dmelissourgos Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Παίζουμε 3-handed PLO200 και έχουμε εικόνα solid παίχτη. Ο Player είναι aggressive και ο Villain passive.Player is seated with €336.77Villain is seated with €242.35Hero is seated with €229.00Hero Posts big blind of €2.00Villain Posts small blind of €1.00Dealing cardsHero: Player FoldsVillain Calls €1.00Hero Raises to €6.00Villain Calls €4.00Flop: Villain ChecksHero Bets €7.00Villain Calls €7.00Turn: Villain ChecksHero Bets €20.00Villain Calls €20.00River: Villain Bets €50.00Hero ??Δεν βγάζει νόημα το line του. Έχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι μπορεί να κρατάει. Καμιά ιδέα για το χέρι του; Είναι call; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 αν νιώθει έστω και λίγο είναι fold αν είναι τελείως randomas αλαζει όμως όλα κρίνοντε από τον παίκτη σε τέτοια spot Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν νιώθει έστω και λίγο τι μπορεί να κρατάει; Το μόνο που μπορώ ίσως να σκεφτώ ότι κρατάει είναι open ended το οποίο έπαιξε άθλια φυσικά. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 QT , 45 μπορεί αλλά δν ξέρω αν είναι τόσο καλός Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν νιώθει έστω και λίγο τι μπορεί να κρατάει; Το μόνο που μπορώ ίσως να σκεφτώ ότι κρατάει είναι open ended το οποίο έπαιξε άθλια φυσικά.για να σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι αποκλείετε να το κρατάει σημενει ότι δεν το έχει παίξει καθόλου άθλια Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν νιώθει έστω και λίγο τι μπορεί να κρατάει; Το μόνο που μπορώ ίσως να σκεφτώ ότι κρατάει είναι open ended το οποίο έπαιξε άθλια φυσικά.για να σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι αποκλείετε να το κρατάει σημενει ότι δεν το έχει παίξει καθόλου άθλιαΔεν λέω ότι αποκλείεται να κρατάει QT. Αντιθέτως είπα ότι μόνο αυτό ίσως βγάζει κάποιο νόημα. Αλλά αν το έχει θεωρείς πως το έπαιξε σωστά; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 δν γίνετε να ακολουθείς ίδια lines συνέχεια αυτό αλωστε είναι όλο το νόημα του παιχνιδιού δν θα το έπαιζα έτσι 10/10 alla 2/10 μπορεί κ να το έπαιζα Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 τώρα θα μου πεις αν ακολουθήσω αυτό το λίνε ποιος θα με πληρώνει στο river . σε διαβεβεω πως άπειροι μέτριοι παίκτες πληρώνουν με οτιδήποτε decent σε τέτοια σποτ επειδή απλά "δν βγάζει νόημα" no offence . Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 το line του βγάζει νόημα με draw για wheel ή broadway (ίσως και flush draw μαζί) ή αν σου κάνει μπλόφα ... passive τον παρουσιάζεις και τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν πονταρίσματα όπως το τελευταίο χωρίς τα nuts (ή σχεδόν) όπως και είναι ικανοί για flat call στο turn με nuts πάσο για μένα Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 fold επειδή είναι passive Αυτοί οι τύποι φοβόνται την σκιά τους στο παιχνίδι και σε τέτοια board περιμένουν να είναι nuts και μετά να ποντάρουν,υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά ο μετατροπέας με έχει εκνευρίσει πρωίνιάτικα και έχω πατήσει 47 φορές το delete μέχρι να γράψω 3 σειρές.Moderator:Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac) Παράθεση
Recommended Posts