Siakan Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 αναλήψεις από poker star γίνονται κανονικά ακόμα ? θέλω να κάνω μια διατραπεζική συναλαγη υπάρχει πρόβλημα ? έχει κάνει καπιος προφτατα thanks Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 ναι γινοντε κανονικά ...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
palisanter Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Καλησπέρα.Θέλω νά κάνω ανάληψη απο pokerstars μέ τραπεζικό έμβασμα γνωρίζει να μου πεί κάποιος άν εφαρμόζεται ό νόμος που μου κρατάνε τό 10%?Επίσης είναι νόμιμο νά κάνεις ανάληψη ή διατρέχεις κάποιον κίνδυνο?Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Καλησπέρα.Θέλω νά κάνω ανάληψη απο pokerstars μέ τραπεζικό έμβασμα γνωρίζει να μου πεί κάποιος άν εφαρμόζεται ό νόμος που μου κρατάνε τό 10%?Επίσης είναι νόμιμο νά κάνεις ανάληψη ή διατρέχεις κάποιον κίνδυνο?Ευχαριστώ.imo μην τα βγάλεις τώρα.μην υποστείς το cashout curse στα μέσα του wcoop κρίμα είναι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
palisanter Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Τι ακριβως ειναι αυτο το cash out curse ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
apithanos Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2011 ?????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Τι ακριβως ειναι αυτο το cash out curse ? Απλά ότι μετά από cash out ακολουθεί downswing . Για το αν κρατάνε 10% απο την ανάληψη και εγώ ήθελα να το ρωτήσω δεν ξέρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mikerodos Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Πριν από 10 μέρες περίπου έκανα ανάληψη 1500$ με έμβασμα και ολα έγιναν κανονικά.Απλά η τράπεζα (Αλφα) κρατάει 3 ευρώ για την συναλλαγή ποσό το οποίο ειναι στανταρ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οι αναλήψεις σε πιστωτική κάρτα γίνονται κανονικα ή αν τις μπλοκάρουν από την τράπεζα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 εμένα η NBG τι 50 να τραβήξω τι 1500 μου κρατάει 4 ευρώ . με τραπεζικό εμβαζμα , κοινός : λογαριασμό ταμιευτηρίου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jeik28 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα θέλω να ρωτήσω μπορείτε να πεξετε στην ποκερσταρς εμένα den μου ανοίγει το λογισμικό από εχθές το βράδι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios77777 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2011 καλημερα.το ιδιο προβλημα ειχα και εγω εχθεσ.εκανα διαγραφη του λογισμικου και οταν το ξανακατεβασα ηταν κομπλε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2012 εχει κανει κανεις αναληψη αφοτου εγινε το ευρωπαϊκο ποκερσταρς?αν,ναι ,εχουν μεπι στην τράπεζα ή ακομα? πολυ μπερδεμενα τα πραγματα με τον καινουριο νομο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts