Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

παρτιδα στο καζινο. τι κανεις?

smernakias

Recommended Posts

15 λεπτα πριν κλεισει το τραπεζι στο καζινο. ειμαι συν 500 με buy in 100 σε κασ γκειμ 1-2.

sb εγω με 7s7h raise κανει 2-3 θεσεις πριν το btn στα 12 (ίδιο στακκ ) μέσα ο βτν (ίδιο στακκ ) μέσα εγω μέσα και ο bb (150 ε στακκ )

φλοπ 3s 7d jd . εγώ bet 15 call ο bb call ο άλλος raise ο btn στα 30 raise εγώ στα 90 fold bb fold κ ο άλλος call ο btn

turn 6d check εγώ all in ο btn περίπου 350 ε

τι κάνουμε ? παρεπιπτώντος raise all in έχει κάνει άλλες 3 φορές μέσα σε 2 ώρες 1 το πήρε σε show down μια φολδαρε ο άλλος μια μπλοφαρε και έχασε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

call και ζητας αδεια να βγαλεις λεφτα και απο το πορτοφολι σου.αν στο επιτρεψουν καλως.αλλιως βολευεσαι με το χιλιαρικο ποτ.

call και ζητας αδεια να βγαλεις λεφτα και απο το πορτοφολι σου.αν στο επιτρεψουν καλως.αλλιως βολευεσαι με το χιλιαρικο ποτ.

τι? σου επιτρεπουν να βαλεις παραπανω χρηματα απο οσα εχεις στο τραπεζι?? :o

πιστευω οτι κερδιζεις, ειδικα οπως περιγραφεις τον αντιπαλο σου..μονο απο JJ χανεις και συνηθως πριν κλεισει ενα τραπεζι τους πιανει ολους μια τρελα και τζογαρουν περισσοτερο.!

@plress

Όχι δε σε αφήνουν να το κάνεις αυτό. Πιστεύω πως ο pocket10s χαριτολογούσε, γιατί είναι πολύ καλό spot για να βάλεις όλο σου το stack.

@smernakias

Αν δε μας τον περιέγραφες τόσο tilted "raise all in έχει κάνει άλλες 3 φορές μέσα σε 2 ώρες" τότε ίσως δυσκολευόμουν λίγο. Τώρα όμως θεωρώ ότι το call είναι απαραίτητο.

Αρχικά δεν μου αρέσει όπως έπαιξες το χέρι. Το c / r είναι πολύ καλύτερο από το να κάνεις donk bet σε 3 άτομα γιατί

1) Μεγαλώνεις το ποτ πιο εύκολα και μιας και είστε τόσο deep τα λεφτά μπορούν να μπούν πιο άνετα στο turn . Ακόμα και στο φλοπ αν είναι ο άλλος είναι όπως τον περιγράφεις. Έχει κάτω 36. Τον αφήνεις να κάνει cbet (και αν όχι ο αρχικός raiser αφήνεις το button να πάει να κλέψει το ποτ) γύρω στα 24 , το button ίσως κάνει call και αυτό και έσυ το κανείς άνετα στα 96. Ήδη το ποτ είναι αρκετά μεγάλο και αν θέλει το button να κάνει το χαζό mini raise πρέπει να το κάνει στα ~200. Και εσύ μετά να κάνεις shove . Δεν σου λέω ότι θα γίνει αυτό το σενάριο. Μπορεί να πάει πάσο μπορεί και απλά να κάνει call . Απλά έτσι δίνεις την δυνατότητα να εκπληρωθεί το αρχικό σου σχέδιο.

Με το donk bet μπορεί να κάνει απλά call 3β και να χάσει σχετικά λίγα με ένα μέτριο φύλλο.

2) Παίρνεις το initiative . Με το 30 που σου έκανε στο πήρε και αναγκάζεσαι να κάνεις call (εξηγώ στο 4) .Όχι ότι είναι σωστό.Άποψη μου).

3) Παριστάνεις ένα range το οποίο έχει αρκετά semi bluff , draw κτλπ και σε πληρώνει άνετα Jx .

4) Επίσης το 3βετ σου στο φλοπ στα 90 δεν μου αρέσει. Γιατί πετάς τον αέρα του που σε ένα τέτοιο board υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να χρεώσεις τα draw αλλά δύσκολα να συνεχίσουν τα περισσότερα.

EDIT για το 4 : Επίσης οι περισσότεροι θα πετάγανε J αν και αν θα τον πετάγανε δεν θα τον κάνανε ραισε, οπότε είναι λίγο αντιφατικό.

5) Χρεώνεις τα draw πιο πολύ.

Αυτά μου έρχονται για την ώρα.

Όπως παίχτηκε δεν το πέταγα αν και θα έχει κάποια μικρά χρώματα.

εχεις απολυτο δικιο laxmana .ειναι που τον εκανα read για 2 ζεύγη και ότι θα χορηγησει καλα . λοιπον η παρτιδα κυλισε με call από μένα φυσικα αν και το σκεφτηκα αρκετα λογω ωρας κυριως.και ειχε απλά jh qd και το river σκαει 10d σκάει ένα μεγαλοπρεπές ναιιιιιι στα μούτρα μου χαχα και όλα καλά .

Δύσκολο πάντως τα δυο ζεύγη δεδομένου ότι έχεις τα 77 (οπότε J7 δύσκολο ) και J3 ακραίο να έκανε call preflop .

Κρίμα για το αποτέλεσμα , ειδικά τόσο deep . Τον πλακωνα άνετα με τέτοια αντίδραση ,

ο πιο συγκροτημενος παικτης της επικρατειας να εισαι,λες ενταξει stay focus-reload ang get the fish f******.αλλα τωρα με το τραπεζι να κλεινει μετα το χερι και με αυτην την αντιδραση ειναι ηρεμο πλακωμα..

η αληθεια ειναι οτι ολα τα στραβα τα ειχε πανω του. 45αρης με πουρακλα και υφος δηθεν εφοπλιστη αλλα μουφα. ηθελε τις φαπες του (ενας ασχετος τα πηρε πολυ αγρια μαζι του) αλλα δεν ειμαι τετοιος. δεν νευριαζω και ευκολα οποτε περιμενω τη θεα δικη μιας και του την εχω στημενη την επομενη φορα :D

είμαη σίγουρος ότι από μέσα του έλεγε : top pair εχώ,καλό kicker έχω...εχώ και την ντάμα κάρο . ας του κάνω all in και μακάρι να μπει. είμαι αχαστος.