souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Live cash 1-1. Παίζω στο τραπέζι 2-3 ώρες...Το τραπέζι είναι full ring με παίκτες μέτριους εκτός από έναν reg πολύ καλό παίκτη που θα παίξω και το χέρι ...χέρι ΑΚ κούπες εγώ (utg) raise 6 ( 300+ Blinds )sb call bb (ο reg ) call ( 350 Blinds )flop 457 όλα κούπες sb bet 12bb call εγώ call turn 2 κάρο sb check bb check εγώ bet 17sb call bb raise 40 εγώ call sb fold river J κούπαbb bet all in εγώ ???? για 270 περίπου ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 ???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 ???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Μήπως το turn είναι κούπα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 προφανώς και snap Call αλλα για να το γραφεις εχασες απο καποιο 6h-8h , 3h-6h . αλλιως δεν βγαζει νοημα το ποστ σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 χμμμ Τωρα ειδα οτι το ρίβερ ειναι κουπα δεν το ειχα προσεξει για αυτο μου φανηκε περιεργο που ρωτησες..Κοιτα ο αντιπαλος reg ποτε δεν εχει χειροτερο flush στο river.Ακομα και Κ χρωμα να εχει ποτε δεν βαραει all in river καθως ξερει οτι θα πεταξεις ολα τα καλυτερα και θα snapareis με Α flush..Οποτε θα εκανε καποιο value bet και οχι all in.Δυστυχως χανεις οπως παιχτηκε η πασα το θεμα ειναι αν μπορεις να το πας πασο η αν θελεις να δεις το straight flush του για να εχεις να το λες... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 tsiou ρωτάω απλά...σναππάρεις 270 bb στο ρίβερ χωρίς nuts έτσι απλά ? με δύο blockers στο χέρι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 tsiou ρωτάω απλά...σναππάρεις 270 bb στο ρίβερ χωρίς nuts έτσι απλά ? με δύο blockers στο χέρι?δύσκολο να πας πάσο παντός. μόνο το 6-8 καρδιές υπάρχει περίπτωση να μπήκε . αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχουν? . και πιστευω είναι μικρό το raise . στα καφενεία/λέσχες sτα 6 ευρώ raise μπένι και η σερβιτόρα που σου φέρνη τα τοστ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 το check του στο turn δεν μου δειχνει nuts αφου οπως εχει παιχτει εσυ θα κανεις check behind το μεγαλυτερο μερος του range σου.επιπλεον σε κανενα street δεν εχεις δειξει ιδιαιτερη δυναμη για να επιχειρησει τετοιο value bet και αν θεωρησουμε οτι αντιπαλος σε γνωριζει παικτικα,τοτε call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 το check του στο turn δεν μου δειχνει nuts αφου οπως εχει παιχτει εσυ θα κανεις check behind το μεγαλυτερο μερος του range σου.επιπλεον σε κανενα street δεν εχεις δειξει ιδιαιτερη δυναμη για να επιχειρησει τετοιο value bet και αν θεωρησουμε οτι αντιπαλος σε γνωριζει παικτικα,τοτε call.Δηλαδή εσύ σταυρό θα το πέταγες??? Πλακα κάνουμε προφανώς ο φίλος εδώ έχει ένα εκ των 4 χεριών QQ JJ με μια κούπα, μόνο το 6 (δεν ξέρω γιατί μου κάνει πολύ το 66) και επίσης αυτό που δεν θέλεις να δεις! Τι εικόνα είχαν οι άλλοι για σένα στο τραπέζι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 είχα tight image και δεν είχα ανοίξει αέρα σε showdown ... Το θέμα είναι πως με τον αντίπαλο exw παίξει πολλές φορές και δεν τον exw ικανό και τόσο τρελό ώστε μόλις γίνουν 4 οι κούπες στο river να ρισκάρει να βλοφάρει τόσο δυνατά από μπροστά ενώ ξέρει πως μπορεί να κρατάω τον Α. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 αν εχει nuts ο αντιπαλος παιζοντας ετσι,το μονο φυλλο που μπορει να τον πληρωσει ειναι το Αh,αρα θα ηταν προτιμοτερο το check shove αφου ο Ah θα πονταρει παντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 σωστό αλλά απ την άλλη ο Α δεν θα πασσάρει ποτέ και ο Κ ίσως κάνει check behind ...οπότε είναι δίκοπο να κανείς εκεί check με nuts γιατί χάνεις value ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 live reads ... ξεκάθαρο bluf or nuts ... αν δεν έχεις live reads fold έχεις και τον Kh ... αποκλεται να το κάνει με Qh .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 @tsiou 6 pre flop ειναι 6bb, ποσα δηλαδη να βαλει? και αφου κανανε ολοι fold στο utg raise σημανει οτι ξερουν τι τους γινεται. για οσους λενε οτι εχει JJ me Jh δεν γινεται γιατι το river ειναι Jh...το bb ως καλος παικτης που λες οτι ειναι δεν πιστευω οτι παιζει 3-6h αν εχει 6-8 και του ηρθε τετοιο flop pls πες μου ποιος ειναι για να μην παιξω ποτε μαζι του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Για να καταλαβω.. Το board ειναι 4h5h7h-2d-Jh και εχεις AhKh ???Αν ναι γιατι το συζηταμε? Για το 6h-3h η το 6h-8h ??? Ανεβα πανω στο τραπεζι, πετα οτι εχεις μεσα, ρουχα, κινητα, μετρητα, ρολογια, κλειδια σπιτιου,αμαξιου,τη γκομενα σου αν ειναι μαζι σου και CAAAAALLL μεχρι αυριο..