Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Board History-Παρατήρηση και καταγραφή των φύλλων

Johnnie_Walker

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Είναι το πρώτο θέμα που γράφω και ίσως να φανεί αστείο σε κάποιους...γιαυτό όμως το ανεβάζω εδώ,να ακούσω τις απόψεις σας. Τον τελευταιο καιρό άρχισα να καταγράφω τα φύλλα που πέφτουν στο τραπέζι σε μερικα τουρνουα Νο-Limit Texas Holdem αλλα και σε μερικα τραπέζια cash . Στα παιχνίδια αυτα φυσικα δε συμμετειχα

εγώ καθώς θα μου ήταν αδύνατο να καταγράφω και να παίζω σωστά ταυτόχρονα. Χωρίς να έχω καταγράψει κανενα μεγάλο αριθμό τουρνουα ,σε αυτα που εχω, παρατηρησα οτι στο τελος του τουρνουα ολα τα φυλλα ως προς την αξια Α,Κ,Q ,J ,10 ,9,8,7,6,5,4,3,2 (χωρις να λαμβάνουμε υπόψη το χρώμα) βγαίνουν σχεδόν ίσες φορές! Οι αποκλίσεις είναι πραγματικά μικρές.Αν το προχωρήσουμε και στο χρώμα υπαρχουν μονο ελαχιστα

φύλλα καθε φορα(3-4 απο όλη την τράπουλα) που έχουν μεγάλη απόκλιση από τα άλλα! Πήγα στα εικονικά χρήματα και προσπάθησα βάση αυτού να προβλέψω φύλλα,που έπρεπε να έρθουν για να υπάρχει η ισοροπία.Κάποιες φορές πραγματικά έπεφτα μέσα και κάποιες άλλες βέβαια όχι.Πάντως ο αντίπαλος επειδή τα έγραφα στο chat είχε απορρήσει πολλές φορές.Βέβαια το όλο θέμα της καταγραφής και της μελέτης του πίνακα παίρνει χρόνο και γιαυτό χρειάζεται η ενα βοηθητικο πρόγραμμα να σου κανει τη δουλεια αυτη η να έχεις κάποιον δίπλα σου με ένα διαφορετικό pc για αυτην τη δουλεια ωστε να μπορεις να παιζεις και σωστα. Θέλω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα...πιστευει κανεις οτι οντως μπορει να εχει εφαρμογη αυτο το πραγμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπότε προφανώς η κάθε χεριά είναι ένα ανεξάρτητο γεγονός από την προηγούμενη . Μάλλον τζάμπα παιδευόμουν :|:D

Φίλε σορρυ που θα στο πω αλλά είσαι αστείος!!!

Προφανώς και υπάρχει ανεξαρτησία αποτελεσμάτων!

Θα στο δώσω με ένα απλό παράδειγμα για να το καταλάβεις σίγουρα!

Παίζουμε στο μαύρο κόκκινο ρουλέτα...

Αν πάρεις δείγμα 1.000.000 θα δεις ότι η πιθανότητα του μαύρου και του κόκκινου είναι η ίδια...

Τώρα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν δεις 10 φορές συνεχόμενες να έρχετε μαύρο θα έχεις πάνω από 50% να έρθει την απόμενη φορά κόκκινο!

Όσον αφορα το ποκερ παιζει μεγαλο ρολο το ανακατεμα σε αυτο και στη συγκεκριμενη περιπτωση το λογισμικο που χρησιμοποιειται.Αν οντως λειτουργει κατα τον τροπο που περιγραφουν στην Ποκερσταρς εξασφαλιζεται μεγαλη εντροπια και ανεξαρτησια αναμεσα σε συνεχομενες χεριες.

Ο λογος που σου εβγαιναν τα νουμερα και μπορουσες να τα "προβλεψεις" ειναι οτι αργα η γρηγορα ολα τα χαρτια θα χρησιμοποιηθουν.

Και εστω οτι ισχυει για να εχεις κερδος προφανως δεν παιζεις 0,01/0,02 αλλα πολυ μεγαλυτερα stakes. Σ αυτο το επιπεδο δεν παιζεις τα χαρτια μονο, παιζεις τους αντιπαλους.