Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cashout από PartyPoker. Help PLZ.

psichic13

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά,είμαι καίνουριος εδώ.Σήμερα έκανα ένα τραπεζικό λογαριασμό και δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από την PartyPoker.Συμπληρώνω όλα στα στοιχεία σωστά και μου βγάζει πρόβλημα στο ΙΒΑΝ number.Mήπως ξέρετε τι παίζει?Χρειάζεται να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα?

Ευχαριστώ,psichic13.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου βγάζει ένα μήνυμα, ότι το ΙΒΆΝ δεν αντιστοιχεί με το account number ?

Αν ναι, κι εμένα μου είχε βγάλει το ίδιο, όμως είχε μία επιλογή για Παράβλεψη και Συνέχεια την οποία τικάρισα και μετά η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά.

Έστειλες μήνυμα στο support ?

Πατάω ανάλυψη (αφού έχω βάλει τα στοιχεία μου)και επειδή είχα 50$ μπόνους μου ζητάει να συνεχίσω την ανάληψη και να μου αφαιρεθούν τα 50$ ή να σταματήσω και να δω το μπόνους.Εγώ παταώ ναι θέλω να προχωρήσω στην ανάληψη.Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία και το ποσό που θέλω για να το κάνουν αυτοί.Αλλά περιμένω λίγο μήπως θέλει κάποιες ώρες να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.

Ναί το έβγαλα το μπόνους και πάλι τα ίδια μου κάνει.Μήπως πρέπει να περίμενω μερικές ώρες να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός?

Την στιγμή που ζητάς την ανάληψη, δεν ελέγχεται ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Άλλωστε από τη στιγμή που τον άνοιξες αυτός είναι ενεργοποιημένος. Κάτι άλλο συμβαίνει με το format του λογαριασμού.