Jimmakos Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Χαιρετώ.Άλλο ένα βιντεάκι sit 'n' go τουρνουά. Χθες έπαιξα το VIP SNG με τον Ντάνιελ, όπου βγήκα τελικά 4ος.Ο Ντάνιελ παίζει ως "KidPoker".Δείτε το βίντεο της 1ης ώρας.Δείτε το βίντεο της 2ης και τελευταίας ώρας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Μπράβο Jimmako, πολύ ωραία κίνηση! Είναι πολύ καλό το διάβασμα των βιβλίων και των διαφόρων άρθρων στρατηγικής, όμως και τα βίντεο είναι κατά τη γνώμη μου πραγματικός θησαυρός.Βλέπεις πως παίζει κάποιος άλλος παίκτης σε μία πραγματική κατάσταση και συγκρίνεις το δικο του παίξιμο με την απόφαση που θα έπαιρνες εσύ σε εκείνο το σημείο.Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν δει ακόμη κάποιο παρόμοιο βίντεο να το παρακολουθήσουν.Δεν μου λες, ο Νεγκρεάνου, πως συμμετείχε στο τραπέζι? Κέρδισες κάποιο promotion ή κάτι παρόμοιο? Πες μας λίγα λόγια για το παιχνίδι του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Jimmakos Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2007 Αυτό το τουρνουά ήταν μέρος των τουρνουά που προγραμματίζονται 2-3 φορές κάθε μήνα στο Pokerstars με γνωστούς παίχτες πόκερ. Για να παίξεις πρέπει να είσαι GoldStar και πάνω και να δώσεις και 15,000 από τους πόντους που έχεις μαζέψει όσο παίζεις. Το θέμα είναι ότι είναι 9 θέσεις και γίνονται ανάρπαστες. Νομίζω σε 5-6 ώρες έχει κλείσει το τουρνουά για 1-2 βδομάδες μετά! Για παράδειγμα εγώ είναι να παίξω με τον Chris Moneymaker στις 15 Δεκεμβρίου κι έχω γραφτεί εδώ και μια βδομάδα περίπου.Όσον αφορά το παιχνίδι του, δεν είδα κάτι περίεργο ή αξιοσημείωτο να αναφέρω, πέραν της πάσας που έχασε όπου έκανε resteal κι έπεσε πάνω σε άσσους από 3ο παίχτη! Δεν έπαιξε και πολλές πάσες είναι η αλήθεια (ποιος θα έπαιζε άλλωστε) οπότε μπορώ να πω ότι έπαιξε σαν ένας καλός παίχτης poker.Στο τραπέζι υπήρχαν 1-2 παίχτες που ήταν οι... δωρητές chips των άλλων και νομίζω ότι κάνουν μπαμ (ειδικά ο ένας). Εγώ γενικά είχα καλή θέση εκεί που με... κάτσανε, ίσως προς το τέλος ήθελαν 2-3 πάσες push (ειδικά όταν ήμουν SB και το stack μου ήταν περίπου 10ΒΒ) και γενικά τις καλές πάσες προς το τέλος που καθόρισαν την έκβαση του αποτελέσματος για εμένα, να στάθηκα και λίγο άτυχος.Φυσικά δε γίνεται να μην τονίσω τα ΦΟΒΕΡΑ φύλλα που μοιράστηκαν στον gghf. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Jimmakos Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Σήμερα παίζω το VIP SNG τουρνουά με τον Chris Moneymaker στο Pokerstars. Εάν δεν αντιμετωπίσω κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα, θα ανεβάσω και πάλι το βιντεάκι του τουρνουά.Επί την ευκαιρία να συγχαρώ κι εγώ όλους τους Έλληνες που μετέβησαν στην Πράγα και ακόμα περισσότερο εκείνους που διακρίθηκαν. Ιδιαίτερα για το φίλο μου Ήλιο Καματάκη που πιστεύω ήταν θέμα χρόνου.Το βράδυ λογικά θα υπάρχει το βίντεο διαθέσιμο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts