Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

888 poker

x_Nemesis_x

Recommended Posts

Σκέφτομαι να εγγραφώ στην συγκεκριμένη εταιρία και θα ήθελα πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρία απ'όσους έχουν ανοίξει λογαριασμό σε αυτήν ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα φίλε μου,

Παίζω στην συγκεκριμένη εταιρία από τον Μάρτιο του 2011( micro tour) και πραγματικά δεν έχω να σου πώ τίποτα το αρνητικό.Πιστεύω ότι είναι η έταιρια με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.Συγκεκριμένα αυτούς τους 6 μήνες που παίζω έχουν διπλασιαστεί τα Guarantee,έχουν υπερδιπλασιαστεί οι παίκτες και έχουν βελτιωθεί αρκετά τα structure.Ικανοποιητικός αριθμός τουρνουά,εύκολο επίπεδο.

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα...

στην κατάθεση και στην ανάληψη σου ζητιτσαν να τους δόσης φωτοτυπία την χρεωστική. η την πιστωτική σου κάρτα? να τους στην στηλεις με εμαιλ ? γιατί αν ίναι έτσι δεν γράφομαι στο poker888

στην κατάθεση και στην ανάληψη σου ζητιτσαν να τους δόσης φωτοτυπία την χρεωστική. η την πιστωτική σου κάρτα? να τους στην στηλεις με εμαιλ ? γιατί αν ίναι έτσι δεν γράφομαι στο poker888

Γιατί;

Όχι φίλε μου,δεν ζητάει τίποτα.

Μα πάντα σου ζητάνε να καλύψεις το νούμερο της κάρτας σου εκτός των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων.

Παρόλο που έχω ακούσει να συμβαίνει σε διάφορες εταιρίες κάτι τέτοιο όταν πάς να κάνεις την πρώτη σου ανάληψη,προσωπικά δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ στις εταιρίες που παίζω(PokerStars,OnGame,888).

• 2 weeks later...
Σκέφτομαι να εγγραφώ στην συγκεκριμένη εταιρία και θα ήθελα πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρία απ'όσους έχουν ανοίξει λογαριασμό σε αυτήν ..

δεν ζητάνε τίποτε μην αγχώνεσαι φιλε μου πεζό cash μια χαρά είναι η συκεκριμένη..

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρο τις σημειώσεις μου από το πρόγραμμα τις 888 και να τις βάλω σε laptop με mac????

thnx

Σπύρος β.

• 2 months later...
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρο τις σημειώσεις μου από το πρόγραμμα τις 888 και να τις βάλω σε laptop με mac????

thnx

Σπύρος β.

Δοκίμασες να στείλεις ε-mail στην εταιρία? Αυτοί σίγουρα θα σου πουν αν υπάρχει τρόπος...

η ανάληψης γίνονται πολύ εύκολα όπως σε κάθε εταιρία , μόνο που εκεί αργουνε λίγο περισσότερο θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες . και είναι πολύ soft το όλο σκηνικό εκεί τα cash game είναι πολύ εύκολα ...

• 4 months later...
η ανάληψης γίνονται πολύ εύκολα όπως σε κάθε εταιρία , μόνο που εκεί αργουνε λίγο περισσότερο θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες . και είναι πολύ soft το όλο σκηνικό εκεί τα cash game είναι πολύ εύκολα ...

Οι αναλήψεις μέσω σκριλ/μόνεμπουκερς αργούν τόσο πόλυ??

ναι φιλε,ειναι γενικα πολυ αργη εταιρια σε ολες τις αναληψεις.4-5 μερες θελει με σκριλ οταν οι αλλες εταιριες τα στελνουν σε μερικα λεπτα

ναι φιλε,ειναι γενικα πολυ αργη εταιρια σε ολες τις αναληψεις.4-5 μερες θελει με σκριλ οταν οι αλλες εταιριες τα στελνουν σε μερικα λεπτα

Να υποθέσω οτι αυτό ισχύει για την πρώτη ανάληψη μέσω σκριλ?? Δλδ απο την 2η και μετά οι αναλήψεις μέσω σκριλ θα γίνονται πιο γρήγορα όπως στις άλλες εταιρίες??

Να υποθέσω οτι αυτό ισχύει για την πρώτη ανάληψη μέσω σκριλ?? Δλδ απο την 2η και μετά οι αναλήψεις μέσω σκριλ θα γίνονται πιο γρήγορα όπως στις άλλες εταιρίες??[/quote:2nd01q4b]

Φιλε η αναληψη μεσω skrill kai neteller γινεται στιγμιαια.Απλα παντα περνανε 3 με 5 μερες μεχρι να δωσουν την εντολη μεταφορας,και δεν ισχυει μονο για την πρωτη φορα αλλα για ολες τισ αναληψεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.Προσεχε τα bonus που θα σου δωσουν.αμα για παραδειγμα σου δωσουν 20 δολλαρια μετρητα(μιλαω για χρηματα τα οποια πιστωνονται αμεσα στον λογαριασμο σου και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις),τοτε για να μπορεσεις να κανεις αναληψη θα πρεπει πρωτα να εχεις παιξει 400 δολλαρια,20 φορες δηλαδηα το ποσο που σου εδωσαν.ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ BONUS .

Παιδες εχω ενα λογαριασμο στην 888.com και επιβεβαιωνω περι soft games.. Σε εμενα στην αναληψη εχει μονο 2 επιλογες Wired Transfer και Bank Draft. Εκανα Verify ID και παλι εχω αυτες τις 2 επιλογες στο Software μονο, καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο??

ετσι ακριβως,καθε φορα 4-5 μερες κανει.Γενικα το 888 ειναι απαραδεκτο σε πολλα θεματα.Ειναι το μοναδικο σαιτ στον πλανητη που μπορεις να εισαι 2 φορες συνεχομενες big blind(χαχα) και οταν τα blinds ειναι 40-80.000 σε ft turbo tour ειναι πολυ σπαστικο.Επισης το μοναδικο σαιτ που μπορεις να κανεις raise απο τα 400 στα 1200 να παρεις 2 call ενα reraise all in 1400 μαρκες και μετα να μπορεις να ξανακανεις reraise(ο ναι χαχα) με λιγα λογια βασικοι κανονες του ποκερ πανε περιπατο στο 888.Το ποιο γελοιο οταν τους ζητησα να μου στειλουν ολο μου το hand history για να το βαλω στο HM μου απαντησαν πολυ ευγενικα οτι θα μου το στειλουν την επομενη ωρα στο μαιλ μου και μετα απο μια ωρα μου στειλανε ενα ασχετο πινακα με ολα τα τουρ που εχω παιξει εκει,οι τυποι ειναι πανασχετοι :lol: :lol: Αμα δεν ηταν τοσο ευκολο το παιχνιδι γεματο ψαρια δεν υπηρχε καμια περιπτωση να καναπαιξω εκει

Παιδες εχω ενα λογαριασμο στην 888.com και επιβεβαιωνω περι soft games.. Σε εμενα στην αναληψη εχει μονο 2 επιλογες Wired Transfer και Bank Draft. Εκανα Verify ID και παλι εχω αυτες τις 2 επιλογες στο Software μονο, καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο??

φιλε ειναι αυτονοητο,κανε πρωτα καταθεση με εναν απο αυτους τους τροπους και θα στο βγαλει σαν επιλογη για αναληψη.

Επιδη εχουν 100 εκδοσεις στο λογισμικο τους ισως να φταιει η εκδοση και να πρεπει να βαλεις αλλη,εγω ενα προβλημα με το hand history που ειχα εφτιαξε με την αλαγη εκδοσης λογισμικου.Καλυτερα ρωτα στο φορουμ στο http://my.888poker.com/

Εχω κανει προφανως με moneybookers την πρωτη φορα..

Περιεργο,δεν ξερω γιατι δεν στο βγαζει.Παντως εγω εκανα καταθεση με neteller ,αλλα λογικα και με moneybookers θα επρεπε να ειχε επιλογη.Δοκιμασε με neteller γιατι το wire transfer πρεπει να εχει μεγαλες χρεωσεις.απο την 888 δεν σε χρεωνουν αλλα η τραπεζα σου ισως σε χρεωσει 10 με 15 ευρω.Επισης η 888 σε χρεωνει για την μετατροπη του συνναλαγματος απο δολλαρια σε ευρω.