psichic13 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 Γειά σας παιδιά,είμαι καίνουριος εδώ.Σήμερα έκανα ένα τραπεζικό λογαριασμό και δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από την PartyPoker.Συμπληρώνω όλα στα στοιχεία σωστά και μου βγάζει πρόβλημα στο ΙΒΑΝ number.Mήπως ξέρετε τι παίζει?Χρειάζεται να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα?Ευχαριστώ,psichic13. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Σου βγάζει ένα μήνυμα, ότι το ΙΒΆΝ δεν αντιστοιχεί με το account number ? Αν ναι, κι εμένα μου είχε βγάλει το ίδιο, όμως είχε μία επιλογή για Παράβλεψη και Συνέχεια την οποία τικάρισα και μετά η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά.Έστειλες μήνυμα στο support ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
psichic13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Πατάω ανάλυψη (αφού έχω βάλει τα στοιχεία μου)και επειδή είχα 50$ μπόνους μου ζητάει να συνεχίσω την ανάληψη και να μου αφαιρεθούν τα 50$ ή να σταματήσω και να δω το μπόνους.Εγώ παταώ ναι θέλω να προχωρήσω στην ανάληψη.Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία και το ποσό που θέλω για να το κάνουν αυτοί.Αλλά περιμένω λίγο μήπως θέλει κάποιες ώρες να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tyxerakias Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Το bonus λογικά δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην ανάληψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
psichic13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Ναί το έβγαλα το μπόνους και πάλι τα ίδια μου κάνει.Μήπως πρέπει να περίμενω μερικές ώρες να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tyxerakias Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Την στιγμή που ζητάς την ανάληψη, δεν ελέγχεται ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Άλλωστε από τη στιγμή που τον άνοιξες αυτός είναι ενεργοποιημένος. Κάτι άλλο συμβαίνει με το format του λογαριασμού. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts