Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Ήλιος Καματάκης “In the Money” στο EPT της Πράγας

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Ήλιος Καματάκης “In the Money” στο EPT της Πράγας **

Συγχαρητήρια στον Καματάκη, που γράφει μία ακόμη επιτυχία για το Ελληνικό πόκερ! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο στον Ήλιο,

ειδικά για το "διάβασμα" στο τραπέζι και τα κλεψίματα τις κατάλληλες στιγμές. 9-1 υπέρ του ήταν στο 2ο διάλειμμα το... σκορ στο κλέψιμο. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς φύλλο είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 15.000 μάρκες, που στα χαμένα coin flips, τον κράτησαν στο τουρνουά με αξιόλογο stack.

Το πόκερ δεν είναι μόνο καλό φύλλο. Και ο Καματάκης το απέδειξε αυτό. Βοήθησε βέβαια και το image στο τραπέζι, aggresive, με αέρα και αυτοπεποίθηση, χωρίς σκυμμένο κεφάλι. Έτσι θέλει! Όλοι τον υπολόγιζαν! Πήρε πολλά pots με το atittude!

Καλό ταξίδι στα παιδιά που έρχονται αύριο. Τα side events δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα! 220 συμμετοχές είχε σήμερα το 500άρι, με τα rebuys θα φτάσει 300.000 το prize pool!

GIA SAS APO PRAGA.

NOMIZO POS O VASILIS EXI KANI THN KALITERH KALIPSI TOU TOURNOUA KAI DEN XRIAZETE PRAGMATIKA NA PROSTHESO TIPOTA.

AVRIO INE H SINEXIA.

THA PROSPATHISO NA PEKSO XORIS LATHOI KAI EFHOME STIS KRISIMES STIGMES NA EXO KAI TIXI.

SE TOURNOUA SIGOURA HRIAZETE.

THELO NA EFHARISTISO TO POKER LAND ,TO POKER.GR KAI TOUS POLOUS ELINES GIA THN MEGALH STIRIKSI TOUS.

MPRAVO SE SAS POU VOITHATE NA ANEVI AFTO TO PEHNDI STHN ELADA POU TOSO AGAPAME.

KALINIHTA.

Συγχαρητήρια στον Ήλιο για την επιτυχία του και στο Pokerland για την κάλυψη του τουρνουά και το κλίμα που μας μεταφέρει..

Τώρα πως κρατιέται ο Βασίλης να 'ναι μπροστά από το laptop και όχι στα τραπέζια μπροστά από chips ...αυτός ξέρει! :)

Πότε αρχίζει σήμερα η συνέχεια με τους 32 εναπομείναντες; Και το side event που θα παίζουν οι άλλοι Έλληνες;

Για να δούμε για να δούμε...

Μου μυρίζει θαύμα γεύση, μου μυρίζει θαύμα γεύση...!

24 παίκτες και ο Καματάκης με 320000 chips σε average 240000, μας λέει το update του Pokerland..

Αυτά είναι...

Μου μυρίζει final table, μου μυρίζει final table..! :cheer: