Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παρτίδα από $25/$50 draw heavy board με LAG παικτη

Vasilis

Recommended Posts

ρε φίλε τώρα πλάκα μου κανείς? γτ trollareis έτσι? δν είναι καν αστείο ..

takearisk πήγαινε πίσω στο city να τρολλάρεις κάναν xspeed εμείς εδώ είμαστε επαγγελματίες και δεν σηκώνουμε πολλά πολλά..

δν καταλαβενω την ειρωνία σου αν θες να πεις κάτι πες το. αν δν βρίσκετε κάτι καλό να πείτε για το χαντ επειδή δν έχετε παίξει πάνω από 0.25-0.50 στη ζωή σας καλύτερα να μη μιλάτε πάντως .. αυτά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@crackLiNg ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεσαι.Ο mod ανέβασε ένα random χέρι από το 5000nl λέγοντας απλά ότι παίζουμε "απέναντι σε aggressive αντίπαλο" λες και όλοι είναι nits εκεί πέρα, και έγινε λίγο spamming (και ούτε καν από εμένα) λογικά γ αυτό το λόγο

.Όταν εσύ γράφεις τα "random alert" και "ρε παιδιά ας ποστάρει και κανένας που νιώθει" (σε φάση όλοι εσείς οι προηγούμενοι είστε μυρωδιές) είναι καλύτερα?

Anyway δεν θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί μπορεί να μην σε ξέρω αλλά μου χουν πει ότι είσαι εντάξει τύπος και καλός παίκτης αλλά στο λέω για να μην παίρνεις προσωπικά και να tiltareis για κάτι που γράφεται και δεν ς αρέσει.

PS : αυτά τα εσείς του nl5 μη μιλάτε, τραβά πες τα σε κάναν άλλoν που μπορεί να ψαρώσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites