Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ?

fantasmatix

Recommended Posts

Παίζω πόκερ εντελώς ερασιτεχνικά έτσι για να περνά ή ώρα.

Πρόσφατα άνοιξα ένα λογαριασμό στο W.Hill ξεκινώντας με 100 Ε.

Έπαιξα διάφορες παραλογές NL Holdem(6-handed-heads up-Sngo και ΜΤΤ). Με μία καλη θέση σε μεγάλο MTT τουρνουά έφτασα καμιά 500αρια Ευρώ. Για κάνα μήνα συνέχισα με σκαμπανεβάσματα από 300-800 και φαντάζομαι ότι το μπόνους του site (400 Ε) με κράτησε ζωντανό. Τις τελευταίες μέρες είχα αρκετή τύχη σε MTT παίρνοντας καλές θέσεις σε 3 τουρνουά και το bankroll εκτοξεύτηκε στα 1600 Ε.

http://pokerprolabs.com/fantasmatix/υποκερ

Φαντάζομαι όσοι ασχολείστε καιρό θα έχετε ακούσει παρόμοιες ιστορίες ένα εκατομμύριο φόρες.

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω στην παρούσα φάση?

Να τα πάρω και να φύγω ή να τα χρησιμοποιήσω σαν bankroll για να δω αν υπάρχει πιθανότητα να βγαίνει κάτι?

Διευκρίνηση: Δεν θα μπορούσα να συστηματοποιήσω ποτέ το παιχνίδι μου απόλυτα και να παίζω 10 τραπέζια μαζί για ώρες γιατί έτσι θα το βαρεθώ γρήγορα.

Παίζω aggressive έως και loose-aggressive γιαυτο και δεν πατώ σε 10αρια τραπέζια πολύ συχνά.

Καλύτερα να τα πάρω και να φύγω?

Τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παιδία ευχαρίστω για τις συμβουλες άλλα για να μπηκα στον κόπο να γραφτω σε φορουμ για να ρωτησω σημαινει οτι θα εκτιμούσα και καποια αιτιολογηση

βασίκα σκεφτομαί να σηκώσω τα 1000 και να παιξω χαλαρα με τα υπολοιπα μηπως μπορέσω μασουλησω το υπολοιπο μπονους(1300 $)

Από την στιγμή που παίζεις ερασιτεχνικά για χαβαλέ, όπως λες, δεν σου χρειάζεται bankroll 1600 ευρώ. Τα σκαμπανεβάσματα που περιγράφεις δεν ξέρω σε τη οφείλονται αλλά με 1600 euro θα ψηθείς να πάρεις μεγαλύτερα ρίσκα και τα σκαμπανεβάσματα θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερα (συνήθως γίνονται σκαβανοκατεβασματα) Επίσης το bonus δεν μπορείς να το καθαρίσεις εύκολα χωρίς mass multytabling η χωρίς να ανέβεις stakes παρά πολύ απότομα. Οπότε απλά δες το για αυτό που είναι, απλά ένα bonus και κάνε το παιχνίδι σου ανεξάρτητα από αυτό. Εξβ δει σε φίλους μου να συμβενει το ίδιο ακριβώς πράγμα, 2 σερί επιτυχίες σε ΜΤΤ και ξαφνικά τα 5-10 ευρώ buyin γίνονται 25-50 τα οποία φυσικά δεν μιώνονται όταν αρχίσεις να χάνεις γιατί γλυκαμένος από την γρήγορη επιτυχία κυνηγάς να φτάσεις ξανά στο ανώτερο σημείο που είχες το bankroll σου. Στο τέλος καταλήγεις να παίζεις freeroll γιατί μόνο αυτά αντέχει η τσέπη σου.

Κρατά 300-400 ευρώ μέσα και βγάλε τα υπόλοιπα πριν σε φορολογήσει ο Bενιζέλος

ευχαριστω.

Το ότι το βλεπω ως χομπι καθαρα δε σημαινει οτι παιζω για χαβαλε.

Μου αρέσει το παιχνιδι και θέλω να εξελιχθω...τουλαχιστον σε ενα παικτη ικανο να κερδιζει απλα όσα δινει στο ρακε.

Εχω αναπτυξει καποιες ικανότητες , εχω διβασει και 5 πραγματα άλλα σε καμμια περίπτωση δεν ξέρω αν θα χασω η θα κερδισω σε βαθος χρονου.

Αλλά νομιζω έχεις δικιο . 300-400 ευρω είναι αρκετα για να δόκιμασεις τις επιδόσεις σου σε μεγαλυτερο δείγμα παιχνιδιων διαλεγοντας "φτηνα" τραπεζια

παιδία ευχαρίστω για τις συμβουλες άλλα για να μπηκα στον κόπο να γραφτω σε φορουμ για να ρωτησω σημαινει οτι θα εκτιμούσα και καποια αιτιολογηση

Παρτα και πήγαινε μια 4ήμερη κρουαζιέρα με την κοπέλα σου ή με ένα φίλο σου. Να έχεις κάτι να θυμάσαι.

Αιτιολόγηση:

Δεν αστειευόμουν. Σου μιλάω με πάσα ειλικρίνεια. Αν και είμαι ο χειρότερος παίκτης όλων των εποχών και δεν θα πρέπει να πάρεις συμβουλή από εμένα, νομίζω πως όταν έχεις βανκρολλ 300 ευρώ και παίζεις τουρνουά με 30 ευρώ τότε με μαθηματική ακρίβεια τα λεφτά σου τείνουν προς το μηδέν.

Από την στιγμή που σου κατσαν δυο καλές θέσεις και έβγαλες ένα 1600αρι πάνε μια κρουαζιέρα για να θυμάσαι ΚΑΙ τα τουρνουά ΚΑΙ την κρουαζιέρα και το σημαντικότερο... να αποφύγεις το συναίσθημα που θα νοιώσεις όταν τα δεις κάποια στιγμή στο μηδέν.

Δεν θα σου δώσω συμβουλή του τύπου "βγάλε τα όλα" ή "κράτα τα περισσότερα για bankroll" κτλ. Εγώ απλά θα σου πω τις επιλογές σου. Μέχρι στιγμής είσαι σε απίστευτο upswing και δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ αυτό. 429% ROI απλά δε γίνεται. Το δείγμα είναι εξαιρετικά μικρό (15 MTT) οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είσαι καλός παίχτης ή όχι και μάλλον δεν μπορείς να το ξέρεις ούτε κι εσύ. Προφανώς πάντως γνωρίζεις το παιχνίδι.

Η μία επιλογή είναι να κρατήσεις όλα τα λεφτά μέσα στο account σου και να αρχίσεις να παίζεις ότι σου αρέσει, αλλά με bankroll management. Στο τονίζω γιατί είδα πως μέχρι τώρα δεν τηρούσες κανένα κανόνα bankroll management και έτσι είναι 99% σίγουρο ότι θα bustareis.

Η άλλη επιλογή είναι να βγάλεις τα 1000-1500 να τα ξοδέψεις όπως εσύ θες, να περάσεις καλά με όποιον εσύ θες και να αφήσεις τα υπόλοιπα γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν στο 0 με MTT $30-$40 buy in. Αν το κάνεις αυτό μη προσπαθήσεις να ξαναβάλεις όσα τράβηξες για να "ρεφάρεις".

Αυτά από εμένα.

θα μπορουσα να παρω 300-400 και να ξεκινησω απο τουρνουα 5$

Ικανο αριθμο τουρνουα για μια πρωτη "ενδειξη" ποιον θα πρότεινες?

Αν αφήσεις γύρω στα 1000-1300 στο λογαριασμό σου, τα MTT με buy in $5 είναι μια χαρά.

Πρέπει να παίξεις τουλάχιστον 1000 τουρνουά για μια πρώτη ένδειξη. Αν θες πιο συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να παίξεις αρκετές χιλιάδες...

Κρατα 300ε (3χ το αρχικο σου buy-in) κανε και την κρουαζιερα που σου ειπανε, και μετα απο λιγο καιρο συνεχισε να παιζεις οπως επαιζες οταν ξεκινησες.

Λογικα οταν κατεθεσες τα 100ε ειπες, οτι αν τα χασεις θα σταματησεις, αυτο κανε και τωρα, σηκωσε τα υπολοιπα και παιξε με 300ε.

Αν πιστευεις οτι μπορεις να κανεις bankroll management, να αποφυγεις tilt σε downswing (πολλοι ειπαν οτι μπορουν, λιγοι το εκαναν) και να χασεις πολλα χρηματα και αν ΔΕΝ παιζεις μεγαλυτερα stakes οταν κερδιζεις παραπανω τοτε συνεχισε το.

αλλα οντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο για να ξερει πως θα εξελιχθει στο μελλον.

περιπου...

οταν τα έβαλα ναι τα θεωρουσα "χαμενα" λεφτα, οπως τα λεφτα που δινει καποιος για να παει για ενα ποτο η τα λεφτα που δινει καποιος για να παει γυμναστηριο η οποιοδηποτε χομπυ.

δεν τα εβαλα στη λογικη οτι αν τα χασω δεν θα ξαναπαιξω ποκερ ποτε, απλα δεν θα διεθετα ποτε περισσότερα χρηματα απο όσα θα μου φαινονταν πολλα για ενα χομπι.

ευχαριστω παιδια ,

κατα τα φαινομενα μου γλιτοσατε τουλαχιστον 1000-1200 ευρω!! :D:D

Πάρε τα 1500 και πεξε τα εκατό γιατί θα κάνουν όλα φτερά.Σε όλα τα site που γράφτηκα είχα της καλύτερες πιθανότητες τους πρώτους 2-3 μήνες (αλλωσtε το άκουσα και από πολλούς άλλους ) ,μετά έρχετε ο κατήφορος.ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ πεξτα κανα μήνα λίγο χοντρά και κοπάνα την αν σουχει μείνη κάτι.Alla μην πεζεις μέχρι να πάρης όλο το bonus γιατί δεν θάχεις τίποτα να πάρης. Εξερεση μόνο αν πεζής πολύ καλά και έχεις τουλάχιστον 1.000.000 για bankroll .

Πάρε τα 1500 και πεξε τα εκατό γιατί θα κάνουν όλα φτερά.Σε όλα τα site που γράφτηκα είχα της καλύτερες πιθανότητες τους πρώτους 2-3 μήνες (αλλωσtε το άκουσα και από πολλούς άλλους ) ,μετά έρχετε ο κατήφορος.ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ πεξτα κανα μήνα λίγο χοντρά και κοπάνα την αν σουχει μείνη κάτι.Alla μην πεζεις μέχρι να πάρης όλο το bonus γιατί δεν θάχεις τίποτα να πάρης. Εξερεση μόνο αν πεζής πολύ καλά και έχεις τουλάχιστον 1.000.000 για bankroll .

\τουλάχιστον