Themis Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 PL Omaha H/L, 6-handed τραπέζι. Blinds $0.50 / $1.00 . Είμαι στο Βig Blind. Έχω παιξει 1-2 orbits στο τραπέζι, δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να σημειώσω μέχρι στιγμής για κάποιον παίκτη.Το hand μου : . To stack μου, $120 . Όλοι πάνε πάσο preflop, μέχρι τον παίκτη στο SB (stack $150) , ο οποίος κάνει raise 3xbb στα $3. Κάνω Call.FLOP : .To small blind ποντάρει το pot, $6 . Ερωτήσεις : α) Είναι σωστό ενδεχόμενο re-raise , preflop ; Σε περίπτωση που δεχθώ re-re-raise, κάνω call ή re-pot ... ?β) Στο flop τι είναι κατά τη γνώμη σας το πιο σωστό; Call ή pot raise και , τελικώς, shove ;γ) Σε περίπτωση call, αν το turn ΔΕΝ μου δώσει full house, low, ή flush - π.χ. κλπ : i) Αν κάνει check, λάθος να ποντάρω το pot ; ii) Αν ποντάρει το pot, τι σας φαίνεται σωστότερο;Προσωπική μου άποψη είναι ότι μάλλον πρέπει να κάνω re-pot στο flop και να είμαι έτοιμος να παιξω τελικά all-in . Μηπως είμαι πολύ "deep" για να παίξω κατ' αυτό τον τρόπο;Αν υπάρχει κάτι άλλο που περνά ως ενδεχόμενο από το μυαλό σας και δεν το έχω αναφέρει, προφανώς το αναφέρετε.. Thanks. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
glykobo Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2011 εγω θα εκανα απλα το call γιατι σε περιπτωση reraise θα ειχαμε πιο δυσκολη αποφαση και λογικα θα εμπαινες ρεστα μπορει να ειχε 66 στο χερι η α με μεγαλητερα φυλλα η τιποτα 23 και παει για low και σου λεει μπορει να σε διωξει γιαυτο μονο call και ξαναβλεπουμε στο τυρν ασε που μπορει να τον παγιδεξουμε ετσι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 prwta apo ola exoume trips k oxi σετ.α) καλλβ)καλλγ1)ποτγ2)call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Πανο ευχαριστω, το διορθωσα. Εχω 1-2 ερωτησεις, θα επανελθω αργοτερα ομως.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 α) ρε-raise preflop όχι για εμένα, call και βλέπουμε ... αν έκανες και δεχόσουν 4bet τα πέταγες άνετα β)για εμένα 100% pot raise .. σε περίπτωση re raise flat call και βλέπουμε, είμαστε πολύ deep για να shovaroume που γράφεις γ) i )καθόλου ii )call για εμένα θα είναι εντελώς λάθος να παίξεις allin σε τέτοιο flop , με 6$ pot και 120$ stack είσαι η μάλλον παραείσαι deep ... σίγουρα θα κανείς re -raise στο flop αλλά υπάρχει και η (μικρή) πιθανότητα ο villain να κρατάει axxx , a6xx , 66xx η και ακόμα και μεγαλύτερο flush draw και να το κυνηγήσει re -raise στο flop λοιπών και μετά αναλόγως της κινήσεις του και τα turn και river και θα έχεις μια πολύ πιο ξεκάθαρη για το που βρίσκεσαι σε αυην την παρτίδα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Το συγκεκριμένο φύλλο στα συγκεκριμενα flop και turn δεν ειναι τοσο καλό όσο φαινεται, αν αντισταθει ο αντιπαλος . Συμφωνω απολυτα με panos2345 . Εγω θα πονταριζα και στο river μόνο αν εβγαινε 2 κατω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Ας υποθεσουμε οτι στο turn και το river δεν κανουμε ουτε full house ,ουτε flush ουτε Low και, με λιγα λογια, εχουμε απλως trips . Εχουμε κανει call στο pot bet στο flop στα $6 , το pot εγινε $18 . Στο turn ξαναπονταρει ο τυπος pot $18, οποτε κανουμε το call και το pot πλεον φτανει τα $54.Στο river , α) σε περιπτωση που κανει check , πονταρετε; β) σε ποιες περιπτωσεις κανετε call και σε ποιες fold στο στοιχημα του;Υποθετω οτι για το β) ερωτημα παιζει σημαντικο ρολο και το image του αντιπαλου, το κατα ποσο αρεσκεται να πονταρει με nuts στο river το pot η ποσα στο 1/2 ή τα 3/4 του pot ... αλλα στη γενικότερη περιπτωση που δεν εχουμε στοιχεια για τον ιδιο;Thanks για τις ενδιαφερουσες απαντησεις σας, αν και θα ηθελα ο πανος να μας πει 1-2 κουβεντες παραπανω για αυτα που γραφει - αν φυσικα δε βαριεται κιολας..!!! ΥΓ giorgoskey με το φοβερο σου avatar , λιγο με παραξενευει αυτο που γραφεις στο β). Αναφερεις οτι κανεις pot raise και αν σου κανει νεο raise κανεις flat call ...Με δικο μου pot raise , το pot φτανει τα (6+6) + (6+18) =36$. Αν αυτος κανει re pot , το pot φτανει τα 36 + 18 + 54 = $108 . Αν λοιπον εγω κανω απλα call και βαλω ακομα $54, θα εχω επενδυσει 54+24+3 = $81 . Μου μενουν επομενως $39. Υποθετω πως στο river θα με βαλει all in ο αντιπαλος - υπαρχει πασο σε αυτη την περιπτωση;ΥΓ 2 Αν εχω κανει καποιο λαθος στις πραξεις του ΥΓ1 διορθωστε με σας παρακαλω γιατι ειναι περασμενη και η ωρα, κ εχω 20 ωρες αυπνος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2011 πες μας τη ρίβερ έρχεται Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αν αγνοήσουμε το ενδεχομενο ο αντιπαλος να ειναι superdonk , τα potsized bets σε flop και turn υποδηλωνουν τουλαχιστον τριπς και την επιθυμια να μην βγει 3ο low και γίνει split το pot . Από την στιγμη που δεν εχεις full ή εστω σχηματισμενο low , είναι λαθος για μενα οποιοδηποτε πονταρισμα σε ενδεχομενο check στο river . Αν ποντάρει και από μπροστά, τότε το Τ kicker προσφέρεται μονο για προσευχες. Εγω, υπό κανονικές συνθήκες θα πηγαινα fold σε οποιοδηποτε πονταρισμα στο river . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 βασικά τώρα π είδα το χαντ καλύτερα το χαντ είναι καπ στο φλοπ και γλ μας.μονστερ δράω,τριπς αρε οκ αν πάει για λο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Πραγματικα ειμαι διχασμενος στο ποια απο τις 2 προσεγγισεις ειναι η καλυτερη : το pot - pot στο flop και ο Θεος μαζι μας ;;; - ή μηπως η συντηρητικότερη προσεγγιση του αζαματ ; Αν ο αντιπαλος μας εχει trips, δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση σε καποια απο τις επομενες streets να ΜΗΝ βαλει τα χρηματα του στο pot , αν εμεις π.χ. κανουμε το low μας ή ενα FH στο turn και αποφασισουμε ΕΚΕΙ να κανουμε re raise all in (και οχι στο φλοπ)... Και αυτο το λεω γιατι βλεπω οτι στα 6 handed τραπεζια του PL O8 γίνεται μακελειό...!Επομενως Πανο, μηπως τελικα δεν εξυπηρετει κατι το re raise pot στο φλοπ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αν ο αντιπαλος μας έχει Α, τοτε κατα πασα πιθανοτητα χανουμε! Ο τροπος παιχνιδιου του δειχνει Α. Αν τωρα εχει ΚΚ QQ ή κατι σαν Α234 τοτε θα κανει check στο river αν δεν του κάτσει full ή low . Εγώ πιστευω οτι δεν εξυπηρετει σε τιποτα το reraise στο turn . Στο flop έχει νόημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 μονο εγω το θεωρω monster flop για μαχη των blinds;;;call στο flop καθαρα και μονο για trapping και pot σε any turn ειτε πονταρει απο μπροστα ειτε κανει check.μονο απο το 66 εισαι αρκετα πισω.δε λαμβανω τοσο υποψην το Α6.ελεος,δε γινεται να παιζεις χεσμενος καθε παρτιδα.edit : προφανως δεν υπαρχει raise pre.το χερι σου ειναι οτι πρεπει για call με position και επαναλαμβανω μαχη των blinds.και επισης δεν καταλαβαινω απο που βγαζετε το συμπερασμα οτι το παιξιμο το αντιπαλου δειχνει trips!!!?!?!ειναι τελειως στανταρ cbet σε τέτοιο flop.με JT76 θα έκανα cbet εκεί!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 kopsto kalutera pocket10s Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 pocket10 μπορει να σοκαρεσαι, αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει βελτιωση σε turn και river και ποντάρει ο SB τότε κερδίζουμε μόνο φύλλα σαν το Α249 χωρις 2 4 9 κατω, που εγω δεν θα τα πονταριζα ευκολα oop στο river . Εχω την ισχυρη πεποιθηση οτι απο το turn και μετα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 δεκτο για το ριβερ αλλα δε θα εφτανα εκει με απλα call.με αυτή τη λογική κάθε overcard turn μας φοβιζει μηπως ο αλλος εκλεισε και ειμαστε dead οποτε πολυ απλα σε overcard turn απλα πασαρουμε;;;τοτε ας πασαρουμε φλοπ γιατι καθε turn σχεδον θα ειναι scary οποτε που να μπλεκεις τωρα.τεσπα,σε PLO 100 θα το επαιζα ακριβως οπως ειπα.και συνέχιζω να μην καταλαβαίνω πως από το cbet βγάζετε τόσα συμπεράσματα.δηλαδή το line σας σε τέτοια περιπτωση αν είστε ο sb ποιο είναι;;check /fold ;;γιατί σε check ο bb θα κάνει στάνταρ bet για να το κλεψει εκτός αν έχει φουλ η καρέ και αποφασίσει trapping.pano αν ψηθεις και για καμια εξηγηση εκτος απο ξερα σχολια,ποσταρε μπας και γινει κουβεντα.οσο για το plo hl το εχω κοψει γιατι το εχω βαρεθει εδω και καιρο αν και τα αποτελεσματα μου ηταν παρα πολυ καλα.σε αντιθεση με το stud hl που ημουν σταθερα χαμενος....και ετσι εφτασα στο razz Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2011 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαξα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts