vergitsis Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Heads-up βίντεο από τον HoldemgrΠολυ καλο το βιντεο holdem,αναφερεις μεσα καποια πραγματακια πολυ ενδιαφεροντα,ανυπομονω για το επομενο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2007 Μπράβο holdemgr!! Πολύ ωραίο! Περιμένουμε επόμενα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Poly endiaferon video kai poly kalo basic strategy gia heads up.Episis allazeis poly swsta to paixnidi sou molis apoktiseis kapoia reads gia ton tropo paixnidiou tou antipalou sou.Nomizw tha boithisei idiaitera opoion skeftete na dokimasei kai ta HU trapezia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Καλημέρα holdemgrΕίχα κατεβάσει το βιντεάκι σου εδώ και μέρες αλλά το είδα σήμερα με το μεταμεσόνυκτιο τσαγάκι μου..!Πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πέρα από την τεχνική σου, raise στο button, aggressive κλπ, μου άρεσε ιδιαίτερα το balance στο παιχνίδι σου. Δεν ξέφευγες με συνεχείς μπλόφες, ίδιο παίξιμο στο flop και με επαφή και χωρίς, μετρημένα και on time check-raise, όχι αλεπάλληλα και ενοχλητικά continuation bets.. Γενικά δεν έδινες εύκολα reads στον αντιπαλό σου αν είσαι δυνατός ή "λωποδύτης" και πληρωνούσαν συχνά εξαιτίας της ισορροπίας αυτής.Η μόνη ερώτηση που έχω και θέλω λίγο να μου το εξηγήσεις είναι που είδα 2-3 φορές να παραπαίζεις τα gutshot σου, πότε με μεγάλα check raise ή απλά με μεγάλα bets.. Προσωπικά δεν τα χω σε μεγάλη εκτίμηση και τα χω πληρώσει ακριβά όταν τα παίζω έτσι, γιαυτό και τα φοβάμαι, οπότε θέλω λίγο να μου αναλύσεις τη γνώμη σου για τα gutshots γενικότερα.A, και κάτι ακόμη. Μου αρέσει η τεχνική του στάνταρ button raise, αλλά δεν είδα ποτέ να κάνεις μεγαλύτερο initial raise από 3, εκτός όταν ήσουν εκτός θέσης που γινόταν 4. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τους παίκτες που αντιμετώπισες - στο 0,5/1 πάντα - ή απλά δεν το συνηθίζεις;Περιμένουμε κι άλλα και σύντομα! Γιορτές έρχονται κάντε κάνα δωράκι στους συνανθρώπους σας!!Προσωπικά θα ήθελα να έβλεπα κάποιο video σε 6 max table αλλά σε όρια προσεγγίσιμα για τον μέσο παίκτη.. Κάτι σε 0.25/0.50 και 0.50/1, ακόμα και 1/2 - το πολύ - που είναι και τα πιο δημοφιλή στους Έλληνες παίκτες, νομίζω θα ήταν το ιδανικό.. Πιθανόν να μην είναι τα limits σου, αλλά κάτι σε 5/10 κλπ νομίζω δεν έχουν να προσφέρουν πολλά, αφού εκεί το παιχνίδι έχει μια άλλη μορφή σε τόσο ψηλά stakes.. Και μιας και είμαι σίγουρος ότι δεν κάνεις τα videο για προσωπική κατανάλωση, περιμένουμε να δούμε τεχνικές και συμβουλές που μπορούν να έχουν πρακτική εφαρμογή και στο δικό μας παιχνίδι..Ty, ty αναμένουμε..υ.γ Με camtasia studio το έγραφες; Υπάρχουν άλλες λύσεις ή πιο εύχρηστες ακόμη; Προσωπικά δεν ξέρω άλλη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2007 Ευχαριστώ Silencio για την αναλυτική απάντηση αλλά και τα καλά λόγια1. Στο button κάνω pot size raise (χρησιμοποιώ το κουμπί). Απο κει και πέρα ανάλογα με τα stacks και τον αντίπαλο μπορείς να το αυξήσεις2. Στο ΒΒ κάνω μεγαλύτερο raise γιατί ο αντίπαλος θα έχει θέση μετά το φλοπ οπότε τον χρεώνω κάτι παραπάνω3. Θα κάνω και 6-max στο μέλλον αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ήδη έχω 2 βίντεο 6-max στο website μου4. Για τα gutshot: Μάλλον έτυχε να τα παίξω πολύ δυνατά σ'αυτό το video. Προφανώς τα χρησιμοποιώ σα semibluff όταν πιστεύω ότι ο αντίπαλος μου έχει ένα μεγάλο range που δε μπορεί να κάνει call με μεγάλο % αυτού. Αν τύχει να κάνει call τότε έχω κάποια outs που είναι πολύ καλά κρυμμένα. Το είπε κι ο brunson: όταν μπλοφάρω θέλω τουλάχιστο 1 out.Σίγουρα είναι λάθος να το παρακάνεις. Όπως πολύ σωστά "έπιασες" το νόημα: το παν είναι να παίζεις μια ισορροπημένη στρατηγική αν ο αντίπαλος είναι σχετικά καλός.ΥΓ: Ναι camstasia χρησιμοποιήσα. Πολύ καλό πρόγραμμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts