Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παίζουμε 3-handed PLO200 και έχουμε εικόνα solid παίχτη. Ο Player είναι aggressive και ο Villain passive.

Player is seated with €336.77

Villain is seated with €242.35

Hero is seated with €229.00

Hero Posts big blind of €2.00

Villain Posts small blind of €1.00

Dealing cards

Hero: :Aheart::Kdiamond::Jdiamond::Jheart:

Player Folds

Villain Calls €1.00

Hero Raises to €6.00

Villain Calls €4.00

Flop: :Kspade::2heart::Jspade:

Villain Checks

Hero Bets €7.00

Villain Calls €7.00

Turn: :Kspade::2heart::Jspade::Adiamond:

Villain Checks

Hero Bets €20.00

Villain Calls €20.00

River: :Kspade::2heart::Jspade::Adiamond::3heart:

Villain Bets €50.00

Hero ??

Δεν βγάζει νόημα το line του. Έχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι μπορεί να κρατάει. Καμιά ιδέα για το χέρι του; Είναι call;

Δημοσίευση
Αν νιώθει έστω και λίγο τι μπορεί να κρατάει; Το μόνο που μπορώ ίσως να σκεφτώ ότι κρατάει είναι open ended το οποίο έπαιξε άθλια φυσικά.

για να σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι αποκλείετε να το κρατάει σημενει ότι δεν το έχει παίξει καθόλου άθλια

Δημοσίευση
Αν νιώθει έστω και λίγο τι μπορεί να κρατάει; Το μόνο που μπορώ ίσως να σκεφτώ ότι κρατάει είναι open ended το οποίο έπαιξε άθλια φυσικά.

για να σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι αποκλείετε να το κρατάει σημενει ότι δεν το έχει παίξει καθόλου άθλια

Δεν λέω ότι αποκλείεται να κρατάει QT. Αντιθέτως είπα ότι μόνο αυτό ίσως βγάζει κάποιο νόημα. Αλλά αν το έχει θεωρείς πως το έπαιξε σωστά;

Δημοσίευση

τώρα θα μου πεις αν ακολουθήσω αυτό το λίνε ποιος θα με πληρώνει στο river . σε διαβεβεω πως άπειροι μέτριοι παίκτες πληρώνουν με οτιδήποτε decent σε τέτοια σποτ επειδή απλά "δν βγάζει νόημα" no offence .

Δημοσίευση

το line του βγάζει νόημα με draw για wheel ή broadway (ίσως και flush draw μαζί) ή αν σου κάνει μπλόφα ... passive τον παρουσιάζεις και τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν πονταρίσματα όπως το τελευταίο χωρίς τα nuts (ή σχεδόν) όπως και είναι ικανοί για flat call στο turn με nuts

πάσο για μένα

Δημοσίευση

fold επειδή είναι passive Αυτοί οι τύποι φοβόνται την σκιά τους στο παιχνίδι και σε τέτοια board περιμένουν να είναι nuts και μετά να ποντάρουν,υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά ο μετατροπέας με έχει εκνευρίσει πρωίνιάτικα και έχω πατήσει 47 φορές το delete μέχρι να γράψω 3 σειρές.

Moderator:Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac)