kerkireos Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναρωτιεμαι αν,αντι να κανουμε check out of position στον aggresor (ειδικα σε αυτούς με υψηλό Af), αξίζει να ποντάρουμε πρώτοι σε dry board .Σχεδόν πάντα κάνω check ανεξάρτητα από το flop με αποτέλεσμα όταν δεν έχω κάτι να έρχομαι σε δύσκολη θέση μιας και σε μεγάλο ποσοστο θα ακολουθησει c-bet οπότε ειτε θα πρεπει να πασάρω είτε να παω σε reraise που μπορει να μου κοστίσει και να πρεπει να εγκαταλειψω στο turn.Φανταζομαι οτι αν και τα donk bet θεωρούνται "χαρακτηριστικο" αρχαρίων μπορουν να αποτελουν μερος του παιχνιδιου καποιου πιο εμπειρου παιχτη...Φυσικά αναφέρομαι σε περιπτώσεις οπου το flop βλέπουν 3 άτομα ή ιδανικά είμαστε HU. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Γιαυτο και αποφευγουμε να παιζουμε oop ...αφου για να παιχτει ενα χερι με τον τροπο που αναφερεις παει να πει πως παιζουμε από τα blinds . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kerkireos Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2011 Ναι ακριβως, κυριως τα blinds ειχα στο μυαλο μου οταν ποσταρα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tsitsomitsos Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2011 αναλόγως τον αντίπαλο, εναντίων αγνώστου imo , check -fold > check -raise > donk > check -call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts