Themis Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Ειμαι ο Νefilim78 στο παρακατω hand . Λιγο το οτι ειμαι στο button διχως ρελανς πιο πριν, λιγο η βαρεμαρα μου... τελοσπαντων, , αποφασισα να κανω το call preflop . $100 USD PL Omaha Hi-Lo Seat 5 is the buttonTotal number of players : 6/6 Seat 3: JAROMIRRULES ( $158.25 USD )Seat 5: Nefilim78 ( $83.29 USD )Seat 1: PapaStake ( $85.02 USD )Seat 2: ciara5555 ( $83.58 USD )Seat 4: robertp10 ( $100 USD )Seat 6: verso111 ( $22.77 USD )verso111 posts small blind [$0.50 USD].PapaStake posts big blind [$1 USD].** Dealing down cards **Dealt to Nefilim78 [ ]ciara5555 foldsJAROMIRRULES foldsrobertp10 foldsNefilim78 calls [$1 USD]verso111 calls [$0.50 USD]PapaStake checks ** Dealing Flop ** [ ]verso111 checksPapaStake checksNefilim78 bets [$2.85 USD]verso111 foldsPapaStake calls [$2.85 USD]** Dealing Turn ** [ ]PapaStake checksNefilim78 bets [$8.27 USD]PapaStake raises [$33.08 USD]Nefilim78 ?????α) Εχω την αισθηση οτι θα επρεπε να ειχα κανει raise preflop , τωρα που ξαναβλεπω το hand ... Αποψεις;;;;β) Μηπως ειναι προτιμοτερο το check στο turn ;γ) Τι κανουμε μετα το check / raise του αντιπαλου στο turn ;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 ο παπαστακε στο παρτυποκερ είναι ένας από τους καλούς στο χι λο.φολδ πρέ.check τύρν, φολδ τύρν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Thanks πανο για την πληροφορια φιλε! Ειδικα για αυτο το hand , θα βαλω και το αποτελεσμα συντομα, ας πει οποιος αλλος θελει τι πιστευει πρωτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 Για μενα ειναι λαθος το bet στο turn αλλα ισως να ειναι λαθος και το fold στο raise του! Έχουμε σοβαρές πιθανότητες να διασωθουμε με το low και αρκετά outs για scoop . Στην πολύ πιθανη περιπτωση να εχει AQ είμαστε 30-70 και στην QQ 25-75. Εγω στο river με οπoιοδηποτε καρο που δεν διπλωνει το board και φυσικά με 3, θα εκανα εως και raise σε bet του η bet σε check του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plzd2cu Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 τσεκ το τέρν πασο σε πονταρισμα του αντιπαλου ειναι το χερι. εισαι απο παρα πολλουσ συνδυασμους πολυ πισω εκει και μη ξεχνασ οτι ακομη και με καρο στο ριβερ δε ξερεις που βρισκεσαι εκτος θεσης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2011 όχι και εκτός θέσης! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Thanks πανο για την πληροφορια φιλε! Ειδικα για αυτο το hand , θα βαλω και το αποτελεσμα συντομα, ας πει οποιος αλλος θελει τι πιστευει πρωτα...lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Thanks πανο για την πληροφορια φιλε! Ειδικα για αυτο το hand , θα βαλω και το αποτελεσμα συντομα, ας πει οποιος αλλος θελει τι πιστευει πρωτα...lolΠρος τι ο γελωτας;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 μα δεν eιπές ότι θα βάλεις το αποτέλεσμα σύντομα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Όντως, λογω πιεσμένου προγραμματος και καποιων υποχρεωσεων το ξεχασα εντελώς... Η αρχική σου επιθυμία πάντως ήταν να μάθεις το αποτέλεσμα ή να διακωμωδήσεις το ότι καθυστέρησα; Έκανα call (αν ήμουν εκτός θέσης θα είχα πάει πάσο, αλλά θα είχε παιχτεί και διαφορετικά το hand , anyway ...) , το river ήταν . ο αντίπαλος έκανε check , πόνταρα γύρω στα $40, ο αντίπαλος έκανε call και muck . Θα ψάξω να βρω το hand history αν θα ηθελε καποιος να μαθει το hand του αντιπάλου, απλά εκανα μια εκκαθάριση στο desktop και πρέπει να ψαχουλέψω λίγο τους φακέλους για να το βρω.Τhanks για τις απόψεις όλων btw . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts