Kapetanios Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Τελικά είπα να tnn κάνω για λίγο από ποκερσταρς τελικά είπα να χαλαρώσω από εκη και να πάω σε αλο προβιτερ οκ όλα καλά εδώ και 30 λεπτά έχω δοκιμασι όλα τα πάσσ και μου γραφή αυτόΠρόβλημα επιβεβαίωσης (#50104) Η επαλήθευση του κωδικού ασφαλείας απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!Όλα καλά όλα θα πάνε καλά../Παντός εάν πάτε στην σελίδα τους μετάξι όλων τον άλλων γράφουνε (Fair GameTo Poker.gr δεσμεύεται για την παροχή υψηλού επιπέδου ασφάλειας και αξιoπιστίας υπηρεσιών online poker. Σε συνεργασία με τον παροχέα του λογισμικού, είμαστε σε διαρκή διαδικασία ανάπτυξης και αναβάθμισης των μεθόδων και των συστημάτων μας προς την κατεύθυνση αυτή. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. )https://www.poker.gr/article/1020/fair-game.htmlΚαι σκέφτομαι εάν το επίπεδο τους είναι τόσο τεράστιο και εγώ είμαι τέλιος άσχετος η το ανάποδο .. Π.ς μέχρι και μαιλ εστιλα .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 ..ξανά τα ειδια έλεος σκέφτομαι να ανιξο το mac να μπο με σαφάρι μήπως exi πρόβλημα ο μοζιλα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Σπύρο καλησπέρα από το Poker.grΣε ευχαριστούμε για το email σου. Δοκίμασε να ξανακάνεις Login στον λογαριασμό σου σε 5 λεπτά. Αν αντιμετωπίσεις ξανά πρόβλημα στείλε μας email. Στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία Φιλικά Βίκυ ΚαλογεράΕξυπηρέτηση Μελών Poker.gr:// έχεις φύλλοΠ.ς στα μαιλ είναι γρήγορη το σιτε τους έχη τεράστιο πρόβλημα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Πρέπη να πο ότι στο συππορτ είναι μια χαρά 5-6 μαιλ στιλαμε τα ίδια τελικά και από το mac πάλι τα ειδια έλεος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Φίλε καλησπέρα,Το Poker.gr δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην διαδικασία εγγραφής των μελών του και το ζήτημα αδυναμίας εγγραφής σου, οφείλεται είτε σε τοπικό πρόβλημα του υπολογιστή σου, είτε σε λάθος κατά τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων. Θα σε παρακαλέσουμε αύριο να μας αποστείλεις εκ νέου ένα email στο support@poker.gr, όπως σου ζήτησε και η συνάδελφος σε email που ανταλλάξατε, αναφέροντας το τηλέφωνο σου και τις ώρες που επιθυμείς να δεχθείς την κλήση μας, προκειμένου να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία εγγραφής στο Poker.gr. Με φιλικούς χαιρετισμούς,Poker.gr Support Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2011 Μα δεν είπα ότι δεν έχετε support πρόβλημα στο σιτε ναι..η κάτι άλλο όπως έγραψα εδώ.. Απλά περιμένω μήπως είχε καπιος άλλος αυτό το problima να help me δεν μπορεί 30 φορές λάθος! + mac ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Τελικά τώρα μου στιλάnε μαιλ μου γραφουνε ότι το μαιλ είναι μπλοκαριμσένο τη να πο εγώ ζήτησα σε mail delete του παλιού user .. Με πήρανε τηλ. τίποτε .. Να κλίση το θέμα δεν βλέπω μπένο στο .γρ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αγαπητέ Καπετάνιε καλημέραστείλε ένα email στο support@poker.gr από το email account που χρησιμοποίησες όταν έκανες εγγραφή στο Poker.gr με θέμα "call back Kapetanios" αναφέροντας το κινητό σου και τις ώρες που επιθυμείς να σε καλέσουμε.Εχω ήδη επικοινωνήσει και ενημερώσει σχετικά τους συναδέλφους από το τμήμα εξυπηρέτησης μελών. με εκτίμησηΠάνοςManager Poker.gr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αγαπητέ Καπετάνιε καλημέραlol η πιο τρελή αρχή post στο pokerland ever sorry για το trolling Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Βασικά ευχάριστο για όλα αυτά που γίνονται για να μπω έτσι μου έρχεται να στυλο όλα μου τα στοιχεια και να μου το κάνετε εσείς το register! έχω μιλήσει με την Βίκη με έχει πάρει τηλ.Δεν γίνετε τίποτε ..δεν με θέλει το poker.gr είναι γραφτό ..Έμαθα από το .gr από 2 mate που παίζουνε θα το δοκιμάσω και από δευτερα έτσι και αλλιώς την κάνω Sab/Κι Best regards Σπύρος (kapetanios ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts