fantasmatix Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Σχετικα αρχικο σταδιο τουρνουα 1. BLINDS 40/80Stack: 2800Χερι J-5 off στο ΒΒ3 Limps και εγω checkΦλοπ Jμπ-6μπ-5καρο (εγω δεν έχω μπαστουνι)Πονταρω 300 απο μπροστα με στοχο να κανω isolation με καποιο flush η straight draw.O αμέσως επομενος κανει raise στα 600 (+300) και ακουλουθουν 2 callΤι σκατα κανουμε εδω? Όλες οι επιλογές μου φαινονται λάνθασμενες.1. Call? Με τρία ατομα ήδη μέσα και εκτός θέσης και με drawing board?2. Fold? Με pot odds 1/9 και 2 pair στο φλοπ?3. All in? Μπορεί να είμαι "σφαγμενος" ήδη απο καποιο set η J-6 τι κανουμε λοιπόν? Παράθεση
the-man Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Τη stakes είναι ?Βασικά ship it ,μόνο για τον raiser φοβάσαι ,αλλά και πάλι all in είναι η καλύτερη απόφαση Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 fold αν και δεν μπορώ να καταλάβω τη νόημα έχουν τα ποτ odds αφού αν είσαι πίσω τραβάς για 2 outs Παράθεση
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 all in σε τουρνουα με μικρο buyin και fold σε τουρνουα με μεγαλο buyin. Δεν το λεω για τα χρηματα, απλα στην 1η περιπτωση θα σε κανουν call με top pair (ουτε καν top-top). Στην 2η σιγουρα εχουν σετ Παράθεση
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Επειδη χτες ηταν κυριακη ομως και μπορει να επαιζες κανενα sunday millions το fold ειναι καλυτερο. Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 all in σε τουρνουα με μικρο buyin και fold σε τουρνουα με μεγαλο buyin. Δεν το λεω για τα χρηματα, απλα στην 1η περιπτωση θα σε κανουν call με top pair (ουτε καν top-top). Στην 2η σιγουρα εχουν σετόντως ανάλογα το buy in πάει αυτό το χέρι ... Παράθεση
fantasmatix Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 το τουρνουα ειχε 30$ συμμετοχη freezeout.εκανα all-in , o raiser πασο, οι αλλοι 2 call.O ενας set 6αρια ο αλλος flushdraw.για την ιστορια πηρε το pot ο τριτος Παράθεση
liondani Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Call * και αν δεν κάνουμε το full δεν ριχνουμε αλλα χρήματα... είναι πολύ deep για να πάμε all -in ... το action μυρίζει set ... αν.είχαμε λιγότερα blind και γινόταν σε middle stage σαφώς εύκολο all -in ...*τα implied odds μας το επιτρέπουν (deep ,family pot ,"σίγουρο" double up αν κτυπήσουμε full ) Παράθεση
Recommended Posts