ntelis1 Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2011 καλησπέρα παδιά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια.. Άρχισα να παίζω λίμιτ 2-7 τριπλε draw και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για calculatem και τέτοια πράγματα ώστε να με βοηθήσει στο παιχνίδι μου. η κανα βλογ που να ασχολείται με λίμιτ 2-7 triple draw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2011 Στο super sustem 2, το 2-7 κομμάτι το έχει γράψει ο Negreanu και είναι πάρα πολύ καλό (μαζί με το κομμάτι του stud hi / low του Todd Brunson ισως ο μόνος λόγος για να πάρεις το βιβλίο). Για calculator δεν γνωρίζω, αλλά αν διαβάσεις το εν λογω κομμάτι πιστεύω είσαι καλυμμένος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2011 ευχαριστω φίλε μου αυτά τα έχω διαβάσει ... Οκ thanks Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts