tsiou_tsiou Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Καλησπέρα, Ελπίζω ότι είμαι στον σωστό τομέα για να πω το παράπονο μου και ελπίζω να βοηθήσω κάποιους που μπορεί να έχουν πάθει το ίδιο.Όλα ξεκίνησαν χθες… έβαλα 2 στοιχήματα. Το ένα μονό και το άλλο παρολι. Και τα 2 περιείχαν τον χθεσινοβραδινό αγώνα Σαραγόσα – Ρεαλ Μαδρίτης . είχα στοιχηματίσει ότι η Ρεαλ Μαδρίτης θα κερδίσει πιο πολλά κόρνερ από την Σαραγόσα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Επειδή περίμενα μονό αυτό το παιχνίδι για να πάω ταμείο έκατσα κ το είδα όλο από την αρχή. Ο τύπος που έβαζε τα στατιστικά του αγώνα σίγουρα είχε κάποιο πρόβλημα…δεν εξηγείτε αλλιώς. Έκανε κίτρινη η Σαραγόσα το έβαζε στην ρεαλ…έκανε κόρνερ η ρεαλ το έβαζε στην Σαραγόσα….άλλες φόρες δεν το έβαζε καθόλου. Με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού τα κόρνερ να αναγράφονται ως 7-7!!!(http://www.soccerway.com/matches/2011/08/28/spain/primera-division/real-zaragoza/real-madrid-club-de-futbol/1140654/) Και λέω εντάξει δεν πειράζει τι γράφει σημασία έχει να με πληρώσουν. Κάτι που δεν έγινε… μου έβαλαν τον συγκεκριμένο αγώνα ως χαμένο. Έστειλα 3 e-mail στο support και ακόμα τίποτα. Ελπίζω πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα . πραγματικά δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο από μια τόσο μεγάλη εταιρία ..και ειδικά σε αγώνα τις Ρεαλ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts