greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Ο αντίπαλος μας εδώ είναι ένας παίκτης του nl200 που κατέβηκε και παίζει 0.25-0.50 αλλά είναι λίγο πιο loose παίζουμε μαζί του σε 2 τραπέζια και τον έχουμε μαδήσει (σε κάποια ποτ με άσχημα bad beat)...hero κάθεται με €60.95villain κάθεται με €110.85villain Μεγ. υποχρέωση (B.Blind) €0.50hero Μικρ.υποχρέωση (Small Blind) €0.25Μοιράζονται φύλλαhero: As 3s Qc 2s χερο Tα βλέπει (Call) €0.25villain Ρελάνς (Raise) σε €1.50hero Tα βλέπει (Call) €1.00Flop: 4d 5s 3c villain Ποντάρει (Bets) €3.00hero Tα βλέπει (Call) €3.00Turn: 4d 5s 3c 3h villain Ντούκου (Check)hero Ποντάρει (Bets) €9.00villain Tα βλέπει (Call) €9.00River: 4d 5s 3c 3h Ah villain Ντούκου (Check)hero Ποντάρει (Bets) €27.00villain Ρελάνς (Raise) σε €54.00hero Tα βλέπει (Call) €20.45 (ALL-IN)villain επιστροφή από €6.55villain εμφανίζει Ac 6s Ad 2h (Φούλ Άσσοι με Τριάρια)hero εμφανίζει As 3s Qc 2s (Φούλ Τριάρια με Άσσοι)villain κέρδισε τα κύρια πονταρίσματα €118.90 με Φούλ Άσσοι με Τριάριαρε παιδιά έκανα κάπου γκάφα??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 ναι.ρεραησε το flop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Γιατί να κάνω re -raise με τρίτα nuts ? δεν χρειάζετε να προστατέψω το χέρι μου από πιθανά χρώμματα... Και δεν θέλω να φουσκώσω το ποτ με third-nuts ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 αφού ποντάρεις στο ρίβερ μετά ΤΟ CHEACK του fold στο raise του... έστω και αν περνεις τρέλα odds .... και εγώ θα ποδραρα κάπου στα 16 στο river ... δεν προκιτε να κάνει cheack call 2 φορές ιδικά σε pot bet με κάτι χιρότερο από το φίλο σου. ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Τι να πω φίλε σαν να έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη είναι hu με 6 7 δεν θα παιζότανε το ίδιο line αν πήγαινε να κλέψει στο ρίβερ? Χάνω μόνο από 44 55 και AA με τα 2 πρώτα θα μου τα γύρναγε στο τύρν και στην άλλη περίπτωση είναι οι 2 τελευταίοι άσσοι... Από ότι ξέρω το plo είναι παιχνίδι τον nuts αλλά σε hu δεν μπορείς να potareis μόνο αυτά γιατί έτσι χάνεις value ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 αλλά το βασικό είναι σε τι χέρι τον βάζεις μετά το cheack call στο turn ? (ίσος σε draw ίσος σε καπιο overpair ? ΚΚ-ΑΑ-QQ? ) Το ιχα δει λάθος το χέρι σου... Ξεκάθαρο βετ Kai re evaluate σε περίπτωση ραησε... Δεν petal ευκολα τα full εδώ αν κ Mallon είναι βετ/ φολδ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Σας ευχαριστώ πόλη όλους για τη βοήθεια σας... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts