wcj008 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΣΚ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΩ ΓΛΗΦΑΔΑ ΕΩΣ Κ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΝΜ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ 8 ΕΩΣ Κ 16 ΚΑΤΙ ΣΑΝ LEAGE ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΚΕΡ Κ ΘΕΛΟΥ ΜΙΑ 2 ΦΩΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. Ε-ΜΑΙL WCJ_008@HOTMAIL.COMΕΥΧΑΡΙΣΤΩ WCJ008:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aproswpos Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 me endiaferei i protasi sou, kai tha ithela na kserw pote kai pou. Legomai nikos kouris kai an theleis me enimerwneis sxetika. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 steile kapoio mhnyma ...pou..pws...pote..eimai se mia apo aytes tis perioxes.:Ah :Kh :Qh :Jh :Th Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΝΜ ΕΔΩ Η ΣΤΟ ΕMAIL ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:8d :Kh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aronis Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 upologize alla duo atoma sigoura Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trifilara Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ GATHERING KATI ΣΑΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΦΗΣΤΕΜΟΥ ΕΝΑ Ε-MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΝΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ WCJ008:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2007 ΗΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΛΛΟΝΙΑ ΤΟ ΠΣΚ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΝΗΜΩΡΟΣΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ROOM ΓΙΑ ΚΑΝΑ GAME ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΚ ΑΦΗΣΤΕ ΜΝΜ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Γεια χαρά και από μένα,δεν μένω σε καμία από αυτές τις περιοχές αλλά με ενδιαφέρει η ιδέα και δεν έχω πρόβλημα μετακίνησης. Έχω μάλιστα 3-4 άτομα που θα ενδιαφέρονταν σε μόνιμη βάση για κάτι τέτοιο και κάποιοι μένουν εκεί κοντά.Σε κάθε περίπτωση, και με την ευκαιρία, δεν ξέρω σε τι βάση το σκέφτεσαι, αλλά έχεις σκεφτεί το θέμα νομικού πλαισίου και κατά πόσο επισήμως μπορεί να σταθεί αυτό;ΕυχαριστώΝίκος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wcj008 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΚΙΓΟΡΩ ΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ LEAGUE ΑΡΑ ΘΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΚ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ....:8d :Kd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts