foustouki Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Full Tilt, $1/$2, $0.30 ante Pot Limit Omaha Cash, 5 PlayersPoker Tools by CardRunners - Hand DetailsCO: $400 (200 bb)BTN: $735.20 (367.6 bb)SB: $547.70 (273.9 bb)Hero (BB): $498 (249 bb)MP: $200 (100 bb)Preflop: ($1.50) Hero is BB with MP folds, CO calls $2, BTN raises to $10.50, SB folds, Hero raises to $36, CO folds, BTN calls $25.50Flop: ($76.50) (2 players)Hero ....villian plays 75/46 with 33% 3bet - and 25% fold to 3bet - didn't raise a cbet so far (57 hands) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 δε βρισκω λογο να μην cbetareis εδω.strong cbet and hope he folds.δε θελεις να δωσεις το initiative sto vilain ,εκτος κι αν εχεις history oti einai teleiws passive και μπορεις να φτασεις σε φτηνο showdown. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 και εγώ πιστεύω ότι μετά το 3-bet pre το c-bet εδώ (και σε σχεδόν όλα τα φλοπ) είναι στανταράκι ... αν φας reraise το πετάς γιατί είσαι πολύ deep για να τα βάλεις όλα εναντίων set η combo draw (με αυτά θεωρώ ότι θα έκανε reraise ο villain )αν πάλι δεχτείς flat call δυσκολεύει το πράγμα, προσέxεις τα draw και αναλόγως τα 2 επόμενα πράττεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Με λίγο καλό αντίπαλο μέχρι και check / φολδ είναι το χέρι .... Τώρα αν θες cbet/φολδ καιαυτό παίζει .... (λόγω θέσης perceived range ακόμα και φλοατ παίζει ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 check fold στο flop .Αν κάνει check behind ποντάρο μερικά turn 75% του pot .Επίσης προτιμώ πιο μικρό reraise preflop πράγμα που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να αναλύσω,γιατί είμαι άυπνος και σε 3 ώρες πρέπει να ξυπνήσω.γαμ%$#%$νο game ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 C-bet είναι η καλύτερη επιλογή imo και σε raise μπορείς να το πετάξεις. Εκτός κι αν ο villain είναι τόσο επιθετικός και έχεις history ότι θα το τράβαγε μέχρι το τέρμα με wrap ή flush draw. Απλά είναι δύσκολο να έχει made hand μιας και έχεις και ένα 8. Μόνο το set 9 είναι πιθανό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 C-bet είναι η καλύτερη επιλογή imo και σε raise μπορείς να το πετάξεις. Εκτός κι αν ο villain είναι τόσο επιθετικός και έχεις history ότι θα το τράβαγε μέχρι το τέρμα με wrap ή flush draw. Απλά είναι δύσκολο να έχει made hand μιας και έχεις και ένα 8. Μόνο το set 9 είναι πιθανό. Δηλαδή όλα τα wrap με 2 pairs και όλα τα wrap με fd τί είναι? αγκινάρες? θα μπλέξω σε ένα board ΧΩΡΙΣ backdoor εκτός θέσης επειδή είχα double sooted ΑΑ??80% θα φας call είτε με μια επαφή είτε με στεγνό gutshot είτε με flush draw και στο turn υα βλέπεις της λάμπες. Είναι από τα χειρότερα flop που μπορείς να δεις σε deep καταστάσεις και απλά λες ul next hand .Είναι σαν να έχεις ΑΚ μπαστούνια στο NLH και σκάει flop 789 με 2καρα και μια κούπα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Εγώ είπα wrap ή flush draw. Προφανώς και είσαι πίσω αν έχει και τα δύο. Αλλά γιατί να πιστεύουμε ότι το έχει; Είναι σαν να νομίζουμε ότι έχει 9Τ καρά στο παράδειγμα που έφερες στο holdem και εμείς ΑΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 check fold στο flop .Αν κάνει check behind ποντάρο μερικά turn 75% του pot .Επίσης προτιμώ πιο μικρό reraise preflop πράγμα που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να αναλύσω,γιατί είμαι άυπνος και σε 3 ώρες πρέπει να ξυπνήσω.γαμ%$#%$νο game !γτ ρε μίλτο να παρατήσουμε το χέρι αν κάνουμε represent Α fdraw με τη θα ψηθεί να τα βάλει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 πως θα τον ψήσουμε εκτός θέσης αν μας callarei ??μόνο με check raise flop και είναι too risky ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 οπως λεει και ο μιλτος (πολυ πιο εμπειρος βεβαια απο εμενα) δεν νομιζω οτι μπρουμε να παιξουμε profitably γυμνό AA σε αυτό το board εκτός θέσης ... εγω στη θέση του villan θα δώσω call με anycards γιατί απλά ξέρω ότι το cbet / fold από μέτριους/κακούς παικτες σε αυτό το σημείο είμαι 90% τον φορών ... και ι αληθεια ειναι οτι το 80% των φορων θα έχω οντως καποιο pair + draw η κάπως connected με το board ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts