Kostantinos007 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 παιδιά καλησπέρα ξέρει κανένας αυτό το συγκεκριμένο σιτε στο ίντερνετ?ας μου πει κανένας λεπτομέριες παρακαλώ , ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
name Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Νομιζω πως υπηρχε σχετικο θεμα εδω.Σου δινει 50$ σε ενα απο τα σιτε που συνεργαζετε εφοσον περασεις καποιο κουιζ γνωσεων.Σου παρεχει υλικο, αρθρα, βιντεο, μαθηματα - live απο τους προπονητες αναλογα με τους ποντους που μαζευεις παιζοντας σε οσα σιτε εχεις κανει λογαριασμο μεσω αυτου.Rakeback, συμμετοχες σε αποκλειστικα τουρνουα, λογισμικο κλπ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 http://www.pokerstrategy.com/#η284Ζ9 αν kanete ρεγιστερ μέσω αυτού του λινκ με βοηθάτε να κερδίσω και εγώ κάποιο βονυς... δεν έχετε να χάσετε τίποτα,,, ευχαριστω εκ των προτερων!!!Λεφτα κερδιζεις...Και δεν επιτρεπεται να κανεις copy /paste τέτοια λινκ ...Delete Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostantinos007 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2011 πιος έκανε λινκ και τη δεν επιτρέπεται δεν κατάλαβα?????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2011 δεν επιτρέπονται τα ρεφφεραλ.. είχε κάνει copy / paste αλλά ο monterator το διέγραψεαν χρειαστείς βοήθεια με το κυίζ στείλε μνμ θα σε βοηθήσω έχω της απαντήσεις όλες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts