΤΟΣ που τα δινει , προς τα ΠΟΥ εκεινα ταξιδευουν...Φαινεται δεν εχεις ιδεα απο αγορα ///.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Μα έχει συμβεί σε κολλητό μου. Όχι με τόσο μεγάλα ποσά βέβαια. Και σου απάντησα και στο άλλο "πιο βασικό ερώτημα". Το bad beat jackpot προέρχεται από extra rake σε ειδικά τραπέζια της εταιρίας. Δεν θα μπορούσαν να διαφημίζουν παραπάνω rakeback. Τι νόημα θα είχε αν είχαν ταυτόχρονα είχαν και παραπάνω rake; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts