Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Sit'n'go 6-max, αντιμέτωπος με small bet εχοντας mid pair

Themis

Recommended Posts

Sit 'n go 6-max. Στο πρώτο blind level. Χωρίς κάποιο μεγάλο pot μέχρι στιγμής. Τα stacks όλων των παικτών κυμαίνονται μεταξύ 1400 - 1600

Είμαι στο button με :Aclub::Jclub: (1520 μάρκες). Blinds 10/20. 3 folds , Kάνω raise στα 70. To Βig Blind (1.390 μάρκες) κάνει call.

Flop :4heart::Jdiamond::Kdiamond: . To big blind κάνει check. Ποντάρω 100, το BB κάνει call .

Τurn : :Tspade: . Το big blind ποντάρει 80. Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να παίξω; Είναι προτιμότερο το call , ή το raise ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Call .Δεν νομίζω να πετάξει καλύτερο σε raise (δλδ weak Κ)+παίρνεις πολύ καλά odds + έχεις καλό showdown value για να μετατρέψεις το hand σου σε μπλόφα .Call και reevaluete στο river

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνεις raise μόνο σε περίπτωση που έχεις δυνατό read ότι αυτό που κάνει είναι flush draw. Βασικά για blocking bet μου φαίνεται, αλλά και πάλι δε νομίζω να μπορείς να κάνεις raise εκεί. Flat call.

εμένα η κίνηση του μου δείχνει καθαρά blocking bet . αν πιστευεις ότι απλά κυνηγάει,κανείς ένα re -raise στο οποίο να μπορεί να πάει πάσο. αλλιώς call κ bet σε αδιάφορο ρίβερ. αν βγει κάποιο scary card πιστεβω το c/c η b/F είναι καλό .

Δεν μας λες τι buy in ειναι...

Call ακομα και αν ξερεις οτι κανει blocking bet, δεν μπορεις να κανεις reraise εδω σε τοσο wet board με second pair. Και μετα αναλογα με το river...

Το buy in ειναι $22... οχι οτι δε βρισκεις donks σε τέτοια stakes (καλή ώρα.... :lol: )

Και εμενα μου φαινεται σαν blocking bet - και σε τετοιες περιπτωσεις, τις περισσοτερες φορες ο παικτης που κανει blocking bet έχει flush draw - και καποιες φορες εχει και ένα ζευγάρι ... Γιαυτό αναρωτηθηκα μήπως είναι προτιμότερο το raise σε αυτη την περιπτωση...