x_Nemesis_x Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Σκέφτομαι να εγγραφώ στην συγκεκριμένη εταιρία και θα ήθελα πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρία απ'όσους έχουν ανοίξει λογαριασμό σε αυτήν .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
χρησιμοποιείται ήδη Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2011 Καλησπέρα φίλε μου,Παίζω στην συγκεκριμένη εταιρία από τον Μάρτιο του 2011( micro tour) και πραγματικά δεν έχω να σου πώ τίποτα το αρνητικό.Πιστεύω ότι είναι η έταιρια με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.Συγκεκριμένα αυτούς τους 6 μήνες που παίζω έχουν διπλασιαστεί τα Guarantee,έχουν υπερδιπλασιαστεί οι παίκτες και έχουν βελτιωθεί αρκετά τα structure.Ικανοποιητικός αριθμός τουρνουά,εύκολο επίπεδο.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostantinos007 Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 στην κατάθεση και στην ανάληψη σου ζητιτσαν να τους δόσης φωτοτυπία την χρεωστική. η την πιστωτική σου κάρτα? να τους στην στηλεις με εμαιλ ? γιατί αν ίναι έτσι δεν γράφομαι στο poker888 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 στην κατάθεση και στην ανάληψη σου ζητιτσαν να τους δόσης φωτοτυπία την χρεωστική. η την πιστωτική σου κάρτα? να τους στην στηλεις με εμαιλ ? γιατί αν ίναι έτσι δεν γράφομαι στο poker888Γιατί; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostantinos007 Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 γιατί φίλε μου φοβάμαι να δώσω την κάρτα μου.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Μα πάντα σου ζητάνε να καλύψεις το νούμερο της κάρτας σου εκτός των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
χρησιμοποιείται ήδη Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2011 στην κατάθεση και στην ανάληψη σου ζητιτσαν να τους δόσης φωτοτυπία την χρεωστική. η την πιστωτική σου κάρτα? να τους στην στηλεις με εμαιλ ? γιατί αν ίναι έτσι δεν γράφομαι στο poker888Όχι φίλε μου,δεν ζητάει τίποτα.Μα πάντα σου ζητάνε να καλύψεις το νούμερο της κάρτας σου εκτός των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων.Παρόλο που έχω ακούσει να συμβαίνει σε διάφορες εταιρίες κάτι τέτοιο όταν πάς να κάνεις την πρώτη σου ανάληψη,προσωπικά δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ στις εταιρίες που παίζω(PokerStars,OnGame,888). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2011 Γιατι ζητανε να τους στειλεις φωτοτυπια την καρτα σου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Σκέφτομαι να εγγραφώ στην συγκεκριμένη εταιρία και θα ήθελα πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρία απ'όσους έχουν ανοίξει λογαριασμό σε αυτήν ..δεν ζητάνε τίποτε μην αγχώνεσαι φιλε μου πεζό cash μια χαρά είναι η συκεκριμένη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostantinos007 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας παιδιά , να είστε καλά και καλά κέρδη να έχουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρο τις σημειώσεις μου από το πρόγραμμα τις 888 και να τις βάλω σε laptop με mac????thnxΣπύρος β. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BasilisL Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 καλησπέρα επειδή και εγώ λέω να δοκιμάσω την 888 έχει κάνει κανείς ανάληψη ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 εχω κανει εγω 2 φορες την μια μπηκαν τα λεφτα σε 3 εργασιμες και την αλλη σε 5 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρο τις σημειώσεις μου από το πρόγραμμα τις 888 και να τις βάλω σε laptop με mac????thnxΣπύρος β.Δοκίμασες να στείλεις ε-mail στην εταιρία? Αυτοί σίγουρα θα σου πουν αν υπάρχει τρόπος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 η ανάληψης γίνονται πολύ εύκολα όπως σε κάθε εταιρία , μόνο που εκεί αργουνε λίγο περισσότερο θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες . και είναι πολύ soft το όλο σκηνικό εκεί τα cash game είναι πολύ εύκολα ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
x_Nemesis_x Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 η ανάληψης γίνονται πολύ εύκολα όπως σε κάθε εταιρία , μόνο που εκεί αργουνε λίγο περισσότερο θέλει 5-7 εργάσιμες μέρες . και είναι πολύ soft το όλο σκηνικό εκεί τα cash game είναι πολύ εύκολα ...Οι αναλήψεις μέσω σκριλ/μόνεμπουκερς αργούν τόσο πόλυ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 ναι φιλε,ειναι γενικα πολυ αργη εταιρια σε ολες τις αναληψεις.4-5 μερες θελει με σκριλ οταν οι αλλες εταιριες τα στελνουν σε μερικα λεπτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
x_Nemesis_x Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 ναι φιλε,ειναι γενικα πολυ αργη εταιρια σε ολες τις αναληψεις.4-5 μερες θελει με σκριλ οταν οι αλλες εταιριες τα στελνουν σε μερικα λεπταΝα υποθέσω οτι αυτό ισχύει για την πρώτη ανάληψη μέσω σκριλ?? Δλδ απο την 2η και μετά οι αναλήψεις μέσω σκριλ θα γίνονται πιο γρήγορα όπως στις άλλες εταιρίες?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 ναι φιλε,ειναι γενικα πολυ αργη εταιρια σε ολες τις αναληψεις.4-5 μερες θελει με σκριλ οταν οι αλλες εταιριες τα στελνουν σε μερικα λεπταΝα υποθέσω οτι αυτό ισχύει για την πρώτη ανάληψη μέσω σκριλ?? Δλδ απο την 2η και μετά οι αναλήψεις μέσω σκριλ θα γίνονται πιο γρήγορα όπως στις άλλες εταιρίες??[/quote:2nd01q4b]Φιλε η αναληψη μεσω skrill kai neteller γινεται στιγμιαια.Απλα παντα περνανε 3 με 5 μερες μεχρι να δωσουν την εντολη μεταφορας,και δεν ισχυει μονο για την πρωτη φορα αλλα για ολες τισ αναληψεις.ΣΗΜΕΙΩΣΗ.Προσεχε τα bonus που θα σου δωσουν.αμα για παραδειγμα σου δωσουν 20 δολλαρια μετρητα(μιλαω για χρηματα τα οποια πιστωνονται αμεσα στον λογαριασμο σου και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις),τοτε για να μπορεσεις να κανεις αναληψη θα πρεπει πρωτα να εχεις παιξει 400 δολλαρια,20 φορες δηλαδηα το ποσο που σου εδωσαν.ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ BONUS . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Παιδες εχω ενα λογαριασμο στην 888.com και επιβεβαιωνω περι soft games.. Σε εμενα στην αναληψη εχει μονο 2 επιλογες Wired Transfer και Bank Draft. Εκανα Verify ID και παλι εχω αυτες τις 2 επιλογες στο Software μονο, καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 ετσι ακριβως,καθε φορα 4-5 μερες κανει.Γενικα το 888 ειναι απαραδεκτο σε πολλα θεματα.Ειναι το μοναδικο σαιτ στον πλανητη που μπορεις να εισαι 2 φορες συνεχομενες big blind(χαχα) και οταν τα blinds ειναι 40-80.000 σε ft turbo tour ειναι πολυ σπαστικο.Επισης το μοναδικο σαιτ που μπορεις να κανεις raise απο τα 400 στα 1200 να παρεις 2 call ενα reraise all in 1400 μαρκες και μετα να μπορεις να ξανακανεις reraise(ο ναι χαχα) με λιγα λογια βασικοι κανονες του ποκερ πανε περιπατο στο 888.Το ποιο γελοιο οταν τους ζητησα να μου στειλουν ολο μου το hand history για να το βαλω στο HM μου απαντησαν πολυ ευγενικα οτι θα μου το στειλουν την επομενη ωρα στο μαιλ μου και μετα απο μια ωρα μου στειλανε ενα ασχετο πινακα με ολα τα τουρ που εχω παιξει εκει,οι τυποι ειναι πανασχετοι :lol: Αμα δεν ηταν τοσο ευκολο το παιχνιδι γεματο ψαρια δεν υπηρχε καμια περιπτωση να καναπαιξω εκει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Παιδες εχω ενα λογαριασμο στην 888.com και επιβεβαιωνω περι soft games.. Σε εμενα στην αναληψη εχει μονο 2 επιλογες Wired Transfer και Bank Draft. Εκανα Verify ID και παλι εχω αυτες τις 2 επιλογες στο Software μονο, καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο??φιλε ειναι αυτονοητο,κανε πρωτα καταθεση με εναν απο αυτους τους τροπους και θα στο βγαλει σαν επιλογη για αναληψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Εχω κανει προφανως με moneybookers την πρωτη φορα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Επιδη εχουν 100 εκδοσεις στο λογισμικο τους ισως να φταιει η εκδοση και να πρεπει να βαλεις αλλη,εγω ενα προβλημα με το hand history που ειχα εφτιαξε με την αλαγη εκδοσης λογισμικου.Καλυτερα ρωτα στο φορουμ στο http://my.888poker.com/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2012 Εχω κανει προφανως με moneybookers την πρωτη φορα..Περιεργο,δεν ξερω γιατι δεν στο βγαζει.Παντως εγω εκανα καταθεση με neteller ,αλλα λογικα και με moneybookers θα επρεπε να ειχε επιλογη.Δοκιμασε με neteller γιατι το wire transfer πρεπει να εχει μεγαλες χρεωσεις.απο την 888 δεν σε χρεωνουν αλλα η τραπεζα σου ισως σε χρεωσει 10 με 15 ευρω.Επισης η 888 σε χρεωνει για την μετατροπη του συνναλαγματος απο δολλαρια σε ευρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts