Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Top pair sto turn me action apo LAG paikti

Grammenoz

Recommended Posts

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 7 players - [url=http://www.handconverter.com

UTG+1: $4.00

MP: $13.31

CO: $15.16

BTN: $9.03

Hero (SB): $10.00

BB: $10.00

UTG: $15.07

Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with K :spade: Q :spade:

3 folds, CO raises to $0.60, BTN calls $0.60, Hero calls $0.55, 1 fold

Flop: ($1.90) 7 :spade: Q :club: 4 :diamond: (3 players)

Hero bets $1.44, CO calls $1.44, BTN folds

Turn: ($4.78) 6 :diamond: (2 players)

Hero bets $3.64, CO raises to $7.28, Hero ????

Ο vilain παίζει 47/11/53 σε 78 χέρια και σε προηγούμενη παρτίδα έκανε 3bet από button με QJs και call se 4bet shove μου 80 ΒΒς. Γενικά δεν έχω πολύ δυνατό χέρι αλλά ο συγκεκριμένος αντόπαλος είναι ότι να ναι και σκέφτομαι πως πρέπει να callarw to shove tou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις ένα θέμα με τα donkbets η μου φαίνεται?Δεν μου αρέσει το donkbet σου εδώ .Γενικά ήταν τόσο κακός ώστε να κάνει raise για value εκεί με xeirotera ?Αν έχεις τέτοιο read call ,γενικά πάντως προτιμώ fold εκεί

Ναι τώρα που το σκέφτομαι έχω ένα θέμα. Καλύτερα check/raise φλοπ και εάν callarei check/fold se bet του ? Στο φλοπ πιστεύω πως είμαι μπροστά. Στο turn μαλλον είμαι πίσω τις περισσότερες φορές και προτιμώ το πάσο.

Huh ? εγώ νομίζω είναι σχετικά εύκολο c /c αυτό το flop .Δεν βλέπω νόημα να κανείς c /r εδώ.Δεν πετάει καλύτερα hands ,παίρνεις κάποιο value από χειρότερες Q βέβαια,αλλά ταυτόχρονα πετάει και όλο το air που έχει.Επίσης βάζεις από μόνος σου τον εαυτό σου σε δυσκολότερο spot για την συνέχεια,γιατί πλέον το pot έχει φουσκώσει και είσαι και oop κλπ .Ίσως κάποιες φορές με c /r να παίρνεις περισσότερο value από χειρότερες Q αλλά γενικά δεν βλέπω λόγο να κανείς c /r εδώ .Καλύτερα c /c και τον αφήνεις να barellarei

"Ο vilain παίζει 47/11/53 σε 78 χέρια και σε προηγούμενη παρτίδα έκανε 3bet από button με QJs και call se 4bet shove μου 80 ΒΒς"

Αρα ο αντιπαλος ειναι fish και εχεις 2 επιλογες.

α)call και c-c εως river αστον να βαραει

β)raise flop,bet turn,shove river η απευθειας shove turn.

Επειδη ειναι fish ο αντιπαλος το 2ο μου φαινεται καλυτερο.

"

β)raise flop,bet turn,shove river η απευθειας shove turn.

κάνω bet flop, bet turn και τρώω shove. Λόγο του stack/pot ratio δεν μπορώ να shovarw turn. Άρα όπως παίκτηκε θα callares ?