ΥΓ:Αν πραγματικα ειχε straight flush εγω θα tipara και 50 ευρω τον dealer μονο για το γελιο που θα μου χαριζε!EDIT: Γιαυτο που ρωτας τον τσιου αν snaparei τα 270bbs χωρις nuts.1)Σκεψου οτι ακριβως αυτο ισως σκεφτηκε και ο reg.2)Πιστευεις οτι ο reg καταλαβε (ετσι οπως το επαιξες) οτι εχεις τον Ah επανω σου?3)Αν τα 270bb ειναι 270ευρω και οχι 27.000, προφανως και snapareis.Δεν λεω οτι για ολους ειναι λιγα, αλλα αν ειναι "πολλα" για χρωμα στον Ασσο και ενω δεν παιζει φουλ, τοτε φιλε μην παιζεις καλυτερα cash. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Ανεβα πανω στο τραπεζι, πετα οτι εχεις μεσα, ρουχα, κινητα, μετρητα, ρολογια, κλειδια σπιτιου,αμαξιου,τη γκομενα σου αν ειναι μαζι σου και CAAAAALLL μεχρι αυριο..Θελω να το δω αυτο!! Για να το συζηταμε προφανως ειχε 6-8 ε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 εδώ φίλε duke μιλάμε για καλό παίκτη regula και για all in river dld το χέρι γίνεται polarised σε nuts η αέρα ...πιο πολύ το hand το ανέβασα για να δω πόσο standar θεωρεί το forum μια κατάσταση που δεν είναι καθόλου stadar ...Αν ήθελα τις stadar απαντήσεις ότι εχω nuts χρώμα το ξέρω κ εγώ ...Για μένα αν παίζεις σοβαρά cash με τέτοιους αντιπάλους και δεν σκεφτείς πως είναι πάσο αυτή η κατάσταση τότε δεν κάνει να παίζεις cash ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 τελοσπάντων η κατάληξη ήταν να κάνω ανοιχτό πάσο μετά από 5 λεπτά γιατί ήμουν σίγουρος πως κρατούσε αυτό που ήταν πασιφανές αλλά μου ήταν δύσκολο να foldarw ....με το που το πέταξα ανοιχτό μου άνοιξε 68 κούπες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Απο αποψη πιθανοτητων ειναι τοσο σπανιο να συμβει που δεν το πιστευεις και τον κανεις call. Για να εχει suited connectors που κανουν match το δικο σου suit ειναι 0,53% και εχει πιθανοτητες να floped straight flush 1-64000+ οι οποιες λιγοστευουν γιατι εχεις και εσυ nut flush...καπου στα 8εκ-1 hands θα συμβει...και εξεταζω μονο το flop γιατι τα φυλλα στο turn, river δεν αλλαξαν τιποτα. Και κανεις call γιατι κερδιζεις 7.999.999 φορες σ αυτο το spot και χανεις μια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 well played!!!very good fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 εδώ φίλε duke μιλάμε για καλό παίκτη regula και για all in river dld το χέρι γίνεται polarised σε nuts η αέρα ...πιο πολύ το hand το ανέβασα για να δω πόσο standar θεωρεί το forum μια κατάσταση που δεν είναι καθόλου stadar ...Αν ήθελα τις stadar απαντήσεις ότι εχω nuts χρώμα το ξέρω κ εγώ ...Για μένα αν παίζεις σοβαρά cash με τέτοιους αντιπάλους και δεν σκεφτείς πως είναι πάσο αυτή η κατάσταση τότε δεν κάνει να παίζεις cash ... Imo αν παιζεις σοβαρα εχεις βαλει τα λεφτα μεσα πολυ πριν ανοιξει το river .Δεν λέω good fold ,αλλά τελείως -ev το play σου .Απλά έπεσες στην 1/1000 που σε βοήθησε να γλιτώσεις ,της άλλες 999 exeis xasei apeiro value.Τεσπα nice fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos2345 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 άσε ρε παιχταρα.αν δλδ το παίξεις αυτό το χέρι 10 φορές με αυτών το παίχτη 10 φορές φολδ θα κανείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 εδώ φίλε duke μιλάμε για καλό παίκτη regula και για all in river dld το χέρι γίνεται polarised σε nuts η αέρα ...πιο πολύ το hand το ανέβασα για να δω πόσο standar θεωρεί το forum μια κατάσταση που δεν είναι καθόλου stadar ...Αν ήθελα τις stadar απαντήσεις ότι εχω nuts χρώμα το ξέρω κ εγώ ...Για μένα αν παίζεις σοβαρά cash με τέτοιους αντιπάλους και δεν σκεφτείς πως είναι πάσο αυτή η κατάσταση τότε δεν κάνει να παίζεις cash ... Imo αν παιζεις σοβαρα εχεις βαλει τα λεφτα μεσα πολυ πριν ανοιξει το river .Δεν λέω good fold ,αλλά τελείως -ev το play σου .Απλά έπεσες στην 1/1000 που σε βοήθησε να γλιτώσεις ,της άλλες 999 exeis xasei apeiro value.Τεσπα nice foldΚαι εγώ πιστεύω πως τα λεφτά έπρεπε να μπουν από το turn !!! Και τέλος πάντων και πάλι έπρεπε να το callareis δεν μ αρέσει να αλλάζω την άποψη μου από το αποτέλεσμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2011 Και επίσης αφού ήταν τόσο καλός όσο μας λες γιατί δεν έκανε ένα μικρό βαλυε bet στο ρίβερ αφού ήξερε ότι κρατάς χρώμμα στον άσσο??? Αφού αν είχες χρώμμα στο ρήγα θα το πέταγες...Δεν θα έκανες raise με χρώμμα στον άσσο στο bet του???Σκατά reg είναι ο τυπάς... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts