Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

TT98ds - 3bet pot , flopped pair +oesd , turned 2 pair

foustouki

Recommended Posts

TT98ds - 3bet pot flopped pair+oesd, turned 2 pair

Poker Stars, $1/$2 Pot Limit Omaha Cash, 6 Players

Poker Tools by CardRunners - Hand Details

UTG: $130.45 (65.2 bb)

Hero (MP): $203 (101.5 bb)

CO: $360.85 (180.4 bb)

BTN: $272.40 (136.2 bb)

SB: $200 (100 bb)

BB: $200 (100 bb)

Preflop: Hero is MP with :8spade::Tspade::Theart::9heart:

UTG folds, Hero raises to $6, 2 folds, SB raises to $20, BB folds, Hero calls $14

Flop: ($42) :9diamond::7diamond::Kclub: (2 players)

SB bets $20, Hero calls $20

Turn: ($82) :8heart: (2 players)

SB checks, Hero ???

villian seems nitty, playing 18/13 over 83 hands, not 3betting that much

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μετά το 3-bet έρχεται ένα weak (έτσι το βλέπω εγώ) cbet και check στο turn ... εφόσον τοn περιγράφεις nit εγώ κλίνω προς bet για το εκμεταλλευτείς

έτσι πολύ πιθανό να διώχνεις και ζεύγη που χάνεις (jj qq η ακόμη και aa -ναι μην γελάτε γίνεται και αυτό καμία φορά - ) ... με ένα bet ο nit παίκτης θα φοβηθεί straight και 2pair ενώ το pot ανεβαίνει και δύσκολα θα βάλει χρήματα χωρίς κάτι καλό η απλά με ένα ζεύγος

με reraise φυσικά το πετάς ενώ με flat μάλλον έχει και αυτός draw και αναλογως το river συνεχίζεις η όχι

μετά το 3-bet έρχεται ένα weak (έτσι το βλέπω εγώ) cbet και check στο turn ... εφόσον τοn περιγράφεις nit εγώ κλίνω προς bet για το εκμεταλλευτείς

έτσι πολύ πιθανό να διώχνεις και ζεύγη που χάνεις (jj qq η ακόμη και aa -ναι μην γελάτε γίνεται και αυτό καμία φορά - ) ... με ένα bet ο nit παίκτης θα φοβηθεί straight και 2pair ενώ το pot ανεβαίνει και δύσκολα θα βάλει χρήματα χωρίς κάτι καλό η απλά με ένα ζεύγος

με reraise φυσικά το πετάς ενώ με flat μάλλον έχει και αυτός draw και αναλογως το river συνεχίζεις η όχι

Μαλλον διαβασες λαθος την πασα..Τα one pair hands τα κερδιζω 2 pair εχω στο turn..

Και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κανείς bet εδώ. Πολύ πιθανό να έχεις φάει call από σκέτο top pair στο flop ή flush draw. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρει free card.