Vasilis Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Ο Villain δεν έχει και πολύ ώρα που ήρθε στο τραπέζι. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο read εκτός από το εξής hand :Eίμαστε στην HiJack θέση με , κάνουμε raise στα 6 και δέχομαστε calls από τον Cutoff και τον Villain στο button. Το flop έρχεται Τ - 6 - 6 rainbow, πονταρουμε 12 , δεχομαστε call (CO) και raise από τον (BTN) στα 35. Κάνουμε το call , ο cutoff πηγαίνει πάσο. Tα turn και river έρχονται Κ και 3 με διαδοχικά check και στο showdown ο villain έκανε muck όταν δείξαμε τα φύλλα μας.Στο hand μας :Stacks : Δικό μας - 280, Villain - 250. Είμαστε και πάλι στην HiJack κρατώντας . Κάνουμε raise στα 7, και δέχομαστε call από τον Villain στο button και το Small Blind. Το flop έρχεται .SB Checks, ποντάρουμε 14 , Villain raises 35, SB folds. Κάνουμε call.Τurn : . Κάνουμε Check. ο Villain ποντάρει 60. Κάνουμε call. River : . Στο pot υπάρχουν 213 . O αντιπαλος μας εχει 150 περίπου. Μέχρι ποιο ποντάρισμα του αντιπάλου θα κάνατε call;Επίσης, θα παίζατε διαφορετικά το hand ως τώρα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Μεχρι 150 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Παιζει αθλια ο αντιπαλος σου και οσα και να ειχε θα τον εκανα call all day, μ αρεσει πολυ το c/c σε turn, τον αφηνεις να μπλοφαρει και αυτο κανει! δεν πιστευω οτι εχει set/ trips με οτιδηποτε, στην καλυτερη να εχει κανενα Α7 KJs, ουτε υπαρχει κανενα περιεργο draw που μπορει να κυνηγουσε. και στο παραπανω board που περιγραφεις τι ειχε και σου εκανε reraise στο flop? Ahigh μαλλον.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 hmmm vs του κλασικού randoma που παίζει live σκέφτομαι και το reraise στο flop μια χαρά value έχει .As played και με όλα τα draws να είναι missed ,τα μοναδικά 2pair που είχαν νόημα να έχουν γίνει counterfeit , κάνω χαρούμενος call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plzd2cu Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2011 νομίζω πως το πρόβλημα είναι δικό του γιατί θα του τα βάλω όλα από μπροστά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 πέσαμε σε καρέ, snap fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 μια χαρά το έπαιξες... μέχρι 149 τα έβλεπα, αλλιώς πάσο πέρα από την πλάκα έχεις κάνει λάθος ερωτήσεις.. το ζήτημα είναι πως θα πάρουμε max value γιατί αν τσεκάρεις το βλέπω για check behind , πόσο θα ποντάρεις είναι η ερώτηση τώρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 μια χαρά το έπαιξες... μέχρι 149 τα έβλεπα, αλλιώς πάσο πέρα από την πλάκα έχεις κάνει λάθος ερωτήσεις.. το ζήτημα είναι πως θα πάρουμε max value γιατί αν τσεκάρεις το βλέπω για check behind , πόσο θα ποντάρεις είναι η ερώτηση τώραΑν είναι έτσι, γιατί να μην κάνουμε check / raise στο turn ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Γιατί να κανείς c /r στο turn ?Είναι τεράστιο overplay ,πετάει όλα τα draws /air ,ενβ είναι πιθανών να πετάξει και χειρότερη Q .Βέβαια αν είναι τόοοοσο κακός ώστε να κάνει raise με QJ πχ στο flop και να γίνεται stack off εγώ προτιμάω 3-bet στο flop .Όμως as played προτιμώ το call down . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Γιατί να κανείς c /r στο turn ?Είναι τεράστιο overplay ,πετάει όλα τα draws /air ,ενβ είναι πιθανών να πετάξει και χειρότερη Q .Βέβαια αν είναι τόοοοσο κακός ώστε να κάνει raise με QJ πχ στο flop και να γίνεται stack off εγώ προτιμάω 3-bet στο flop .Όμως as played προτιμώ το call down .+1Επίσης το να κάνεις lead το river είναι μεγάλο λάθος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Θέμης +1. Καν'τoν να πληρώσει για τα draw του και lead bet river .αλλιώς ελπίζεις να κάνει stubborn bluff στο ρίβερ η να έχει Q Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 τι μπορει να εχει που να κανει call αν πονταρεις στο river?αν κανεις check λογικα θα πονταρει για να το κλεψει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Καν'τoν να πληρώσει για τα draw του και lead bet river .Ποιά draw βλέπεις εσύ να υπάρχουν σε αυτό το board ? Γιατί lead bet river ?αλλιώς ελπίζεις να κάνει stubborn bluff στο ρίβερ η να έχει QΔεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Ρε παιδιά, ή κάτι εγώ δεν καταλαβαίνω, ή έχω ξεχάσει τα λίγα που ήξερα για το Holdem , ή έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης στο παιχνίδι...Ο laxmana ρωτάει ποια draws υπάρχουν. Προφανως ο dandan . de αναφέρεται στο flush draw που υπάρχει από το flop . Γιατί λοιπον ο villain να μην κάνει raise στο flop έχοντας flush draw με την , ή Ace high flush draw και να θέλει να το παίξει όπως το έπαιξε; Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να 'πληρωσει' για το draw του;Δεν λεω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ εχει flush draw . Απλα, με το προηγουμενο μου post περι check raise στο turn , απαντησα με ερωτηση στον giorgoskey ο οποίος θεωρεί πιο σωστό να ποντάρω από μπροστά στο river . Ισως και να μην καταλαβαινω κατι ως superdonk του Holdem που είμαι (δεν ειρωνευομαι) , επαναλαμβάνω, ή να βλέπω κάτι λάθος, και να εμφανιστει τώρα κάποιος και να μου πει οτι με τις ερωτησεις μου χαλαω το thread ...ΥΓ dandan . de διατηρώ μια επιφύλαξη ως προς το κατά πόσο εννοείς αυτό που γράφεις στο 2ο post σου, λόγω του snap fold που υπέδειξες στο 1ο σου post Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 ε,αν θεωρείς ότι τ range του είναι κυρίως fd ,κάνε 3-bet στο flop .Πάντως c /r στο turn μου φαίνεται παρά πολύ κακό .Επίσης ήδη έχει δείξει ψηλό spazzy ,δώστου λίγο χώρο να καρφώσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 σε τέτοιο φλοπ όταν το bn έχει φλατάρει υπάρχουν flush /str8 draws .αν κανείς check /call μέχρι το ρίβερ απλά θέλεις να ποντάρει και το ρίβερ για να πάρεις value δεν μπορώ να ξέρω αν θα blofarei το ρίβερ με αέρα η αν θα κάνει check behind /give up , γιαυτό προτιμώ να έχω εγώ το action .Fold θα έκανα μόνο αν είχα notes για τον παίκτη ότι πχ. παίζει agressive τα σετςΔε λέω ότι είμαι μπροστά standard , αλλά αν κάθε φορά που δεχόμαστε reraise και barels "τον βάζουμε σε σετ" και foldaroume ...μάλλον χάνουμε χρήματα σε βάθος χρόνου.Στην ΕΝΕΤ snap call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 σε τέτοιο φλοπ όταν το bn έχει φλατάρει υπάρχουν flush /str8 draws .Το btn κάνει raise στο flop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 αν κανείς check /call μέχρι το ρίβερ απλά θέλεις να ποντάρει και το ρίβερ για να πάρεις value value παίρνεις όταν βαράς και όχι όταν κανείς check /call .Αυτό που εννοούσα κυρίως είναι πια καινούργια draw έφερε αυτό το turn που κάνανε και raise στο φλοπ. Επίσης στο φλοπ τα μόνα draw που υπάρχουν είναι το FD και ένα 56 (που αμφιβάλω αν θα έκανε raise στο φλοπ ).Επίσης αν του κάνεις c/r στο turn δεν χρεώνεις τα draw γιατί πολύ απλά δεν θα κάνουν call και θα συνεχίσουν φύλλα που χάνεις. Πόσο μάλλον όταν το c/r θα είναι shove γιατί δεν έχουν μείνει και πολλά από πίσω. Για να το κάνω λίγο πιο κατανοητό θα προσπαθήσω να κάνω μια ανάλυση χωρίς ύφος ειδικού ή κάποιου που ξέρει. Απλά είναι η γνώμη μου.Όταν μας κάνει raise σε αυτό το φλοπ ένας παίκτης ο οποίος είναι κάπως επιθετικός ( βλέποντας ότι έκανε raise σε διπλωμένο board ,που σημαίνει ότι βλέπει ότι αυτό το board δεν σε χτυπάει πολύ και προσπαθεί να σε πετάξει. Βέβαια δεν παριστάνει και πολλά και ένας καλός παίκτης δεν θα πετάξει ΑΚ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. ) για value με 44, 77 και ίσως AQ, KQ . Για μένα μάλλον δεν θα έκανε ραισε με AQ, KQ. Τώρα από semi bluff θα έκανε κάποιο χρώμα με ένα over, επαφή + FD, 56ss ή αν είναι λίγο πιο επιθετικός όλα τα χρώματα και το 56ο. Τέλος το κάνει και με κάποιο αέρα χωρίς equity. Εμείς τώρα θέλουμε να κρατήσουμε τις 2 τελευταίες κατηγόριες μέσα και να μπλοφάρουν αν δεν χτυπήσουν. Οπότε έχουμε 2 επιλογές : ή κάνουμε 3βετ ή κάνουμε call. Κάνοντας 3βετ μπορούμε να παίξουμε ρέστα με ένα KQ ή με κάποιο FD και φυσικά τα σετ. Γενικότερα όμως τα χρώματα χωρίς over θα αναγκαστούνε να πάνε πάσο. Άρα αν παίξουμε ρέστα στην καλύτερη θα είμαστε 50-50 ή θα είμαστε σχεδόν νεκροί ή αν είμαστε τυχεροί και κάνει call με KQ ένα 88 -12. Κάνοντας call στο φλοπ κρατάμε τον αέρα του μέσα , πράγμα το όποιο θέλουμε. Το turn φέρνει το 2h. Ότι έκανε ο αντίπαλος raise στο φλοπ θα το βαρέσει στο turn οπότε το range του είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ίσως να τσέκαρε το 56 και κάνα χαμηλό χρώμα . Αν του κάνουμε c/r πετάει όλο τον αέρα, όλα τα χρώματα και κρατάμε μέσα μόνο τα φύλλα που χάνουμε και άντε κάνα δυνατό FD με ή χωρίς επαφή. Αν το c/r all in είναι shove δεν θα κάνει call ούτε με αυτά τα χρώματα. Επίσης εμείς παρουσιάζουμε set (με τι κάναμε call στο φλοπ και c/r στο turn και μπλοφάρουμε ? ) και τίποτα άλλο και θα πετάξει KQ (αν το είχε κάνει raise πρεφλοπ) πράγμα που δεν θέλουμε. Άρα το c/r στο turn δεν συμφέρει. Αν το turn έφερνε το χρώμα πάλι θα έκανα call και θα το πέταγα σχεδόν σε όλα τα ρίβερ. Τέλος στο ρίβερ πια έχουμε πάλι 3 επιλογές : ή να κάνουμε lead ή c/c ή πάσο. Αν κάνουμε lead πάνε πάσο τα missed draw και μας κάνουν shove τα full. Επίσης πάει πάσο και το KQ που ίσως βάραγε από μόνο του το ριβερ. Αν κάνουμε check το δίνουμε την ευκαιρία να μπλοφάρει πράγμα που είχαμε και πλάνο από την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι θα σε μπλόφαρε σε αυτό το ρίβερ γιατί εσύ έχεις Q και μάλλον δεν πας πάσο αφού δεν ήρθε το χρώμα. Με αυτό το σκεπτικό μάλλον θα το πέταγα. Αν ερχόταν το χρώμα επειδή μπορούμε και εμείς να έχουμε κάποια χρώματα μπορεί να τσέκαρε τον αέρα του οπότε μάλλον και πάλι θα το πέταγα γιατί θα shovare σετ και χρώματα. Αν είναι άσχετος τότε θα έκανα call αυτό το ριβερ.Γενικά το KQ του δίνω το μικρότερο ποσοστό να το έχει , εκτός αν είναι donkies, και ας το αναφέρω συνέχεια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 πόλη ωραία ανάλυση αλλά νομίζω ταιριάζει πιο πολύ σε online τραπέζι.σε live μπορεί να σε πληρώσουν όλα τα draws και μετά το turn παρόλο που δείχνεις δυναμη.ξαναλέω: δεν ξέρω αν είμαι μπροστά αλλά θα δyσκολεyόμουν να κάνω fold στο river αν δε βγει χρώμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 μια χαρά το έπαιξες... μέχρι 149 τα έβλεπα, αλλιώς πάσο πέρα από την πλάκα έχεις κάνει λάθος ερωτήσεις.. το ζήτημα είναι πως θα πάρουμε max value γιατί αν τσεκάρεις το βλέπω για check behind , πόσο θα ποντάρεις είναι η ερώτηση τώραΑν είναι έτσι, γιατί να μην κάνουμε check / raise στο turn ;σωστή ερώτηση αλλά μιλάγαμε για το τι θα κάνουμε στο river όχι για όλη την παρτίδα από την αρχή ... από την στιγμή που έφτασες στο river και με βάση το προηγούμενο χέρι εγώ νομίζω ότι ο villain θα έκανε check behind με missed draws αλλά ακόμα και με χέρια που θα μπορούσες να πάρεις value με ένα bet (πχ q10 99) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 αλλά νομίζω ταιριάζει πιο πολύ σε online τραπέζι.Έχεις ένα δίκιο εδώ. ξαναλέω: δεν ξέρω αν είμαι μπροστά αλλά θα δyσκολεyόμουν να κάνω fold στο river αν δε βγει χρώμα.Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευόμουν και εγώ πολύ να το πετάξω γιατί παρουσίαζει μόνο full πράγμα δύσκολο + ότι είναι επιθετικός / ίσως spew / ίσως κακός (δεν το ξέρω) + ότι είναι live . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts