liondani Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2011 Επιδιώκεις να βάλεις όλα τα chips μέσα στο pot όταν είσαι μπροστά! δεν έχει σημασία πόσο νωρίς η πόσο αργά είσαι στο τουρνουά. Όταν νομίζεις ότι είσαι μπροστά προσπαθείς να τα βάλεις μέσα! (Μιλώ για το hand με τους Kings )P . S . είχες το τουρνουά τ0 320 για staking , το αφερεσες?preflop "μυριζε" set mining , ντάμες-άσσοι (τουλάχιστον ο ένας)...δεν υπάρχει περίπτωση με 10.000 μάρκες χωρίς εικόνα των αντιπάλων να μπω all-in αν δεν έχω εγώ τους άσσους...και το action στο flop εμένα μου έδειχνε ασσους ή σετ...(σε συνδυασμο με το preflop action πάντα) ...Με 0-30 bb βάζω all-in τους ρηγάδες ακόμα και αν "ξέρω" ότι ο αντίπαλος έχει άσσους...ps ναι το ακύρωσα γιατί πιστεύω ότι δεν θα το πουλαγα και δεν ήθελα να ξεφύγω πολύ από τους όρους που έχω θέση για bankroll management....μάλλον θα βάλω κάποια second change WCOOP και θα δώσω το 60% της αξίας τους...(μικρότερο field,λίγο ποιο soft,μεγαλύτερο value κατα την γνώμη μου και με πολυ καλή δομή 15λεπτα,10000μάρκες)ps2 "Επιδιώκεις να βάλεις όλα τα chips μέσα στο pot όταν είσαι μπροστά!" αν μιλάγαμε για cash και όχι για τουρνουά θα συμφωνούσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 εγώ φταίω που είπα να ποστάρω ξανά σε θέματα στρατηγικής.συνεχίστε με την τύφλα σας.-1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 ε τι -1 και μειών άπειρο ρε φίλε?λέω κάτι που είναι standard play και έρχεται ο tsiou tsiou και ο γαβ γαβ να μου την πει επειδή τον ξεστραβωνω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 ε τι -1 και μειών άπειρο ρε φίλε?λέω κάτι που είναι standard play και έρχεται ο tsiou tsiou και ο γαβ γαβ να μου την πει επειδή τον ξεστραβωνω?Ακόμα περιμένω απάντηση όμως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 ε τι -1 και μειών άπειρο ρε φίλε?λέω κάτι που είναι standard play και έρχεται ο tsiou tsiou και ο γαβ γαβ να μου την πει επειδή τον ξεστραβωνω?Οτι και να λεει ο καθενας ομως οταν το διαβαζει καποιος που εχει επαφη καταλαβαινει αμεσως ποιος εχει το καλυτερο thought process και ποιος πεταει randomies.. Οποτε το να πεις "δεν ποσταρω γιατι βγαινει αυτος και λεει ετσι" ειναι πολυ λαθος.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts