Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Με 2-pair στο flop- Ειναι σωστο το Value Bet στο river?

Themis

Recommended Posts

Με τα Value Bets δεν τα πάω και τόσο καλά, οπότε θα ήθελα τη βοήθεια και τις απόψεις σας για το ακόλουθο hand .

Βρισκόμαστε στο πρώτο level ενός Multi Table Tournament. Δεν έχω πολλά reads για τους παίκτες. Τα blinds είναι 10/20 και βρίσκομαι στην Hi-Jack θέση με :8spade::9spade: .

Ο παίκτης στη θέση UTG κάνει raise στα 50. Κάνω call εγώ, ο παίκτης στο button και το Small Blind. Το δικό μου stack είναι 2.800 μαρκες, του παίκτη στο SB 2.950, ο παικτης στο button εχει 3.100 .

Flop : :3heart::8diamond::9diamond: (Pot : 220)

SB Checks, UTG Checks, Hero Bets 170, BTN Folds, SB Calls 170, UTG Folds.

Turn : :Qheart: (Pot : 560)

SB Checks, Hero Bets 400, SB Calls

River : :2heart: (Pot : 1360)

SB Checks, Hero .... ?

Θα ποντάρατε εδώ για value και αν ναι, πόσο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

700 και αν φας γύρισμα πάσο...στην πάσα όμως από τη περιμένεις να πάρεις value call ?ο αντίπαλος αν είναι σε draw και δεν το βρήκε που είναι το πιο πιθανό είναι τα καρα και το 67 ...αλλιώς hero call με το 9 η είχε τα καρα στη ντάμα και θα σε πληρώσει...αν δεν είσαι διατεθημένος να κανείς call σε raise μην το κανείς καθόλου..δε μας λες όμως τη τουρ...αν είναι micro tour έχει στο range του και όλα τα 93,83,92,82 lol

O Πανος εχει δικιο, ξεχασα να αναφερω τα stacks . Ξεκινησαμε με 3.000 μαρκες, εγω εχω 2.800 και ο αντιπαλος 2.950 . (Διορθωσα και το αρχικο post ).

Souramaliki , το buy in του τουρνουά είναι $22 . :-)

πιο πολύ check behind γιατί δύσκολα να πληρωθώ πλέον και πιο ευκολα να μπλέξω ...δε βλέπω από ποιο hand μπορείς να πάρεις call στο ρίβερ παρά μόνο αν κράταγε όπως είπα καρα με Q στο χέρι...

700 και αν φας γύρισμα πάσο...στην πάσα όμως από τη περιμένεις να πάρεις value call ?ο αντίπαλος αν είναι σε draw και δεν το βρήκε που είναι το πιο πιθανό είναι τα καρα και το 67 ...αλλιώς hero call με το 9 η είχε τα καρα στη ντάμα και θα σε πληρώσει...αν δεν είσαι διατεθημένος να κανείς call σε raise μην το κανείς καθόλου..δε μας λες όμως τη τουρ...αν είναι micro tour έχει στο range του και όλα τα 93,83,92,82 lol

ότι να ναι όμως.πρώτα λες 700 κ fold .μετά λες αν δν είσαι διατεθημένος να κανείς call σε reraise check .

απαντάς χωρίς καν να ξέρεις τα stacks σας.κοινώς πατάς κουμπάκια.

τέλος λες τί τουρ είναι.τί σχέση έχει το buy in ? δηλαδή όλοι στο micro έχουν άπειρο range ενώ στο 22 έχουν μικρό?

εύκολο hand ,koitas το tournament shark ,αν είναι kalos ch ,αν είναι losing value town .

Ε ενταξει, ο souramaliki υποθέτω πως εννοει με το post του οτι "Αν θα κανεις call σε raise , τοτε πονταρε 700. Διαφορετικα κανε check ....".

Α! επισης, πιστευω πως ανεξαρτητως του buy in , το SB εχει να συμπληρωσει 40 για ενα pot που ειναι ηδη 180. Με stacks κοντα στα 3000 .... Νομιζω οτι ενα καλο ποσοστο παικτων θα κανει call ακομα και με φυλλα τυπου :9club::3club: κλπ... ( Τοσο donk ειμαι;;; )

Α! επισης, πιστευω πως ανεξαρτητως του buy in , το SB εχει να συμπληρωσει 40 για ενα pot που ειναι ηδη 180. Με stacks κοντα στα 3000 .... Νομιζω οτι ενα καλο ποσοστο παικτων θα κανει call ακομα και με φυλλα τυπου :9club::3club: κλπ... ( Τοσο donk ειμαι;;; )

αν λοιπον είναι τόσο κουμπάκιαs , value bet it .

Αν έχει χρώμα δεν θα πάει ποτέ πάσο, αν έχει q8,q9 επίσης. αν έχει σετάρι επίσης. οπότε πιστεύω το check είναι η καλύτερη λύση γιατί αν κυνηγούσε κάτι και 50 να του κανείς δεν θα σε δει. οπότε δεν πιστεβω πως υπάρχει λόγος να κανείς καπιο bet. μόνο με AQ-QK δεν θα στα γυρίση και θα πληρωθεις. πιστευω το καλυτερο παιξιμο ειναι το check.