Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

The Big 162 late stages Bu vs blind spot

panosxvii

Recommended Posts

Εγω γιατι βρισκω το κουμπακι του call εδω ? Ειναι δεδομενο οτι παιζουμε τελεια στο range που ανοίγει και ας είμαστε oop . Τα stack είναι λίγο μπουρδέλο για ξερο shove και τον κάνουμε να παίξει πολύ εύκολα .

Μπορώ να πειστώ για 3 bet αλλά δυσκολεύομαι ακόμα. :|

μελλισουργε πρεπει να ξεκολησεις το μυαλο σου και να καταλαβεις οτι το berating ειναι μεστο προγραμμα και έχει και την φάση του ειδικα οταν ενας moderator ποστάρει κατ επανάληψη πολύ λάθος πράματα.

Kαι λάθος πράγματα να λέει, γιατί να πειράζει..(αν εννοείς ποκερικά). Τ' ότι είναι mod δεν σημαίνει ότι είναι και Pokerika Advanced...όπως και να' χει απειλές banning --> not the best strategy :P

Για το hand: Προτιμώ να παίζω τα hands μου με κάθε άλλο τρόπο παρά passive. Η' α μην το παίζω καθόλου. Τώρα το shove είναι λίγο υπερβολή. (30bb είναι πολλά-παρα πολλά) και δεν μου αρέσει. Με call τις περισσότερες φορές (με αυτόν το παίκτη) θα χάνουμε το pot. Με 3-bet μένουμε εκτεθειμένοι για 4-bet shove (που εκεί θα πάμε πάσο obv,- εκτός αν κάνουμε μικρ 3-bet/induce shove οπως είπε ο panos...Παρ' ολα αυτά θεωρω ότι δεν είναι καιροί για Rambo #5 calls) αλλά επίσης και για πιθανό flat του ip να πρέπει να παίξουμε pot με 25ish bbs. Not so bad ok, c-bet και στην χείριστη abord turn και 20bb left και shoving mode.

****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα πόσο light θα σε 4bettarei; Πιο light από το KT; Αν κρατούσαμε AJ τότε θα συμφωνούσα μαζί σου. Στην καλύτερη θα έχει ζευγάρι και θα flippareis.

Λοιπόν, ωραία, να το πάρουμε από την αρχή, να εξηγήσω αναλυτικά τη σκέψη μου.

1) Ο αντίπαλος είναι πολύ επιθετικός. Πρέπει να αντισταθούμε στην επιθετικότητά του και να μην τον αφήσουμε να ελέγχει το τραπέζι. Σηκώνουμε ΚΤ το οποίο είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά.

2) Θέλουμε μεν να τον "κουλαντρίσουμε", αλλά δεν θέλουμε να μπούμε και all in με τόσο mediocre hand.

Εξυπηρετούμε και τους δύο σκοπούς μας με

α) all in

β) 3bet

α) Ok δεκτό το all in και πιθανώς να τον κάνουμε να πετάξει και κάτι που μας κερδίζει. Εγώ δεν το προτιμώ. Έχουμε πάρα πολλά bb.

β) Σε αυτή την επιλογή ή θα κάνουμε μικρό reraise (2,3x) ή αυτό που πρότεινα εγώ (4x). Με το μικρό raise αφήνουμε πολύ fold equity πίσω μας και του δίνουμε τη δυνατότητα να μας κάνει 4bet all in με μικρό άσο ή μικρό ζευγάρι. Με το μεγάλο raise αποκλείουμε αυτή την περίπτωση σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

fold >call >all in >3bet /call >3bet /fold

Πάνω ,, μήπως να το διαμορφώσουμε έτσι? :

fold >all in >call >3bet /call >3bet /φολδ

Vasika egw ekei foldarw 99,99999% twn forwn ektos tou 0,0000001% pou tha eimai tilt :P :P:P:P:P

Μα πόσο light θα σε 4bettarei; Πιο light από το KT; Αν κρατούσαμε AJ τότε θα συμφωνούσα μαζί σου. Στην καλύτερη θα έχει ζευγάρι και θα flippareis.

κατaρχην δεν προτείνω 3bet .λεβ ότι ααααααν κάνουμε πρέπει ν γίνει μικρό ,κ με τ στακξ π έχουμε 3/bet /fold είναι λάθος.+ ότι ο op μας δίνει 4bετ shove με 45 .

β) Σε αυτή την επιλογή ή θα κάνουμε μικρό reraise (2,3x) ή αυτό που πρότεινα εγώ (4x). Με το μικρό raise αφήνουμε πολύ fold equity πίσω μας και του δίνουμε τη δυνατότητα να μας κάνει 4bet all in με μικρό άσο ή μικρό ζευγάρι. Με το μεγάλο raise αποκλείουμε αυτή την περίπτωση σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

εδώ μπρερδευεσαι.δλδ αν κανείς x4 /call όπως πρότεινες σκέψου απέναντι σε τι 4bet range παίζεις.και συγκρίνε το range auto με το 4bet range που έχει όταν του κανείς smallish 3bet .

επαναλαμβάνω δεν προtείνω 3bet /call .απλά το αναλύουμε ως επιλογή.

ps . mathew tnx γ το line .μ'αρέσει πιο πολύ όπως το έβαλες.

Το range του είναι όντος λίγο διαφορετικό. Όμως είμαστε πίσω από το range του και στις δύο περιπτώσεις. Το θέμα είναι αν μπορούμε να τον κάνουμε να πετάξει Α9o και κάτω. Και λέω ότι με μεγάλο 3bet είναι πιο πιθανό.

Συν το ότι με μικρό 3bet μπορεί να φάμε και flat call. Αυτό είναι πολύ κακό.

έγραψα huge post κ έκλεισα το chrome καταλάθος... arghhh .

το range του είναι πολύ διαφορετικο.+ ότι δν μας νοιάζει τι πετάει με το 3bet /call πλάνο μας.

εν ολίγης ,είναι βτν/sb μάχη.έχει deiksei 4bet με 35.οκ σποτ για 3bet για κάποιους.όχι γ μένα.κ πάνω από όλα,όχι 3bet x4 κ αναγκαστικά call .

px .δεν νομίζω ότι ο mement mori κάνει ποτέ 3bet εδώ η call .fold κ next hand . ο athanasios παίζει να κάνει 100% 3bet .είναι ανάλογα το πως παίζει ο καθένας.ψηφίζω mement σε αυτό το hand . :P

όχι νιώθεις αδερφέ απλά πιστεύω ότι το hand σηκώνει μαθηματική ανάλυση περισσότερο από οτιδήποτε.

μου άρεσε σαν πλάνο μικρό 3bet για induce κ call σε shove γτ απότι μας λέει παιζει ψηλό maniac το btn αλλά δν πολυνιωθώ από tournaments οπότε μπορεί όντως να είναι total gamble

Δεν μας ειπε ο OP τι call σε 3 bet έχει ο villain αλλά οκ μπορεί να μην ξέρει .

Anyway δεν νομίζω ότι το ΚΤ είναι ένα χέρι που θέλω να κάνω light induce 4 bet .

Δε νομίζω επίσης ότι είναι καλό να διαφοροποιούμε τα amounts στο 3 bet μας ανάλογα με το τα φύλλα μας . Εκτός αν ο άλλος είναι ηλίθιος obv .

Αν κάνω 3bet θέλω να χω μια μικρή ιδέα για το ti κάνει στα 3bet pots . (Foldarei πολύ ? callarei άπειρα ? διεκδικεί άπειρα το φλοπ? ) Δύσκολο να ξέρω σε τόσα λίγα χέρια αλλά ένα filling θα το χω.

Δε βλέπω το call ως passive line . Το ΚΤ παίζει άπειρα καλά κόντρα στο range του.

Το fold μου φαίνεται πιο passive

Fold imo. Den mou aresei to 3bet/call katholou. To flat oop episis. To shove einai appealing alla klinw kata poly sto fold.

this is the better post itt ....αν όμως ο αντίπαλος όπως λέει ο πόστερ ανοίγει άπειρα στο button χωρίς να έχει plan τότε το shove είναι λιγότερο καλύτερο από fold