dimitris39 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 παιδια εδω και καιρο εχω κανει 2 λογαριασμους στην μονευ βοοκερς χωρις να ξερω οτι αυτο απαγορευεται και οταν επιχειρησα να δοσω την ιδια πιστωτικη και στους 2 λογαριασμους οι λογαριασμοι μου κλειδωθηκαν , προσπαθησα να μεταφερω χρηματα μεσω τραπεζης οπως λεει για ξεκλειδωθουν οι λογαριασμοι μου αλλα τιποτα, ξερει κανεις μηπως τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tyxerakias Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 καλύτερα να επικοινωνήσεις με το support μέσα από το site . Αργούν λίγο αλλά απαντάνε. Νομίζω ότι θα πρέπει να κλείσεις τον ένα λογαριασμό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 + 1 στο support τις moneybookers Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimitris39 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 που μπορω να βρω το συπορτ της μονευ βοοκερς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Πρέπει να κάνεις log in και το κάνεις από εκεί μέσα. Δεν ξέρω αν μπορείς πλέον με κλειδωμένους λογαριασμούς... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tyxerakias Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2011 Πάρε καλύτερα τηλέφωνο:Customer Call Centre:Monday - Sunday 9:00 - 18:00 GMT +44 870 383 0232http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=contact Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts