Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cash Game η Τα κλασικα SNG

ntelis1

Recommended Posts

καλησπερα παιδες παιζω ποκερ οχι παρα πολύ καιρο αλλα ουτε και λιγο (γυρω στους 6-7 μηνες και οχι τακτικα) Ξεκινησα με Cash Game αλλα δεν ειδα τα αναμενομενα αποτελεσματα. Μετα περασα στα sng εχω παιξει 400 sng και αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο τρελό κέρδος. ένα κέρδος πανβ κάτω 100$ και να πο την αλήθεια έχω απογοητεύει πίστευα ότι υα είχα ένα καλύτερο κέρδος. έπαιζα 1,5$ sng και τώρα τελυταία έπαιξα και μερικά 3,5 αλλά επειδή έπαιζα πολλά τραπέζια 4-10 ανάλογος την διάθεση ήμουν πάντα σε μικρά stake . Και αποφάσισα να το γυρίσω πλέον στο cash game . πιστεύτε ότι υα είναι σωστή αυτή η επιλογή μου ? η να συνεχίσω να παίζω σνγ αλλά να ανέβο stake ...

Δοκίμασα να παίξω και ΜΤΤ μικρά stake αλλά έχει πολλά άτομα και πάντα φτάνω σε καλά σημεία και αποκλείομαι μεταξύ 30-200 είναι πολύ κουραστικό να παίζεις ένα τουρνουά και μετά από 2-3-4 ώρες να παιζειω ένα τουρνουά τον 1-2$ και να περνεις 10-20$ στη καλύτερη περίπτωση. Γενικά μετά από πόλη ώρα πέφτει η ψυχολογία μου στα τουρνουά και κάνω λάθη που τα βλέπω μετά και λέω ότι ήταν μεγάλη βλακεία έπαιξα εκτός θέσης και λοιπά.....

Και εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας τη να κάνω? να το γυρίσω σε cash game η να συνεχίσω να παίζω sng ??? η να κάνω μια μεγαλύτερη κατάθεση και να δοκιμάσω τουρνουά όπου δεν θα υπάρχουν τόσο πολλά άτομα.???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν είμαι από αθήνα φίλος. γενικά έπαιζα ποκερσταρς και επειδή τα field είναι τεράστια στα ΜΤΤ αποφάσισα να αλαξω εταιρία σκέφτομαι για ipoker είχα παίξει κάποτε εκεί . πόκερ.gr δεν πάω δεν με αρέσει καθόλου . γενικά μετά από γνώμες και από σκέψη σκέφτομαι να συνεχίσω στα sng και στα ΜΤΤ ώσπου να κάνω ένα καλό bankroll . αλλά σε άλλη εταιρία γιατί πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα εκεί !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites