foustouki Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 TT98ds - 3bet pot flopped pair+oesd, turned 2 pairPoker Stars, $1/$2 Pot Limit Omaha Cash, 6 PlayersPoker Tools by CardRunners - Hand DetailsUTG: $130.45 (65.2 bb)Hero (MP): $203 (101.5 bb)CO: $360.85 (180.4 bb)BTN: $272.40 (136.2 bb)SB: $200 (100 bb)BB: $200 (100 bb)Preflop: Hero is MP with UTG folds, Hero raises to $6, 2 folds, SB raises to $20, BB folds, Hero calls $14Flop: ($42) (2 players)SB bets $20, Hero calls $20Turn: ($82) (2 players)SB checks, Hero ???villian seems nitty, playing 18/13 over 83 hands, not 3betting that much Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 μετά το 3-bet έρχεται ένα weak (έτσι το βλέπω εγώ) cbet και check στο turn ... εφόσον τοn περιγράφεις nit εγώ κλίνω προς bet για το εκμεταλλευτείς έτσι πολύ πιθανό να διώχνεις και ζεύγη που χάνεις (jj qq η ακόμη και aa -ναι μην γελάτε γίνεται και αυτό καμία φορά - ) ... με ένα bet ο nit παίκτης θα φοβηθεί straight και 2pair ενώ το pot ανεβαίνει και δύσκολα θα βάλει χρήματα χωρίς κάτι καλό η απλά με ένα ζεύγος με reraise φυσικά το πετάς ενώ με flat μάλλον έχει και αυτός draw και αναλογως το river συνεχίζεις η όχι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 μετά το 3-bet έρχεται ένα weak (έτσι το βλέπω εγώ) cbet και check στο turn ... εφόσον τοn περιγράφεις nit εγώ κλίνω προς bet για το εκμεταλλευτείς έτσι πολύ πιθανό να διώχνεις και ζεύγη που χάνεις (jj qq η ακόμη και aa -ναι μην γελάτε γίνεται και αυτό καμία φορά - ) ... με ένα bet ο nit παίκτης θα φοβηθεί straight και 2pair ενώ το pot ανεβαίνει και δύσκολα θα βάλει χρήματα χωρίς κάτι καλό η απλά με ένα ζεύγος με reraise φυσικά το πετάς ενώ με flat μάλλον έχει και αυτός draw και αναλογως το river συνεχίζεις η όχιΜαλλον διαβασες λαθος την πασα..Τα one pair hands τα κερδιζω 2 pair εχω στο turn.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 yep έχεις δίκιο fou , έμεινα στα draw , δεν είδα ότι έκανες 2 pair ... τότε σίγουρα bet Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 CHECK BACK ΙΜΟ. αναλυση στο cypt . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κανείς bet εδώ. Πολύ πιθανό να έχεις φάει call από σκέτο top pair στο flop ή flush draw. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει free card. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2011 Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να betareis κοντά στα 50$ και αν φας raise πέτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2011 μπορώ να σκευτω μόνο 590283985219385 λόγους για bet Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts