ifoldnuts Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2011 Γιατι δε μπορω να κανω κονβερτ τα χανδς απο βωιν ενω στο 2πλης2 μπορω κανονικα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Ο converter υποστηρίζει hands από την Ongame .- Μήπως το hand history είχε ελληνικές λέξεις;- Από τι παιχνίδι (παραλλαγή / τουρνουά ή cash) ήταν το hand history ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Στα αγγλικά είναι το hand history. NLHE cash. Μου γραφει: Cant parse game header.Ομως οπως ειπα σε αλλα forum πχ 2plus2, το εμφανιζει κανονικα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Ο converter του 2+2 είναι από το handconverter.com ενώ ο δικός μας από το FlopTurnRiver,com . Αλλά τα cash games της Ongame αναφέρεται στο FTR ότι τα καλύπτει και ο δικός τους converter... Για αυτό παραξενεύτηκα που αναφέρεις ότι δεν γίνεται η μετατροπή..Αν δεν σου κάνει κόπο πηγαινε στο handconverter.com και δοκίμασε εκεί την μετατροπή με το ίδιο όμως hand history , και πες μας αν δούλεψε.***Επειδή έχω παρατήρησει ότι αυτός του HandConverter.com καλύπτει περισσότερα sites και παραλλαγές, έχω στείλει email στον developer να μας βοηθήσει να τον ενσωματώσουμε στο φόρουμ του Pokerland . Όταν μου στείλει τις οδηγίες θα τον αλλάξουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2011 Οκ, ευχαριστω πολυ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts