MrGeros Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Καλησπέρα,ονομάζομαι παύλος,είμαι 21 ετών και ψάχνω για ένα stake -Θέλω stake για 4 μαν turbo hu sng @ pokerstars -Παίζω το μήνα 300-400 games μεταξύ 2-3 tabling -Χρησιμοποιοω table ninja και holdem manager -Θα χρειαστώ 25-30 buy ins για το επίπεδο ανάλογος σε ποιο ξεκινήσω. 7$ - 175$ min ./ 210$ max 15$- 375$ min ./ 450$ μαξ-Είμαι μέλλος bluefire ,husng .com ,2p2hu subforum ,deuces cracked και pocket5s -Ο λόγος που χρειάζομαι το stake είναι γιατί λόγο κάποιων summer cash outs το roll έπεσε και όταν ήρθε η μις variance μας τα χάλασε...-Link για sharkscope http://www.sharkscope.com/?username=MrG ... pokerstars-Ξέρω ότι είμαι νέο μέλος εδώ οπότε θα είναι δύσκολο το πράμα οπότε θα μετρούσε πολύ αν βρισκόταν σπόνσορας από θεσσαλονίκη για να έχουμε προσωπική επαφή.-Οποίος ενδιαφερθεί ας κάνει add στο skype "Mrgeros " Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2011 accept me ελπιζω να εκανα το σωστο ατομο add.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MrGeros Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 bump . ψάχνω ακόμη για κάποιον staker ,ενδιαφέρομαι και για κάποιο mtt stake . Let me know if anyone's interested,thank you. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts