Nickakis! Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Βρισκόμαστε σε ένα heads up τραπεζι shortstack οταν διεξηχθη η παρακατω παρτιδα (stack $25).Από το button σηκώνουμε Q - 10 κούπες και κάνουμε raise $1.5. Call ο αντίπαλος και το flop ανοίγει ως εξής.Screen Shot 2011-08-18 at 1.22.16 PM.png[/attachment:3iepf6jv]Πονταρουμε $2 σε pot $3 και δεχόμαστε το call . Το turn άνοιξε 4 και μετα το check του αντιπάλου πονταρουμε $5.5 και εχουμε ακομα πισω $16. Call από τον αντίπαλο.Το river άνοιξε 2 κούπα και ο αντίπαλος μπαίνει allin . Εμείς έχουμε $16 και το pot πριν το allin ήταν $18.Screen Shot 2011-08-18 at 1.28.26 PM.png[/attachment:3iepf6jv]Μπορώ να κάνω πάσο εδώ;Ο αντίπαλος παίζει 56/27 με Aggressive Factor 1.29 για 48 παρτίδες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 fold pre as played fold river Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Fold pre το QTs σε HU? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Fold pre το QTs σε HU? ναι γιατί αν έχει Kxs του ίδιου suit η Αχ ο άλλος είμαστε πίσω έτσι και αλλιώς και αν ανοίξει και χρώμα πολύ συχνά θα αναγκαστούμε να τα βάλουμε όλα μέσα οπότε καλύτερα fold pre Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Ναι αλλά ακόμα πιο συχνά δεν θα έχει Kxs του ίδιου suit και ακόμα πιο συχνά δεν θα ανοίξει flush στο board για να μπούμε all in. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να μπαίνουμε στο HU με όσα φύλλα μπαίνουμε και σε 9-max τραπέζι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Ναι αλλά ακόμα πιο συχνά δεν θα έχει Kxs του ίδιου suit και ακόμα πιο συχνά δεν θα ανοίξει flush στο board για να μπούμε all in. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να μπαίνουμε στο HU με όσα φύλλα μπαίνουμε και σε 9-max τραπέζι.προσωπικά επειδή όλοι στα heads up μπαίνουν με περισσότερα φύλλα εγώ μπαίνω με λιγότερα από όσα μπαίνω στα 6max για να μπερδεύω τους αντιπάλους μου και έτσι είμαι απρόβλεπτος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 as played και call στο river ... είμαστε σε hu , με τα στατιστικά του και στο stack μας για εμένα είναι call takearisk δηλαδή ποσά χέρια παίζεις σε hu ; μάλλον δεν παίζεις , δεν μπορεί να έγραψε τα 2 αυτά post παίκτης που παίζει hu (με κέρδος τουλάχιστον ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 13% από button και 21% από bb Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 δηλαδή παίζεις περίπου 1 χέρι στα 5.. στα 5 χέρια έχεις 4 fold pre σε hu , συγνώμη φίλε αλλά σε βρίσκω λάθος... και είμαστε και σε άλλο topic για να γράψω περισσότερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 τι εννοείς;έχεις κάποιο γράφημα που να αποδεικνύει ότι αυτή η στρατηγική είναι επικερδής; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 "και έτσι είμαι απρόβλεπτος" ..Απροβλεπτος ναι .. κερδισμενος δυσκολα.*Nickaki φιλικα παντα dude αλλα αν δεν ξερεις πραγματικα τι να κανεις σαυτο το spot, σε HU, και ενω εισαι ss, τουλαχιστον HU μην ξαναπαιξεις.*Foustouki comment pls.GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 +1 takearisk...Ελεος ρε παιδια αν δεν μπορειτε να καταλαβετε την ειρωνια απο το σοβαρο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 @Duke οταν πατησα υποβολη μου εβγαλε οτι υπαρχουν νεα μυνηματα στο thread και ειδα αυτο που εγραψες lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 comment about the hand bro.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 wtf Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 takearisk δεν έxω κάποιο γράφημα πρόχειρο ούτε θα κάτσω να βρω κάποιο φίλε για να αποδείξω το αυτονόητο (για εμένα τουλάχιστον) .. μπορείς να ψάξεις σε διάφορες σελίδες και σίγουρα θα βρεις αρκετό υλικό για hu strategy ενώ υπάρχουν και τα forum όπως αυτό που σίγουρα πολλοί και καλοί παίκτες θα σου δώσουν απαντήσεις πάντως παίζω ευχαρίστως hu με οποιονδήποτε κάνει raise 20% pre flop τώρα αυτό περί ειρωνείας και σοβαρού δεν κατάλαβα τi εννοείς φίλε foustouki .. εγώ πάντως δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και νομίζω ότι και ο takearisk δεν έκανε πλάκα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 takearisk δεν έxω κάποιο γράφημα πρόχειρο ούτε θα κάτσω να βρω κάποιο φίλε για να αποδείξω το αυτονόητο (για εμένα τουλάχιστον) .. μπορείς να ψάξεις σε διάφορες σελίδες και σίγουρα θα βρεις αρκετό υλικό για hu strategy ενώ υπάρχουν και τα forum όπως αυτό που σίγουρα πολλοί και καλοί παίκτες θα σου δώσουν απαντήσεις πάντως παίζω ευχαρίστως hu με οποιονδήποτε κάνει raise 20% pre flop τώρα αυτό περί ειρωνείας και σοβαρού δεν κατάλαβα τi εννοείς φίλε foustouki .. εγώ πάντως δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και νομίζω ότι και ο takearisk δεν έκανε πλάκα+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 @giorgoskey min pezeis hup me pektes poy pezun 20% dn ehei value Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 MONO BLIND STEALING NA SOU KANEI O ANTIPALOS EINAI +EV PAIKSIMO GIA AUTON KAI -EV OLI I STRATIGIKI SOU ME 20% VPIP. . . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 MONO BLIND STEALING NA SOU KANEI O ANTIPALOS EINAI +EV PAIKSIMO GIA AUTON KAI -EV OLI I STRATIGIKI SOU ME 20% VPIP. . .δεν είπα ότι είναι τέλεια στρατηγική ακόμα τη δουλεύω αλλά ούτε εσείς έχετε γράφημα π να αποδεικνύει πχ ότι μεγαλύτερο vpip είναι καλύτερο θα σου έδειχνα το δικό μου από τους 2 πρώτους μήνες όμως που ξεκίνησα αυτό τ strategy αλλά έξω χάσει τα hand histories και τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου είμαι σε downswing αλλά ούτε αυτό λέει κάτι μπορεί να οφείλεται στο variance Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 ενδιαφερουσα προσεγγιση takearisk...μαθανε τωρα ολοι το +ev κ το κοτσαρουνε...αμα κερδαει ο ανθρωπος τι σας πειραζει εσας...?ανοιχτε λιγο τα ματια σας μπας κ μαθετε κ τπτ..!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 κοίτα σκέφτομαι να κάνω adapt γιατί το παιχνίδι εξελίσεται καθημερινά δεν θέλω να μείνω πίσω αυτή τη στιγμή είμαι πρότυπο taG αλλά ίσως ανεβάσω λίγο τα ποσοστά μου λέω να πάω το vpip στο 23% για να γίνω lag αν και δεν ξέρω θα αναγkαζομαι να παίζω αρκετά marginal hands όπως Α8,Α9 κτλ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 takearisk σταμάτα επιτέλους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 takearisk σταμάτα επιτέλους???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 δε συμφωνω...θεωρω πως το παιχνιδι εχει γινει πλεον πολυ loose οποτε ενα counter strategy όπως αυτό που προτείνεις θα μπορούσε να έχει αρκετά θετικά αποτελέσματα..έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις κάτι πιο nitty (vpip κάτω από 10κλπ ...?) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts