GiorgosD Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Το ποκερ ρουμ του καζινο θεσσαλονικης ανακοινωσε την διεξαγωγη τουρνουα ποκερ για την Τεταρτη 31/8/2011Συμμετοχη 250+25=275 ευρωμεγιστος αριθμος συμμετοχων 6030 λεπτα ανοδος επιπεδωνωρα εναρξης 6,00 το απογευμαεκεινη την ωρα η εισοδος στο καζινο ειναι δωρεαν.Εγω θα προτιμουσα μικροτερο buyin 150ευρω μαλιστα τωρα που εχει κατεβει το οριο ηλικιας για εισοδο στα καζινο , θα ηταν ευκαιρια να συμμετεχουν και οι μικροτεροι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
propotzis1 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 χθες 29/8 3 το βράδι και ενώ το πόκερ ρουμ ήταν κατάμεστο από κόσμο σκάει μύτη ο μάνατζερ του ρουμ κ λέει ότι τα 1-2 τραπέζια κλείνουν..έτσι μαγκιά κλείνουν.κ σηκώνει επιτόπου 30 άτομα κ τα διώχνει απτό καζίνο.κ εσύ ζητάς να κάνουν κατi το οποίο ζητάει ο κόσμος.δν τους ενδιαφεριεί η γνώμη μας.μονοπώλιο έχουν.αν θέλεις παίζεις αν δεν θες δεν παίζεις.δικτατορικό καθεστώς επικρατεί εκεί μέσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
propotzis1 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 κ επιτέλους σταματά να τους διαφημίζεις.δεν αξίζουν καν την προσοχή μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GiorgosD Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Δεν κανω διαφημιση, προσπαθω να κανω πιο καλο, προσιτο, ανθρωπινο ή οτι αλλο θελεις αυτο το καζινο που βρισκεται 8χμ απο το σπιτι μου.Και οχι να τρεχω 120χμ με στροφες στον Καρρα ή 80χμ στα σκοπια και να εχω στην επιστροφη νυχτερινη οδηγηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2011 χθες 29/8 3 το βράδι και ενώ το πόκερ ρουμ ήταν κατάμεστο από κόσμο σκάει μύτη ο μάνατζερ του ρουμ κ λέει ότι τα 1-2 τραπέζια κλείνουν..έτσι μαγκιά κλείνουν.κ σηκώνει επιτόπου 30 άτομα κ τα διώχνει απτό καζίνο..baller .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 χθες 29/8 3 το βράδι και ενώ το πόκερ ρουμ ήταν κατάμεστο από κόσμο σκάει μύτη ο μάνατζερ του ρουμ κ λέει ότι τα 1-2 τραπέζια κλείνουν..έτσι μαγκιά κλείνουν.κ σηκώνει επιτόπου 30 άτομα κ τα διώχνει απτό καζίνο.κ εσύ ζητάς να κάνουν κατi το οποίο ζητάει ο κόσμος.δν τους ενδιαφεριεί η γνώμη μας.μονοπώλιο έχουν.αν θέλεις παίζεις αν δεν θες δεν παίζεις.δικτατορικό καθεστώς επικρατεί εκεί μέσα.ωτφ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Afas Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 χθες 29/8 3 το βράδι και ενώ το πόκερ ρουμ ήταν κατάμεστο από κόσμο σκάει μύτη ο μάνατζερ του ρουμ κ λέει ότι τα 1-2 τραπέζια κλείνουν..έτσι μαγκιά κλείνουν.κ σηκώνει επιτόπου 30 άτομα κ τα διώχνει απτό καζίνο.κ εσύ ζητάς να κάνουν κατi το οποίο ζητάει ο κόσμος.δν τους ενδιαφεριεί η γνώμη μας.μονοπώλιο έχουν.αν θέλεις παίζεις αν δεν θες δεν παίζεις.δικτατορικό καθεστώς επικρατεί εκεί μέσα.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pappous Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Δεν κανω διαφημιση, προσπαθω να κανω πιο καλο, προσιτο, ανθρωπινο ή οτι αλλο θελεις αυτο το καζινο που βρισκεται 8χμ απο το σπιτι μου.Και οχι να τρεχω 120χμ με στροφες στον Καρρα ή 80χμ στα σκοπια και να εχω στην επιστροφη νυχτερινη οδηγηση.Έχει το Πόρτο καρράς πόκερ;; που μπορώ να μάθω πληροφορίες;ευχαριστώ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stavrosr4 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2011 Δεν κανω διαφημιση, προσπαθω να κανω πιο καλο, προσιτο, ανθρωπινο ή οτι αλλο θελεις αυτο το καζινο που βρισκεται 8χμ απο το σπιτι μου.Και οχι να τρεχω 120χμ με στροφες στον Καρρα ή 80χμ στα σκοπια και να εχω στην επιστροφη νυχτερινη οδηγηση.Δυστυχώς όμως εμείς δε μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο όσο και να θέλουμε. Όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν καλύτερο εμείς περισευουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts