Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαστε 3 φίλοι και παίζουμε lag επί μια ώρα περίπου... Οπότε έχουμε γίνει αρκετά deep .

Ο ένας είναι τοοοοοοοοοοοο ψάρι και ο άλλος νιώθει αρκετά ...

Έχουμε κοντά στα 300 Β το ψάρι 115 Β και ο άλλος 450 Β ...

Είμαστε στο button και κρατάμε :Tclub::Jclub: κάνουμε 7Ε bet και ο small blind κάνει raise στα 21Ε πάσο το ψάρι ...

Αποφασίζω να κάνω re -raise στα 60E , ξερωντας ότι το range του είναι πολύ μεγάλο.

Κάνει και αυτός re -raise στα 125Ε και κάνω το call μόνο και μόνο για την θέση...

flop :Aspade::Kspade::Qspade:

κάνει bet 50Ε (1/5 του ποτ!!!) και κάνω raise στα 125

Και μπαίνει all in !!!

Τώρα τί κάνουμε, πρέπει να βάλουμε αλλά 350E ???

Δεν είναι ο τυπάς που θα πετάξει τα λεφτά του σε μια μπλόφα...

Δημοσίευση
Είμαστε 3 φίλοι και παίζουμε lag επί μια ώρα περίπου... Οπότε έχουμε γίνει αρκετά deep .

Ο ένας είναι τοοοοοοοοοοοο ψάρι και ο άλλος νιώθει αρκετά ...

Έχουμε κοντά στα 300 Β το ψάρι 115 Β και ο άλλος 450 Β ...

Είμαστε στο button και κρατάμε :Tclub::Jclub: κάνουμε 7Ε bet και ο small blind κάνει raise στα 21Ε πάσο το ψάρι ...

Αποφασίζω να κάνω re -raise στα 60E , ξερωντας ότι το range του είναι πολύ μεγάλο.

Κάνει και αυτός re -raise στα 125Ε και κάνω το call μόνο και μόνο για την θέση...

flop :Aspade::Kspade::Qspade:

κάνει bet 50Ε (1/5 του ποτ!!!) και κάνω raise στα 125

Και μπαίνει all in !!!

Τώρα τί κάνουμε, πρέπει να βάλουμε αλλά 350E ???

Δεν είναι ο τυπάς που θα πετάξει τα λεφτά του σε μια μπλόφα...

άμα υπάρχει πάσο εδώ με τέτοιο action κόβω το πόκερ.Το call στο 5bet δεν μου αρέσει καθόλου επίσης

Δημοσίευση

Anyway ,κακό 4-bet imo με αυτό το hand γιατί έχει τεράστιο value postflop .Call σε 5-bet επίσης δεν υπάρχει .As played δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σου?Snap call είναι ,και επίσης πολλά congrats που κλέβεις τους φίλους σου .

Δημοσίευση

Για μενα εδω ειναι καλλ καθως τα ραισες του πριν το φλοπ και μετα το φλοπ σε συνδιασμο το αλλ-ιν φανερωνει ενα σετ απο ΑΑ, ΚΚ ,QQ ειναι δυσκολο να εχει χρωμα για μενα και να το παιζει ετσι απο τοσο νωρις! πρεπει να θελει να σε διωξει εαν πιστευει οτι εσυ κηνυγας κεντα η χρωμα! αρα ΚΑΛΛ ! το μόνο που πραγματικά με προβληματίζει είναι το βετ 50E 1/5 το ποτ ! τι εγινε κανονικα?

Δημοσίευση

δεν μπλοφάρει για κανέναν λόγο, έχει κάτι που στα μάτια του είναι νατσ. έχει ένα από auta ΑΑ-ΚΚ-qq και στην χειρότερη /AdJs /ΑΚ/Αq/ , κατεμε στο φλοπ είσαι μπροστά μιας και δεν μπορώ να φανταστώ φύλο που μπήκε και να σε κερδίζει στο φλοπ πάντα. turn /river λογικά ψάχνει φύλα που σε κερδίζουν. όπως κάποιο μπαστούνι η αν έχει σετάρι καπιο φύλλο για φουλ. το all in του όμως πιο πολύ σε σετ με πάει. και φοβάται το 4ο μπαστούνι. οπότε call κ παρακαλάς να μην φουλιάσει η να μην πιάσει μπαστούνι.

Δημοσίευση

θα σε ενημερώσω αν πρέπει να το κόψεις σε επόμενη δημοσίευση!!!

Κυρίως για το raise μου στα 21 και το call μου στα 125 το δημοσίευσα!

είναι τόσο donk ???

αφού πρέπει να βάλω 65 για 185... και άσσους να έχει exw σίγουρα 20% και παραπάνω...

Δημοσίευση

Δεν κοιτας το τελευταιο φυλλο της τραπουλας :evil:

Δεν θες να βαλεις αλλα 350ε γιατι σου φαινονται πολλα? Αμα λες οτι ειναι τυπος που δεν θα πεταξει τα λεφτα του σε μια μπλοφα τοτε κανεις φολδ

Παιζατε 3 handed?

Δημοσίευση

Έγινε το απίστευτο!!! Γι αυτό και ανέβασα το χέρι (το call όντως είναι προφανές)... Παιδιά ο τύπος είχε J 10 με το J μπαστούνι... Το ανοίξαμε 4 φορές και ευτυχώς πήρε μόνο την μια...

Η βραδιά κατέληξε ευτυχώς με 500Ε κερδοι γιατί έπεσε μετά από λίγα χέρια σε άσσους μου...

Δημοσίευση
Έγινε το απίστευτο!!! Γι αυτό και ανέβασα το χέρι (το call όντως είναι προφανές)... Παιδιά ο τύπος είχε J 10 με το J μπαστούνι... Το ανοίξαμε 4 φορές και ευτυχώς πήρε μόνο την μια...

Η βραδιά κατέληξε ευτυχώς με 500Ε κερδοι γιατί έπεσε μετά από λίγα χέρια σε άσσους μου...

τελικά να το κόψω?
Δημοσίευση
Πάντως είστε πολύ χαβαλέδες!!!! Εχώ ανεβάσει τόσα χέρια και ποσταρατε τόσοι σ' αυτό το κολοχερο... Εχώ ανεβάσει πλο50 και δεν έγραψε κανείς τίποτα!!!!!!!
:D και μόνο όπως ξεκινάς την περιγραφή της πάσας είναι να μην απαντήσεις;;; Σου προτείνω να κανείς συνεχώς το ίδιο ..

υγ ωραίους φίλους έχεις, εμένα πάνω από 20 δεν θέλουν να βάλουνε στο τραπέζι... εσένα σε σπονσοράρουν κανονικά βλέπω

Δημοσίευση

τελικά να το κόψω?

Όχι ρε φίλε επειδή εμείς παίζουμε σαν *******??? τα *** γιατί υπάρχουν διάφοροι περίεργοι moderators !!!

Δημοσίευση
Ξέχασα να πω ότι επειδή μοίραζα εγώ είχε τύχει να δω στον πατώ της τράπουλας το :Tspade: !!!

παίζατε δηλαδή την παραλλαγή ξερή-NL όπου αυτός που μοιράζει βλέπει το τελευταίο φύλλο στον πάτο της trapoulas

Δημοσίευση
Ξέχασα να πω ότι επειδή μοίραζα εγώ είχε τύχει να δω στον πατώ της τράπουλας το :Tspade: !!!

παίζατε δηλαδή την παραλλαγή ξερή-NL όπου αυτός που μοιράζει βλέπει το τελευταίο φύλλο στον πάτο της trapoulas

+1