sportbillys Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 πόσο χαίρομαι όταν βλέπω μερικούς μερικούς αντί να βοηθήσουν με τα σχόλια τους να ειρωνεύονται με ηλίθιο σαρκασμό κ χωρίς αιτιολόγηση....δε κτλβα δηλ. πόσες φορές εσείς οι masters βαζεται tis μάρκες στο κέντρο με effective stack +20 ββ σε 4way all in με qq...ακόμη κ βάση πιθανοτήτων δεν θα αδικούσα κανέναν να foldarei αα pre σε τέτοιο action ...μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα spot ...έλεος δηλ.και στο κάτω κάτω ο καθένας έχει τη γνώμη του σύμφωνα με την εμπειρία του κ τη γνώση του...ας πει ο καθένας τη δική του με όμορφο τρόπο...γάμω την ελληνική σας νοοτροπία...κ έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, αυτή την όμορφη προσπάθεια που λέγεται pokerland την υποβαθμίζεται με τα ηλίθια σχόλια σας + ότι εσείς οι ίδιοι που κ καλά πρέπει να θεωρήστε πρότυπα για τους νεότερους παίχτες αλλά κ για to ίδιο το paixnidi και την εξέλιξη του...τελικά είστε κατώτεροι τον προσδοκιών... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 ...ακόμη κ βάση πιθανοτήτων δεν θα αδικούσα κανέναν να foldarei αα pre σε τέτοιο ακτίωνφίλε μου σπορτ βίλλυ μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά αυτό σε παρακαλώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sportbillys Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 σημειώνω ότι δεν εχω foldarei ποτέ αα pre για να ξηγούμαστε... και tis περισσότερες φορές τραβούσα τα μαλλιά μου με το αποτέλεσμα...αυτό που είπα είναι ότι δεν θα αδικούσα κανέναν αν foldare αα σε 4way all in ...πολυ απλά γτ είναι πολύ marginal το προβάδισμα των αα σε αυτή την περίπτωση...οποίος έχει ένα simulator ας το τρέχει κ ας ποστάρει τα αποτελέσματα...πόσο μάλλον όταν μιλλαμε για qq...δική μου γνώμη κ βάση της έστω μικρής μου εμπειρίας...δεν εχω να πω κάτι άλλο...τζάμπα ποστάρουμε σε αυτό το site ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Marinos Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Σε τέτοιο σποτ μπαίνω από ντάμες μέχρι άσσους κ OXI με άσσορηγο!!!!Αν είχαμε ΤΤ η JJ μπορεί να μου πει κάποιος καλός αν είναι +EV το call ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 φίλε σπορτ βίλλυ δεν το έκανα με ΑΑ δες τον πίνακα και συνέχισε την ανάλυση σου σε παρακαλώ .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 @loizo83 για εξήγησε μου της πιθανότητες που έχουν se 4way all in οι QQ να κερδίσουν το ποτ με random φύλλα για να μη μας πάρει κανένα μάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!βαρέθηκα εδώ μέσα...gambling all the way Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Τι random φυλλα?? Range δεν εχουν οι αντιπαλλοι?? Δεν το εχω πιασει το thread καθολου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 εγω τα βαζω μεσα ψιλοχαρουμενος. αυτα τα better σποτ με 20bbs που τα βρισκεται μερικοι δεν μπορω να καταλαβω. οποιος αναφερει την πιθανοτητα να πασαρει ΑΑ πρεπει να ειναι ετοιμος για τα σχολια που θα δεχτει..αμα σας πω οτι 1+1 κανει 3 θα μου την πειτε σιγουρα,κατι αναλογο ειναι κ το fold AA.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Μαρεσουν οτι καποιοι λενε οτι και ΑΑ ειναι πασο εδω και ειρωνευονται και απο πανω..Ελεος..Ανοιξτε το pokerstove βαλτε το range για τον καθε παιχτη δειτε ποσο equity εχουν οι QQ , λαβετε υποψην οτι παμε για 4ple up και βγαλτε τα συμπερασματα σας..@sousam στο pokerstove δεν θα βαλεις τι φυλλα ειχαν οντως οι αντιπαλοι γιατι αυτο δεν το ξερεις..Θα βαλεις range φυλλων.@sportbilly απλα lol αντι να λες τις randomies σου προσπαθησε να ακουσεις/διαβασεις καποια πραγματα και να καταλαβεις οτι εχεις αδικο..Τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα πολυυυυ στο μυαλο σου.Για παραδειγμα αν σ πω οτι θα τα βαλεις 40% για 4ple up τι σημαινει οτι θα πας πασο???Τα βαζεις 40% αλλα για 4ple up..Οποτε ειναι snap..H αν σ πω θα τα βαλεις με 20% για 20ple up δεν θα τα βαλεις πχ αν εχεις 3bb?Snap θα το κανεις και αυτο..Τεσπα το θεμα γενικα ειναι σε ατομα που πετανε μια randomia και την υποστηριζουν και δεν αφηνουν περιθωρια στο να καταλαβουν οτι εχουν λαθος δεν αξιζει οποιοσδηποτε να προσπαθησει να σου δειξει ποιο ειναι το σωστο και γιατι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Σε τέτοιο σποτ μπαίνω από ντάμες μέχρι άσσους κ OXI με άσσορηγο!!!!Αν είχαμε ΤΤ η JJ μπορεί να μου πει κάποιος καλός αν είναι +EV το call ?νομίζω με jj και κάτω είναι fold ...και ναι πόλυ σωστά όπως είπες με ακ είναι fold κάτι που πολλοί γνωστοί kaloi online παίκτες δυσκολεύονται να κάνουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 snap fold ΑΑ εκτος αν ειναι suited σε τετοιο spotΠολλοί μιλάνε για fold ακόμα και με τους suited Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Μαρεσουν οτι καποιοι λενε οτι και ΑΑ ειναι πασο εδω και ειρωνευονται και απο πανω..Ελεος..Ανοιξτε το pokerstove βαλτε το range για τον καθε παιχτη δειτε ποσο equity εχουν οι QQ , λαβετε υποψην οτι παμε για 4ple up και βγαλτε τα συμπερασματα σας..@sousam στο pokerstove δεν θα βαλεις τι φυλλα ειχαν οντως οι αντιπαλοι γιατι αυτο δεν το ξερεις..Θα βαλεις range φυλλων.@sportbilly απλα lol αντι να λες τις randomies σου προσπαθησε να ακουσεις/διαβασεις καποια πραγματα και να καταλαβεις οτι εχεις αδικο..Τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα πολυυυυ στο μυαλο σου.Για παραδειγμα αν σ πω οτι θα τα βαλεις 40% για 4ple up τι σημαινει οτι θα πας πασο???Τα βαζεις 40% αλλα για 4ple up..Οποτε ειναι snap..H αν σ πω θα τα βαλεις με 20% για 20ple up δεν θα τα βαλεις πχ αν εχεις 3bb?Snap θα το κανεις και αυτο..Τεσπα το θεμα γενικα ειναι σε ατομα που πετανε μια randomia και την υποστηριζουν και δεν αφηνουν περιθωρια στο να καταλαβουν οτι εχουν λαθος δεν αξιζει οποιοσδηποτε να προσπαθησει να σου δειξει ποιο ειναι το σωστο και γιατι.. φίλε foustouki δεν είχα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το range των αντιπάλων και για αυτό έβαλα τα πραγματικά δεδομένα τα οποία αν εξερεσεις κάποιο monster pair δεν απέχουν πολύ. +1 στο σχόλιο σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Σε τέτοιο σποτ μπαίνω από ντάμες μέχρι άσσους κ OXI με άσσορηγο!!!!Αν είχαμε ΤΤ η JJ μπορεί να μου πει κάποιος καλός αν είναι +EV το call ?νομίζω με jj και κάτω είναι fold ...και ναι πόλυ σωστά όπως είπες με ακ είναι fold κάτι που πολλοί γνωστοί kaloi online παίκτες δυσκολεύονται να κάνουνΚΑ σίγουρο fold νομίζω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Μαρεσουν οτι καποιοι λενε οτι και ΑΑ ειναι πασο εδω και ειρωνευονται και απο πανω..Ελεος..Ανοιξτε το pokerstove βαλτε το range για τον καθε παιχτη δειτε ποσο equity εχουν οι QQ , λαβετε υποψην οτι παμε για 4ple up και βγαλτε τα συμπερασματα σας..@sousam στο pokerstove δεν θα βαλεις τι φυλλα ειχαν οντως οι αντιπαλοι γιατι αυτο δεν το ξερεις..Θα βαλεις range φυλλων.@sportbilly απλα lol αντι να λες τις randomies σου προσπαθησε να ακουσεις/διαβασεις καποια πραγματα και να καταλαβεις οτι εχεις αδικο..Τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα πολυυυυ στο μυαλο σου.Για παραδειγμα αν σ πω οτι θα τα βαλεις 40% για 4ple up τι σημαινει οτι θα πας πασο???Τα βαζεις 40% αλλα για 4ple up..Οποτε ειναι snap..H αν σ πω θα τα βαλεις με 20% για 20ple up δεν θα τα βαλεις πχ αν εχεις 3bb?Snap θα το κανεις και αυτο..Τεσπα το θεμα γενικα ειναι σε ατομα που πετανε μια randomia και την υποστηριζουν και δεν αφηνουν περιθωρια στο να καταλαβουν οτι εχουν λαθος δεν αξιζει οποιοσδηποτε να προσπαθησει να σου δειξει ποιο ειναι το σωστο και γιατι..+1 αυτό ακριβώς τπτ άλλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souliskex Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Σεπτεμβρίου, 2011 συμφωνω με το σκεπτικό του φουστουκή apolyta.επειδή επεζα κ στο τραπέζι κ έχω την εικόνα από της δυναμικές τwν paixtvn,όπως πολλυ σωστά εxει επισημανθεί κ πιο πανw,από qq κ παβνο είναι καλλ gnvmh moy.ειδικά σε 55$ της ονγαμε κ συγκεκριμένα αυτό το deepstack ...(αν και πάλι κ άλλου καλλ είναι) mpookis κ εγώ καλλ θα έκανα στην θέση ς τη να πεις όχι μόνο ξεκολοθηκα.thats poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Marinos Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2011 thanks a lot για την απαντηση crf Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts