Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

SNG - ITM strategy

Babyjane

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, ενα θεματάκι που μ'εχει απασχολήσει και θα'θελα γνώμες.

Παίζουμε 10-player SNG και ειμαστε στους 3 που απέμειναν και μεσα στα λεφτά. Πάνω κάτω τα stacks ειναι ισοδύναμα, δηλ. πχ στο PartyPoker από 5500-7000 μάρκες ο καθένας. Τα SNG ειναι Turbo 3λεπτα ή 5λεπτα και τα blinds σ'εκείνο το σημείο συνήθως κάπου 600/1200 ή 800/1600.

Συνήθως πεφτει shove με οτιδήποτε από βαλέ και πάνω, και στάνταρ και κάποιες all-in μπλόφες από το button με any two. Παλαιότερα έκανα fold τις σαβουριές από sb και bb και περίμενα από φιγούρα και πάνω ή suited connectors/one gapers για να τους δω, με αποτέλεσμα όμως να μου κλέβουν blinds και να παίρνουν κεφαλι.

Τον τελευταίο καιρό callάρω οταν ζορίζει το πράμα με οτιδήποτε. Πχ. με στακες από 6000 ο καθενας, blinds 800/1600 σε push του button ή του sb τον βλέπω από bb με οτιδήποτε (4-8 off κλπ). Συνηθως ειμαι κατω σε πιθανότητες 35-65, 40-60, 45-55 αλλά βέβαια οταν κάθεται διπλασιάζω και παίρνω κεφαλι με σχεδον 2πλάσιο stack για το heads-up.

Σίγουρα λέμε οτι καλό πόκερ ειναι να παίζουμε με τα odds όσο γινεται υπέρ μας, όμως στην προκειμένη περίπτωση που δεν εχουμε range στο push του αντιπάλου και δεν μπορουμε να περιμενουμε και πολύ, ειναι σωστό μακροχρόνια το παίξιμό μου; ή αν οχι πώς θα'πρεπε να παιζεται αυτο το stage; Μιλάμε για SnG των $1, $3, $6 με μετριους παίκτες που μόλις μπουν στα λεφτα κάνουν το οτι να'ναι συνηθως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω αν κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το SNG Wizard και βάλεις τα χέρια που σε προβληματίζουν θα δεις αν είναι σωστά τα call σου ή λάθος. Επίσης και τα shove σου.

με στακες από 6000 ο καθενας, blinds 800/1600 σε push του button ή του sb τον βλέπω από bb με οτιδήποτε (4-8 off κλπ)

ΌΧΙ ΡΕ. 3-4 BB ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ CALLAREIS LIGHT . ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙΣ ΚΆΤΩ ΑΠΌ 2,5 ΚΑΤΆ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΤΌΣΟ LIGHT CALL .ΜΕ 3-4 BB ΣΠΡΏΧΝΕΙΣ ΑΝΥ TOO ΑΠΌ ΤΟ SB . CALL ΑΝΥ SHOVE ΤΟΥ SB ΌΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ BB ΚΑΙ ΚΡΑΤΆΣ ΑΝΥ PAIR , ANY ACE , ANY KING , ΑΝΥ BROADWAY . ΓΕΝΙΚΆ ΣΠΡΏΧΝΕ LIGHT ΑΛΛΆ ΜΗΝ CALLAREIS ΧΩΡΊΣ ΦΎΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΏΣΕΙΣ

ΤΟ SNG WIZARD ΕΊΝΑΙ MUST