Grammenoz Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 8 MP2: $10.07CO: $3.85Hero (BTN): $10.00SB: $10.51BB: $4.19UTG: $10.17UTG+1: $13.10MP1: $13.21Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 9 :spade: K :spade:3 folds, MP2 raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.30, 2 foldsFlop: ($0.75) 8 :diamond: K :diamond: Q :spade: (2 players)MP2 bets $0.36, Hero calls $0.36Turn: ($1.47) 9 :diamond: (2 players)MP2 bets $1.20, Hero calls $1.20River: ($3.87) 5 :club: (2 players)MP2 bets $2.70, Hero raises to $7.50, MP2 φολδςΜόνο 18 χέρια για το villain 20/20/67 οπότε δεν μας λένε και πολλάΚάνω float sto flop me TP για να περιμένω αντίδρασή του στο turn. Turn γίνομαι 2ζεύγαρος και συμπληρώνεται το flush. παρόλα αυτά κερδίζω μόνο ΑΚ , καθώς δεν νομίζω να barrelarei πολλά χειρότερα φύλλα εδώ oop, οπότε callarw για να τον μπλοφάρω στο river εαν checkarei . Παρόλα αυτά barrelarei και το river αλλά σχεδό στο μισό του ποτ. Εδώ σκέφτομαι ότι η καλύτερη κίνηση είναι το shove καθώς δεν νομίζω να callarei με κάτι άλλο εκτός από flush. Δικό μου Call δεν νομίζω να έχει αξία καθώς χάνω από αρκετά χέρια τα οποία μπορέι να πετάξει στο shove μου. Απόψεις.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 προσωπικα θεωρω οτι μπορουσες να τα γυρισεις απο το τερν, ομως νιωθω πως ησουν μπροστα σε ολη την πασα και οτι δεν πασαρει ΑΚ αυτη τη στιγμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Έτσι όμως παίρνουμε ένα παραπάνω ποντάρισμα στο river εκμεταλευόμενοι τη θέση μας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 σωστο, αλλα αν επεφτε καρω η ασσος στο ριβερ και δεχοσουν μπετ?θα φολνταρες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 επισης, το χερι σου δεν ειναι μπλοφα, αρα ο τιτλος σου ειναι λαθος.εχεις καλυτερο χερι απο του αντιπαλου σου.με χρωμα η με φουλ δε θα ειχε πασαρει ποτε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Φουλ δεν υπάρχει, από χρώμα σίγουρα παίρνω καλλ αφού είναι το πιο δυνατό φύλλο. Χάνω από κέντα,χρώμα,σετ, και και από ΚQ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 αρα δεν ηταν μπλοφα. κερδιζες ολο το ρανγε του.σορρυ, ενοουσα σετ, οχι φουλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dani filth Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2011 από τη χειρότερο θα μπορούσες να πάρεις αξεια αν σου έκανε call ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts