Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παίζοντας καλό flop σε PLO400

dmelissourgos

Recommended Posts

Το τραπέζι είναι γενικά επιθετικό με τους Player1 και Player2 να επιτίθενται σε πολλά pot. Εγώ και ο Villain παίζουμε πιο μαζεμένα. Συγκεκριμένα ο Villain παίζει με καλά φύλλα preflop και χτυπάει το flop μόνο αν έχει κάποιο draw ή made hand. Δηλαδή, κάνει continuation bet με top pair+ ή κάποιο semi bluff όταν κάνει draw. Κάποιες λίγες φορές τον πετύχαμε να floatarei με κάποια backdoor. Επίσης, έτυχε να κάνει απόπειρα να κλέψει το pot στο turn όταν κάναμε check flop, check turn. Δεν έχει κάνει μπλόφα με air στο river όσο τον έχουμε δει να παίζει. Πιάνουμε ένα πάρα πολύ καλό χέρι και ακολουθεί η εξής παρτίδα:

Player1 is seated with €547.68

Player2 is seated with €207.20

Villain is seated with €981.45

Hero is seated with €400.30

putztucher is seated with €298.00

Hero Posts small blind of €2.00

putztucher Posts big blind of €4.00

Dealing cards

Hero: :9spade::7spade::Theart::8heart:

Player1 Folds

Player2 Folds

Villain Raises to €14.00

Hero Raises to €46.00

putztucher Folds

Villain Calls €32.00

Flop: :2spade::6diamond::9heart:

Hero ??

Είναι καλύτερο να κάνουμε bet από μπροστά ή να τον αφήσουμε να χτυπήσει αυτός;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω πως αυτά τα χέρια πρέπει να τα παίζουμε 70% bet και 30% check ...

Και στο check αν μας betarei σκέτο call ... Γιατί αν κάνουμε raise το pot θα φουσκώσει πολύ μετά το re raise του θα πρέπει να μπούμε all in και να δούμε το set του...

Δεν σκαμπάζω μια από omaha αλλά θα πω την άποψη μου :D

Είμαστε σε 3bet pot ,έχουμε το initative και έχουμε φλοπάρει wrap σε rainbow board,και 2 weak backdoor flush (και τοπ pair-blocker για top set? :P ) με 100bb effective..

Πιστεύω είναι cbet- get it in το spot ,διότι αν κάνουμε check και kanei check behind (που είναι pi8ano δεδομένου του range που έκανε call στο 3bet μας) σε blank turn το equity μας μειώνεται simantika

Ξαναλέω όμως εγώ από omaha δεν...

Δεν σκαμπάζω μια από omaha αλλά θα πω την άποψη μου :D

Είμαστε σε 3bet pot ,έχουμε το initative και έχουμε φλοπάρει wrap σε rainbow board,και 2 weak backdoor flush (και τοπ pair-blocker για top set? :P ) με 100bb effective..

Πιστεύω είναι cbet- get it in το spot ,διότι αν κάνουμε check και kanei check behind (που είναι pi8ano δεδομένου του range που έκανε call στο 3bet μας) σε blank turn το equity μας μειώνεται simantika

ναι καλα που δεν παιζει omaha...εμενα με καλυπτει η απαντηση σου και συμφωνω 100%

Ακριβώς αυτό.Αλλά ποτέ pot bet.2/3 με 3/4 θα πόνταρα εγώ.

Νομιζω οτι τα όσα ξέρεις για τον εκάστοτε villain παίζουν ρόλο στο πώς θα παίξεις. Εν προκειμένω, με το συγκεκριμένο board , από ότι καταλαβαίνω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα check behind από τον ίδιο. Γιαυτό καλύτερη λύση θεωρώ το bet , όπως το καθορίζει ο souramaliki .

Σε παρομοιες περιπτωσεις έχω τυχει να ειμαι OOP με αντίπαλο που πόνταρε το 80% των flops , έχοντας κάνει raise preflop . Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ το check / raise .

bet pot και call σε shove ... από την στιγμή που επιλέγουμε 3bet για μένα το cbet είναι 100% σε παίκτες όπως περιγράφεις τον villain

Συμφωνώ με τα περισσότερα posts που λέτε να bettaroume και να μην περιμένουμε από αυτόν να το κάνει. Διαφωνώ, βέβαια, με το ότι πρέπει να κάνουμε pot bet. Είναι πολύ μεγάλο.